Klubkártya

Megosztom:

Klubkártya

Legyen Ön is Office Depot Klubtag!

Az Office Depot Klubprogram keretein belül még több kedvezményre jogosult!

Miért előnyös ez Önnek?

 • megrendelése minden nettó 100 Ft-ja 1 Klubpontot ér, ami bruttó 1 Ft-nak felel meg
 • klubpontjait bármikor beválthatja termékekre, és 2014. január 2-ától fizethet is azzal
 • klubkártya pontjai aktuális egyenlegéről ügyfélszolgálatunk ad tájékoztatást
 • egy számlázási címhez egy kártya kerül kiállításra

Office Depot Klub - Részvételi Szabályzat

 

 1. Az Office Depot® Klub tagja lehet az Office Depot® minden Vásárlója. A programban való részvétel kizárólag az itt feltüntetett szabályok és feltételek szerint lehetséges.
 2. A programban részt vehetnek azon természetes személyek, akik 18. életévüket betöltötték, valamint nem természetes személy vásárlók.
 3. Ön az Office Depot® Klub program résztvevőjévé akkor válik, ha az Office Depot® áruházban, interneten vagy kapcsolattartóján keresztül legalább egyszer vásárol. A Klubtagság nem automatikus, igényelni kell a jelentkezési lap kitöltésével, amelyet az áruházi vevőszolgálatnál lehet leadni, vagy az ügyfélszolgálatunkra faxon vagy e-mailben eljuttatni.
 4. Az Office Depot® Klubkártya átvétele bizonyítja a Klubtagságot, a Klubkártya átvételét követően az aktiválás 10 munkanapon belül megtörténik. Nem tartozik a programba az a vásárlás, amely a Klubkártya jelentkezési lap leadása előtt fejeződött be.
 5. Az Office Depot® Klubkártya programjának résztvevői vásárláskor Klubpontokat kapnak a 8. pont szerint. A Klubpontok megszerzésének feltétele a Klubkártya vásárlás megkezdése előtti bemutatása, vagy a Klubkártya szá-mának megadása (ha pl. telefonon, vagy Interneten történik a rendelés).
 6. Az összegyűjtött Klubpontokat bármely az áruházunkban forgalmazott termékünkre beválthatja.
 7. Klubpontjainak számát az alábbiak szerint számítjuk ki: minden nettó 100 Ft értékű vásárlás után az Office Depot®-tól a Vásárló 1 Klubpontot kap, amennyiben a vásárlást megelőzően Klubkártyáját bemutatja/számát megadja. Ha a számla értéke nem osztható maradék nélkül 100-zal, akkor a pontszám a matematikai kerekítés szabályai alapján kerül megállapításra.
 8. A Klubkártya felmutatása esetén a Kártyabirtokos az áruházi Irodai szolgáltatások (fénymásolás, nyomtatás, fotónyomtatás, laminálás, spirálozás, tűzés) árából 10 % árengedményre jogosult. Az árengedmény nem vonatkozik a DHL- szolgáltatásra, a házhoz szállítás díjára és a bélyegzőkészítésre.
 9. A Klubkártya pontok beváltásakor a termék bruttó értékének megfelelő mennyiségű Klubpont kerül levonás-ra Vásárlónk Klubkártyájáról. A Klubpontok beváltása az Office Depot® áruházakban a Klubkártya bemutatását és Klubkártya felmutatójának személy azonossága igazolását követően történik meg. Amennyiben nem a regisztrált személy szeretné a Klubpontokat beváltani, szükséges a Kártyatulajdonos írásos meghatalmazása. Telefonon vagy Interneten leadott klubkártya pont beváltása esetén a választott terméket a legközelebbi meg-rendeléssel juttatjuk el. Esetleges készlethiány esetén szíves türelmüket kérjük.
 10. A klubpontok beváltását követően, Vásárlónk újabb vásárlásaival további Klubpontokat gyűjt, amellyel ismé-telten jogosultságot szerezhet további klubkártya pont beváltásra.
 11. A klubpontok készpénzre nem, kizárólag termék és/vagy szolgáltatás vásárlására használhatók fel. Reklamáció esetén sem igényelhető készpénz, csak a hibás termék hibátlanra cserélése.
 12. A tárgyévben összegyűjtött Klubpontokat a tárgyévet követő év január 31-éig lehet beváltani. Abban az eset-ben, ha a Klubpontokat nem használják fel, azok értéküket vesztik. Minden év február 1-jétől új Klubpont gyűjtőprogram indul.
 13. A Klubkártya elvesztése esetén másik kártyát adunk ki, 1.000 Ft megfizetése, valamint a Klubkártya és a Klubkártya tulajdonos személyazonosságának igazolását követően.
 14. Az Office Depot® a kiadott Klubkártyákról nyilvántartást vezet. Az Office Depot® ügyvezetése kötelezettséget vállal arra, hogy munkatársai a nyilvántartást (a jelentkezési lapon szereplő információkat) csak és kizárólag az abban megadottak szerint használják fel.
 15. Az Office Depot® fenntartja magának azt a jogot, hogy visszautasítsa a Klubpontok beváltását, ha fennáll an-nak a gyanúja, hogy a Klubpontokat szabálytalanul szerezték.

A Klubkártya igénylés feltételeiről és a részleteiről, kérjük, hogy érdeklődjön áruházaink vevőszolgálatán, ügyfélszolgálatunkon vagy kapcsolattartójánál!