Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
Office depot

Hírek és közlemények

Rexel Momentum promóció!
Rexel Momentum promóció!

Vásárolj a promócióban részt vevő Rexel Momentum termékek közül és zsebeld be a Kensington W1050 fix fókuszú, széles látószögű webkamerát!


A beváltás menete:


1. VÁSÁROLJ a promócióban részt vevő Rexel Momentum iratmegsemmisítőt!

2. REGISZTRÁLJ és töltsd fel a vásárlást igazoló bizonylatot a promóció weboldalán: https://www.rexeleurope.com/nedobjaki

3. VEDD ÁT az ajándékot, egy Kensington W1050 fix fókuszú, széles látószögű webkamerát!


További információ és regisztráció itt: https://www.rexeleurope.com/nedobjaki


GARANTÁLT AJÁNDÉK

KensingtonW1050 fix fókuszú, széles látószögű webkamera

A KensingtonW1050 1080p fix fókuszú, széles látószögű webkamera kiváló minőségű videóval (1080p @ 30fps), több irányból rögzítő mikrofonnal, rugalmas kamera elhelyezési lehetőséggel és alacsony fényviszonyokhoz is alkalmazkodó képalkotási megoldásokkal segíti a felhasználói élményt az online megbeszélések, online prezentációk vagy termékbemutatók során. Akár irodából dolgozik, akár otthonról, a W1050 egyszerűen a legjobbat hozza ki Önből a Microsoft Teams, a Google Meet, a Zoom, vagy más alkalmazások használata során.


A promóció 2023.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes. 

Kapcsolódó termékek

További hírek