Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background

Hírek és közlemények

Legyél Te is HP Instant Ink felhasználó!
Legyél Te is HP Instant Ink felhasználó!

Most vásároltál Instant Ink kompatibilis nyomtatót? Iratkozz fel 7 napon belül a szolgáltatásra, és élvezd ki az ingyenes próbaidőszak alatt annak előnyeit.Mi az a HP Instant Ink?

Az Instant Ink egy olyan nyomtatási előfizetői szolgáltatás, mellyel egy hatalmas teher kerül le a válladról nyomtatás terén, miközben a környezet védelmében is részt veszel. A szolgáltatásban résztvevő embereknek nem kell a tintapatron/toner beszerzésével és annak szállításával bajlódniuk. Soha nem éri őket az a felismerés, hogy a legnagyobb munka közepette kifogy a tintapatron vagy toner! A nyomtató internet kapcsolaton keresztül folyamatosan kommunikál a HP-val, így jelzést küld, ha a tinta vagy a toner hamarosan elfogy. Mielőtt elfogyna addigra már kiszállítják az újat.


Legyél Te is HP Instant Ink felhasználó!


Miért éri meg előfizet rá?

Az előfizetéssel megtakaríthatod a kiadásaid 70%-át tinta esetében, míg tonernél ez 50%. Soha nem ér az a kellemetlen érzés, hogy elfogyjon a tinta vagy a toner, mindig időben házhoz szállítják az újakat. Nincs éves díj, a szolgáltatást bármikor lemondhatod vagy módosíthatod. Műanyag alkatrészek újra-hasznosításra kerülnek, így aktív tagja lehetsz a környezettudatos életmódnak. Ha nem éred el a választott csomagban a maximális oldal nyomtatását, akkor a maradék hozzáadódik a következő hónapéhoz.


A HP Instant Ink előnyei

A legkisebb csomag is, ami havi 449 forintba kerül már lehetővé teszi, hogy akár 70%-ot takaríthass meg tinta esetén, míg tonernél ez 50% és tartalmazza a házhoz szállítás költségét is. A havidíjak a nyomtatott oldalak száma alapján lettek meghatározva és nem a felhasznált tinta vagy toner mennyiségtől függenek. Tökéletesen megfelelnek arra, hogy szép színes fényképeket vagy dokumentumokat, valamint kiváló minőségű fekete-fehér oldalakat is nyomtathass.


Korlátlan házhoz szállítás extra költségek nélkül

Akik először fizetnek elő a szolgáltatásra azok nagy kapacitású Instant Ink előfizetői kazettákat kapnak, amiket nem szükséges gyakran cserélni. Cserepatronok akkor érkeznek, amikor a nyomtató jelzi a HP-nek, hogy elfogyóban van a tinta vagy a festék. Ilyenkor a cserepatron szállításra kerül és mielőtt ténylegesen elfogyna a nyomtatóban lévő, addigra már otthonodba ér az új teli. A zavartalan kommunikáció érdekében biztosítani kell, hogy a nyomtató folyamatos internet kapcsolatban maradjon. Mindez nem jár plusz költséggel, a csomag ára tartalmazza a teljes szolgáltatást és a patron/toner költségét.


Legyél Te is HP Instant Ink felhasználó!Az előfizetés bármikor könnyedén módosítható, nincs éves díj

Ha előfizetsz a HP Instant Ink szolgáltatásra, de úgy látod, hogy egy másik csomag jobban megfelel az igényeidnek, akkor azt bármikor módosíthatod. Az irányítópulton keresztül könnyedén frissítheted vagy törölheted előfizetésed. A módosítások a következő számlázási hónapban aktiválódnak. Az előfizetői tintapatronok vagy tonerek csak akkor működnek, ha a nyomtató regisztrálva van az Instant Ink szolgáltatásra. Lemondás esetén ezeket a patronokat ki kell cserélni szabványos patronokra.


HP Instant Ink vezérlőpult

Jelentkezz be fiókodba a hpinstantink.com/signin címen. A felületen ellenőrizheted a patronokban lévő mennyiséget. Láthatod mikor jön a következő szállítmány. Nyomon követheted, hogy eddig hány oldalt nyomtattál. Átnézheted a nyomtatási előzményeket. Itt módosíthatod, ha szeretnél kisebb vagy nagyobb csomagra váltani, valamint lemondani és a számlákat is kezelheted ezen a felületen. Ha eléred a havi nyomtatott oldalak számát, arról figyelmeztetést kapsz. Túllépés esetén a számlád automatikusan túlterhelésre kerül. Ezzel ellentétben, ha nem használod fel a teljes havi nyomtatott oldalszámot, akkor a megmaradt oldalak egy adott mennyiségig hozzáadódnak a következő havi oldalszámhoz.


További információ: https://instantink.hpconnected.com/hu/hu/l/splash


Működés menete:

  1. Feliratkozás a HP Instant Ink szolgáltatásra és a HP nyomtató regisztrálása
  2. Havi díjas csomag választása, mely a nyomtatott oldalak számán alapul
  3. Vezérlőpulton keresztül folyamatosan nyomon követhető és módosítható a csomag
  4. Az ár tartalmazza a tinta vagy toner költségét, szállítását és a patronok újra-hasznosítását
  5. Az Ink Color oldal ugyanannyiba kerül, mint a fekete-fehér. Csak Ink esetén! Színes lézerek esetén nem elérhető!


Legyél Te is HP Instant Ink felhasználó!

Kapcsolódó termékek

További hírek