Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background

Hírek és közlemények

Termék visszahívás!
Termék visszahívás!

FOGYASZTÓVÉDELMI FELHÍVÁSTOO HOT!

DHP-099W-2500W elektromos főzőlap visszahívása

Tisztelt Vásárlóink!A BestByte Kft. mint forgalmazó, fogyasztóvédelmi okokból azonnali hatállyal visszahívja a TOO HOT! DHP-099W-2500W elektromos főzőlap (vonalkód: 5999004697284) terméket. 

A visszahívás oka:

A termék rendeltetésszerű használata során a feszültség alatt álló (aktív) részeknek az előírtnál lényegesen kisebb keresztmetszetű hálózati tápvezeték túlmelegedéséből, a tápvezeték csavarodás elleni nem megfelelő védelméből, a szigetelőanyag szempontjából nem megfelelően megválasztott hálózati

csatlakozóvezeték forró részekkel való esetleges érintkezéséből adódó közvetlen megérinthetősége, és a megérinthető fém részeknek a védővezetői folytonosság esetleges megszakadásából adódó hálózati feszültség alá kerülése miatt áramütés-veszélyes.

A termék használata az említett veszély szempontjából súlyos kockázatot jelent valamennyi felhasználójára nézve, ami miatt a termék szabályos üzembe helyezés és karbantartás, valamint rendeltetésszerű használat esetén veszélyezteti az emberek és a háziállatok biztonságát.

Arra kérjük tisztelt Vásárlóinkat, hogy ne használják tovább a terméket, és vigyék vissza az alábbi Office Depot áruházak bármelyikébe, ahol azt a vásárlást igazoló bizonylat bemutatását követően visszavásároljuk és a teljes vételárat visszatérítjük.


 • Budapest, Király utca (1068 Budapest, Király utca 52.)

 • Budapest, Lurdy-Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

 • Budapest, Pólus Center (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.)

 • Budapest, Újbuda Center (1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.

 • Soroksár, Buy-Way Üzletház (1239 Budapest, Bevásárló utca 8.)

 • Dunakeszi, Buy-Way Üzletház (2120 Dunakeszi, Nádas utca 8.)

 • Eger, Agria Park (3300 Eger, Törvényház utca 4.)

 • Győr, Interspar (9023 Győr, Fehérvári út 3.)

 • Kecskemét, Malom Központ (6000 Kecskemét, Korona utca 2.)

 • Nyíregyháza, Korzó (4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1.)

 • Székesfehérvár, Prémium Center (8000 Székesfehérvár, Balatoni út 44-46.)

 • Törökbálint, Atlanta Center (2045 Törökbálint, Dulácska utca 2.)


 • Ha a terméket nem személyesen, hanem postai úton kívánják visszaküldeni, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@bestbyte.hu e-mail címen vagy a 06 1/44 77 888-as telefonszámon, hogy a visszavásárlás részleteiről (a termék beazonosítása, illetve a bankszámlaszám, amelyre a vételár-visszatérítést teljesíthetjük) egyeztethessünk.

  Az egyeztetést követően kérjük, hogy a terméket a 1151 Budapest, Harsányi Kálmán utca 85. szám alatti telephelyünkre szíveskedjenek postán elküldeni. A visszaküldés postai költségét a vételárral egyidejűleg megtérítjük.

  Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük, és bízunk benne, hogy a jövőben is megtisztelik áruházunkat a bizalmukkal.

  Amennyiben további kérdésük van, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az info@bestbyte.hu e-mail címen vagy a 06 1/44 77 888-as telefonszámon.

  2022. május 27További hírek