VÁLOGASS AZ ÚJ HP LAPTOPOK KÍNÁLATÁBÓL
Megosztom:
VÁLOGASS AZ ÚJ HP LAPTOPOK KÍNÁLATÁBÓL

VÁLOGASS A LEGÚJABB 10. GENERÁCIÓS INTEL PROCESSZOROKKAL FELSZERELT HP LAPTOPOK KÖZÜL

Sok újítással lepte meg az Intel a felhasználókat.

A 10. generációs Intel i3-i5 és i7 processzorok egyik nagy előnye, hogy a Sunny Clove 10 nm-es tervezésének köszönhetően alacsonyabb órajel mellett is képesek a magasabb teljesítményre, így kevesebb energiát használnak fel, ami nagyban növeli a laptopok használati idejét.

Ezen kívül is történt innováció: a 10. generációs processzorokba beépítették a Thunderbolt 3-at, amivel megkönnyítették a laptopgyártók, főleg az Apple dolgát a fejlesztők. (A Thunderbolt 3 egy olyan csatlakozó, amivel külső egységeket lehet a gépre esetünkben a processzorhoz csatlakoztatni.)

Az új chipek Wi-Fi 6 támogatással érkeztek. Ez az újdonság csak most kezdte el meghódítani a piacot, így néhány lépéssel fejlődési hullám előtt járhatunk.

A fejlesztők mindezeken felül arra is fókuszáltak, hogy a processzor grafikus tulajdonságait fejlesszék. Új integrált grafikus feldolgozó egység került beépítésre, ám ezt sajnos csak az erősebb processzorokban kapjuk meg. Az Intel elmondása szerint az új GPU egység versenyképes játékélményt kínál FULL HD felbontáson is.

Add át magad az innovációnak, vásárolj 10. generációs Intel processzorral felszerelt HP laptopot és élvezd az innováció nyújtotta kényelmet, gyorsaságot, legyen az játék vagy éppen home-office környezet.