ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Laptopok
Kiegészítők
Számítógép
Kellékek
Nyomtatás
PC periféria
PC komponens
TOP márkák
ASUS laptop
Lenovo laptop
HP laptop
Acer laptop
DELL laptop
További laptop márkák...
Szoftver

HP laptop

(153 termék)
/ 5 oldal
/ 5 oldal

HP laptop – az egyik legjobb üzleti célú gép

A legtöbb HP laptop és HP notebook kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, de a laptop árak tekintetében is versenyképes alternatívát jelentenek. Az amerikai cég termékei főleg az üzleti szegmensben tettek komoly hírnévre szert, de az otthoni felhasználók köreiben is népszerűek. Akár belépő szintű HP notebook, akár gamer laptop beszerzése a cél, ezek a gépek kiváló ár/érték arányt, megbízható minőséget képviselnek, és az üzleti célú modellektől elvárható tulajdonságokat, extrákat sem nélkülözik.

Miért éri meg egy üzleti HP notebook?

Először is, egy jó üzleti célú notebook masszív, ellenálló kialakítással rendelkezik, mert nem mindegy, hogy ha ráborul a kávé, vagy elejtjük, azonnal tönkremegy-e, vagy bírja a strapát hosszabb távon is. Fontos, hogy ezen gépek kijelzője kevésbé fényes, mint egy otthoni vagy egy gamer laptop esetében, így fényes nappal egy irodában vagy egy kávézóban is tükröződésmentes képet biztosítanak a matt kijelzővel készült gépek. Az ergonomikus kialakítású, jó elérésű billentyűzet megléte is lényeges, mert ha sokat kell gépelnünk, az összezsugorított, „helytakarékos” billentyűzetek bosszantóak lehetnek, és lényegesen csökkentik a produktivitást. Fontos, hogy a gépeken lévő extra navigációs gombok segítségével úgy navigálhatunk a sorok közt, hogy nem kell felemelnünk a kezünket a billentyűkről, ami szintén jól jön, ha gyorsan akarunk a feladatinkkal végezni. Egy jó üzleti HP laptop továbbá könnyen cserélhető akkumulátorral rendelkezik, így ha lemerül az egyik aksi, könnyen, gyorsan be lehet pattintani a helyére a feltöltött másikat.  Különösen nagy hangsúlyt kap ezen gépek tervezése során a biztonság, mert a céges információk a gép használóján kívül nem tartoznak másra, így a biometrikus azonosítás alapnak számít, de az előre telepített biztonsági szoftverek, fizikai zárak sem ritkák.  

HP Probook – a megbízható alapgép

A HP Probook széria jelenti a gyártó belépő szintű üzleti gépeit. Klasszikusan HP-s, körbe lekerekített alak, egy kézzel nyitható és mozgatható képernyő, változatos csatlakozók, klasszikus kiosztású billentyűzet, ujjlenyomat-olvasó – ezek a főbb jellemzői a termékcsaládnak. Irodai környezetben netezésre, Office programok futtatására kiváló választást jelentenek ezek a termékek, száz ezer forint körüli áruk pedig tényleg vonzóvá teszi őket. Összességében karcsúak, könnyűek, praktikusak, robusztusok, korrekt kinézettel rendelkeznek és megfizethetőek.  

HP Elitebook – egy csapatban a legjobbak 

A 2008-ban debütált HP Elitebook széria az üzleti célú modellek felsőközép kategóriáját képviseli. Megfelel a legszigorúbb MIL-STD-810 katonai szabványnak, vagyis extrém környezeti feltételek között is megbízható teljesítményt nyújt. A gépek magnéziumötvözetből, festett alumíniumból készült házzal, biztos csuklótámasszal, cseppálló, háttárévilágítással rendelkező, szigetes kialakítású billentyűzettel kerülnek forgalomba, és ujjlenyomat olvasóval, Keningston zárral fokozzák a biztonságot. Elegáns megjelenés, masszivitás, nagy teljesítmény és a rengeteg extra funkció jellemzi őket, bár tömegre nem éppen a pehelykönnyű kategóriát képviselik.

HP Zbook – a legjobbak legjobbja

A HP Zbook Csúcskategóriás termék, óriási teljesítménnyel, mégis könnyen hordozható kialakítással. A legújabb Intel processzor, az erős 3D grafikus kártya, a bőséges memória és a tárhely gondoskodik arról, hogy ha egyszerre több alkalmazással kell dolgoznunk, zenét, képet kell szerkesztünk, videókat vágunk, akkor is gyorsan, fennakadás nélkül mehessen a munka. Ha vigyázunk rá, egy ilyen gépre öt-tíz évig is számíthatunk, igaz, az ára is borsos, tehát ha nem tudjuk kihasználni a benne rejlő potenciált, nem biztos, hogy a megtakarításunk nagy részét érdemes kiadni rá.

HP Omen – a játékos választás

Az amerikai gyártó nemcsak üzleti/irodai célú termékekben erős, de a kínálatában gamer laptop is található. Asztali gépek teljesítményét idéző HP Omen gaming laptop széria számos modellt kínál, de kivétel nélkül mindegyikük lenyűgöző tulajdonságokkal bír, így menő kinézetüknek és kiváló hardvereinek köszönhetően, remek választást jelentenek kezdő és profi játékosoknak egyaránt.