Avery fejléc
Avery fejléc

Avery termékek

Az Avery Zweckform termékek optimális megoldást kínálnak, ha címkézésről van szó – mindegy, hogy egy füzetet vagy egy postai küldeményt szeretnénk felcímkézni, esetleg az irodában kívánunk rendszerezni. De akkor is számíthatunk rájuk, ha egyedi felirattal ellátott karszalagokra, netán időjárásálló matricákra van szükségünk. Az öntapadós címkék, a matricák és az etikettek az Avery kínálatában állnak rendelkezésre a legszélesebb választékban, így az élet bármilyen területén van szükségünk ilyen termékekre, náluk biztosan megtaláljuk a megfelelőt. A cég neve 1946 óta garantálja a minőséget, a megbízhatóságot, s a címkék, matricák terén piacvezető pozíciót vívott ki magának 1500 különböző termékével.


Univerzális etikett címkék

Akár otthonra, akár az irodában van szüksége címkékre, a márka kínálatában hatalmas választékkal találkozik:

  1. nagy vagy kis méretű,
  2. eltávolítható vagy állandó ragasztóval ellátott,
  3. tintasugaras vagy lézernyomtatóhoz való.
  4. könnyen tervezhető, nyomtatható és alkalmazható címkék egyaránt elérhetők kiváló minőségben.


Címzés- és csomagcímkék

Mindegy, hogy levelet, csomagot, kicsi, közepes vagy nagy borítékot, postahengert vagy egyéb küldeményt szeretne feladni, itt talál megfelelő címkét, amelyek tökéletesen optimalizáltak a különféle küldemények méreteihez, sajátosságaihoz. Az egyedi nyomtatható címkék a legegyszerűbb megoldást nyújtják a postázás gyorsítására, s levelezési kampányok lebonyolítása során különösen nagy segítséget nyújthatnak. A megfelelő címkék segítségével levelei biztosan célba érnek. Megbízhatóan tapadnak, a széles választékból egyszerűen kiválasztható az ideális méret. Az öntapadó címzéscímkék sokféle formátumban és alapanyagban állnak rendelkezésre, pl.:

  1. eltávolítható,
  2. időjárásálló,
  3. átlátszó vagy fehér öntapadó etikettek is elérhetők a márka jóvoltából.


Iratrendező címkék UltraGrip technológiával

Az UltraGrip egy olyan tökéletesítése a terméknek, amely egy háromdimenziós profilt biztosít a címkeíveknek. Ez a szabadalmaztatás alatt lévő technológia biztosítja a nyomtató számára a tökéletes lapbehúzást és a pontos adagolást. Általa a nyomtatás egyszerűvé, gyorssá, pontosabbá válik, megszűnik az elakadás okozta kellemetlenség. Ideális megoldás sorozatszám vagy körlevél címkékhez, illetve nagyobb nyomtatási munkák során rengeteg időt spórolhatunk meg általa. Az iratrendező címkék többféle méretben, kiszerelésben megtalálhatók – minden terméken részletes információ áll rendelkezésre a termék optimális felhasználásához. Iratrendező címékkel az irodai dokumentáció átláthatóvá, rendszerezetté válik, ezáltal felgyorsítják a munkafolyamatokat, hatékonyabbá teszik a munkát.


Védő- és biztonsági címkék

Számos olyan munkaterület van, ahol kiemelkedő jelentőséget töltenek be a különböző leltár- és jelölő címkék. Ezeknek a termékeknek igen sok feltételnek meg kell felelniük, ugyanis gyakran vannak kitéve szélsőséges időjárási körülményeknek a kültéri tárolás következtében, s az is fontos, hogy téphetetlen, vízálló anyagból készüljenek, esetleg ellenálljanak különböző olajok, vegyszerek károsító hatásának. Vannak tartós ragasztóval készült biztonságos lezáró, leltári és jelölő címkék, de olyan is fellelhető a kínálatban, amely könnyen eltávolítható. Időjárásálló címkék, ezüst ipari címkék, eltávolíthatatlan és visszaszedhető címkék többféle méretben és kiszerelésben elérhetők a márka termékpalettáján.


Visszaszedhető etikett címkék

Leginkább az árképzés és raktározás területén jelentenek egyszerű és rugalmas megoldást a visszaszedhető etikett címék, illetve olyan helyzetekben, amikor a címkén szereplő információk, adatok nem állandók, hanem időnként cserélődnek, változnak. Ezek a termékek szinte minden felületen kiválóan tapadnak, s egyszerűen eltávolíthatók ragasztómaradványok és a felcímkézett tárgyak bármilyen károsítása nélkül.

Akármilyen címkéről, etikettről legyen szó, az Avery palettáján minőségi anyagokból gyártott, időtálló termékeket találhat. A különféle jelölőtől az iskolai füzetcímkén és nedvesség piktogramon át a vízálló etikettekig mindenféle felhasználási területre megtalálhatók itt a megfelelő címkék