Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
MOBILKÉSZÜLÉK-CSERE TÁMOGATÁSI PROGRAM

MOBILKÉSZÜLÉK-CSERE TÁMOGATÁSI PROGRAM


Használd ki a maximum 20.000 Ft állami támogatást és vásárolj 4G/5G képes okostelefont!


Mit jelent ez pontosan? A 2022-es év végét követően a mobilszolgáltatók kivezetik a 3G hálózatot és kizárólag a 4G valamint 5G technológiát fogja alkalmazni.

A program menete: bruttó 20.000 Ft-os egyszeri kedvezményt vehetnek igénybe, hogy lecseréljék a régi 2G vagy 3G-s készüléküket, egy új 4G vagy 5G technológiájú mobilkészülékre.


Ki vehet részt benne? Kizárólag magánszemélyek.

A támogatás maximális összege bruttó 20.000 Ft, melyet maximum bruttó 120.000 Ft értékű készülékekre lehet beváltani.


Hol elérhető a program?

A mobilcsere-támogatási program csak a budapesti Pólus Centerben lévő Office Depot áruházban elérhető.Amire szükségünk lesz:

- 1 db 2G/3G képes telefonkészülék, olvasható/azonosítható IMEI számmal, amin 2021. július 1. – 2021. december 31. közötti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) adatforgalmat használtál.

- személyazonosságot igazoló okmány (személyazonosító igazolvány, kártyaformátumú vezetői engedély, útlevél), lakcímkártya

- a programban résztvevő, maximum bruttó 120 000 Ft értékű, 4G/5G képes új okostelefon, amit megvásárolnál


Hogyan juthatsz az új készülékhez, maximum 20.000 Ft-os kedvezménnyel?

1. Végezd el az előregisztrációt a https://mobilcsere.nffku.hu oldalon a gyorsabb ügyintézés érdekében.

2. Rendeld meg online üzletben történő átvétellel és üzletben történő helyszíni fizetéssel a megfelelő mobiltelefont vagy látogass el bármely üzletünkbe, előzetes online rendelés nélkül és válaszd bármely készleten lévő készülékünket.

3. Átvételkor hozd magaddal a régi 2G vagy 3G-s telefonod, SIM és memóriakártya nélkül és a szükséges dokumentumokat.

4. Kollégáink ellenőrizik a jogosultságot és elvégzik az adminisztrációt.

5. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy új készüléked mellé egy kiegészítőt is válassz! Keresd kínálatunkban a telefontokot, üvegfóliát és más egyéb hasznos eszközt!


A mobilkészülék-csere támogatási program időtartama:

2022.02.14-05.08. között kizárólag 3G készülékek cserélhetők, de legfeljebb a keretösszeg kimerüléséig;
2022.05.09-07.17. között 3G és 2G készülékek egyaránt cserélhetők, de legfeljebb a keretösszeg kimerüléséig!
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi ez a csere program?
A 2022-es év végére, a mobilszolgáltatók fokozatosan kivezetik a 3G-s hálózatukat, azaz mobilinternetezésre csak 4G vagy annál fejlettebb technológiát elérő készülékek lesznek képesek. A program azért jött létre, hogy az érintett fogyasztók számára segítséget nyújtson az átmenetben, a megfelelő készülék lecserélésében. A programban kizárólag az Office Depot által forgalmazott és a feltételeknek megfelelő készülékek vesznek részt.

Miként tudom a támogatást az Office Depot-nál beváltani?
A támogatást kizárólag a budapesti Pólus Centerben található Office Depot üzletben (előzetes- vagy előzetes online rendelés nélkül) tudod beváltani nálunk. Az ügyintézés során kollégáink ellenőrzik a leadandó készülék jogosultságát, elvégzik a szükséges adminisztrációt és érvényesítik a kedvezményt az új készülékre.

Beválthatom a támogatást a webáruházon keresztül?
A kedvezmény igénylése/beváltása során szükséged lesz a megfelelő állapotú és jogosult készülék mellett:
- személyazonosság igazolására alkalmas, érvényes okmány (személyazonosító igazolvány, kártyaformátumú vezetői engedély, útlevél);
- lakcímkártya.

Milyen fizetési módot választhatok az üzletekben?
A helyszínen a támogatáson felüli részt fizetheted készpénzzel, bankkártyával vagy áruhitel igénylésével egyaránt.

Mennyi időbe telik az ügyintézés?
Az ügyintézés a részletes adminisztráció és dokumentáció miatt akár 10-15 perc is lehet, így érdemes nem a zárás előtti percekben érkezni (zárást követően nincs lehetőségünk az ügyintézésre), valamint az https://mobilcsere.nffku.hu/ oldalon elvégezni az előregisztrációt, ami segíti a gyorsabb ügyintézést.

Hol tudom regisztrálni a kedvezményt?
A mobilcsere.nffku.hu oldalon lehetséges az előzetes regisztráció (nem kötelező, azonban beváltáskor gyorsítja az ügymenetet). Érdemes elvégezni az előregisztrációt, hiszen így a vásárláskor segíted kollégáink munkáját és felgyorsítod az ügyintézést.

Milyen készülék cserélhető be?
SIM kártyával rendelkező hanghívásra is alkalmas mobilkészülék, amelyhez valamely magyarországi mobiltelefon-szolgáltatást nyújtó szolgáltatónál (a továbbiakban: Szolgáltató) egyéni előfizetés kapcsolódik, olyan állapotban van, mely alkalmassá teszi arra, hogy az IMEI szám megállapításra kerülhessen; A 2021. július 1. – 2021. december 31. közötti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) a lecserélni kívánt, hanghívásra is alkalmas mobilkészülékkel igazolható (IMEI számmal beazonosított) módon 3G vagy 2G hang- és/vagy adatforgalmat bonyolítottak. A használat igazolása egy, kifejezetten a Támogatási Program érdekében létrehozott IMEI adatbázis segítségével történik.

Mekkora a kedvezmény mértéke?
Az elérhető maximális kedvezmény bruttó 20.000 Ft, amit maximum bruttó 120.000 Ft értékű VoLTE, 4G vagy 5G képes készülékhez lehet beváltani. Az utalvány csak egy összegben használható fel, a maradványérték nem jár vissza és nem használható fel további készülékek megvásárlására. Az utalvány készpénzre nem váltható.

Mennyi alkalommal használható fel az utalvány?
Csak egy alkalommal váltható be, egy összegben. Amennyiben a termék értéke meghaladja az utalvány értékét, a különbözet megfizetése a vásárlót terheli. A kedvezmény más kuponnal és kedvezménnyel nem vonható össze, de Office Depot utalvány érvényesíthető.

Meddig vehető igénybe a kedvezmény?
2022. február 14. – 2022. május 8.: Az I. szakaszban csak 3G hálózatot befogó mobiltelefon készülékek válthatóak be.
2022. május 9. – 2022. július 17.: A II. szakaszban 3G és 2G hálózatot befogó készülékek is beválthatóak.

Kihez fordulhatok segítségért, ha megakadtam a regisztráció során?
E-mail: mobilcsere@nffku.hu  | mobilcsere@bestbyte.hu
Telefonszámok: +36 70 930 8728 | +36 70 903 8735

2021.12.01-2022.02.13. közötti időszakban: 
Hétfő – Péntek: 8:00 – 20:00

2022.02.14-2022.07.17. közötti időszakban:
Hétfő – Péntek: 8:00 – 20:00, Szombat: 9:00 -20:00, Vasárnap: 9:00 -16:00