Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.

Hírek és közlemények

Tájékoztassa ügyfeleit hatékonyan!
Tájékoztassa ügyfeleit hatékonyan!

Tájékoztassa ügyfeleit hatékonyan!


Az üzletek újranyitásával nagyon fontos, hogy az aktuális rendelkezéseknek megfelelően betartsuk, és betartassuk a szabályokat. Bár mindenki követi a híreket, hogy mit szabad és mit nem, fontos, hogy erre mi is felhívjuk az ügyfeleink, vásárlóink figyelmét. Erre az egyik legjobb és leghatékonyabb a figyelemfelhívó matricák kihelyezése.

Az Avery Zweckform koronavírus matricák a legjobb választás erre. A csomag 20cm-es átmérőjű matricákat tartalmaz, 5 különböző mintával, a szabályok betartásának segítéséhez. Mindegyik matrica sárga-fekete színű, így messziről is feltűnik, jól látható. A jelenlegi helyzetben ajánlott higiéniás javaslatokat és rendelkezéseket, kötelező távolságtartást jelenítik meg a matricán lévő rajzok. Amint vége a világjárványnak a papír alapú matricák gond nélkül visszaszedhetőek. Fontos, hogy padlómatricának nem alkalmasak! Ajánlott ragasztási helyszín az ajtók, fertőtlenítő pontok, illetve a kiszolgáló pultok vevő felé eső felülete, amennyiben a pultra raktak plexi lemezt, akkor szemmagasságba rakva a legészrevehetőbbek a jelzések.

Kapcsolódó termékek

További hírek