Sumup fejléc
Sumup fejléc

Állandó díjak nélkül Csak 1.95%-os díj tranzakciónként. A bevétel közvetlenül bankszámlájára érkezik.

Elfogad minden betéti és hitelkártyát  Bluetooth csatlakozás. Kompatibilis iOS / Android okostelefonnal és tablettel.

Csak pár percbe telik feliratkozni  100% online. Nincs írásos szerződés. Nincs papírmunka.

SumUp

SumUp

Air Kártyaolvasó


Az okostelefonjára vagy tabletjére telepített, ingyenes alkalmazással. Használja WiFi-csatlakozását vagy okostelefonja mobiladatait.

Egyetlen töltéssel akár 500 tranzakciót végezhet. Állandó költségek nélkül, csak 1,95%-os díj tranzakcióként.SumUp

Air Kártyaolvasó

Önálló készülék – nincs szüksége sem okostelefonra, sem tabletre. Beépített SIM-kártyával, INGYENES korlátlan mobiladattal.

Egyetlen töltéssel akár 50 tranzakciót végezhet. Állandó költségek nélkül, csak 1,95%-os díj tranzakcióként.


SumUp SumUp SumUp SumUp


SumUp terminál – a mobil bankkártya terminál és nyomtató

A bankkártya leolvasókra szakosodott SumUp küldetésének és céljának vallja a kiskereskedők sikeressé tételét szerte a világban azáltal, hogy minőségi, ám mégis elérhető árú, egyszersmind biztonsággal s könnyen használható eszközöket kínál. A SumUp terminálok különböző változatai már több millió vállalkozás számára teszik lehetővé a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Ezek jórészt olyan vállalkozások, amelyeket a bankok és a hagyományos szolgáltatók nem tartanak elég nagynak ahhoz, hogy piaci szereplőként őket is megcélozzák, vagyis ezek a cégek „túl kicsik” az ő átlagos ügyfeleikhez mérten. A márka egyetlen kártyaolvasóval indult egy évtizeddel ezelőtt, mára viszont többféle kártyaolvasó szerepel a kínálatában, valamint különféle megoldásokat nyújt a távoli fizetések problémájára (ilyenek a számlák, a fizetési linkek vagy például az ajándékkártyák – csak hogy a legfontosabbakat emeljük ki).

SumUp Air kártyaolvasó

Az Air egy könnyen használható, okostelefonhoz vagy akár tablethez is – Bluetoothszal – csatlakoztatható bankkártya terminál, mely hordozható, és kiváló megoldás lehet kisebb üzletek, szalonok vagy akár taxisofőrök szármára a fizetések fogadására. Egy ingyenes alkalmazással működik a készülék, s egyetlen töltéssel akár 500 tranzakció elvégzésére is alkalmas lehet, így valóban mobil megoldásról van szó. Elérhető hozzá kijelzőállvány és töltőállomás is. A gyártó az Air készülékhez a legkiválóbb minőségű alkatrészeket válogatta össze annak érdekében, hogy a termék a kategóriájában a legelőkelőbb helyet foglalja el, s a lehető legfejlettebb technológiával rendelkezzen. A készülék egy integrált Li-ion akkumulátorral, Bluetooth-kapcsolattal és NFC-vel is rendelkezik. A mobil kártyaterminálok piacán vezető szerepet tölt be, s a legmagasabb minőséget képviseli.

SumUp 3G

A SumUp 3G egy olyan kártyaolvasó, melyet bárhová elvihetünk. A gyártó kiskereskedők, kávézók, éttermek valamint mozgó vállalkozások számára ajánlja elsősorban. Működéséhez okostelefonra vagy tabletre sincs szükség, beépített SIM-kártyával rendelkezik, és korlátlan, ingyenes adatforgalommal, valamint Wifivel is használható. Akár 50 tranzakciót is el tud végezni egyetlen töltéssel. Kiegészíthető 3G nyugtanyomtatóval és töltőállomással is. A 3G-vel az összes tranzakció egyetlen eszközzel kezelhető – csak feltöltjük, odaérintjük, a nyugtát pedig kinyomtatjuk, akár utazás közben is.

SumUp 3G és Nyomtató

Ennél a terméknél mind a kártyaolvasó, mind a nyomtató okostelefon nélkül, teljesen önállóan működik – ha a legmodernebb fizetési eszközöket szeretnénk a magunkénak tudni, akkor ezt a duót érdemes választani a teljes mobilélmény érdekében. A SumUp 3G-hez hasonlóan beépített SIM-kártyával rendelkezik, s használható Wifivel vagy korlátlan, ingyenes adatforgalommal is. Egy töltéssel körülbelül 50 tranzakciót végez el. A készülék biztosítja annak a lehetőségét, hogy egyszerre nyomtassuk ki nyugtáinkat, s töltsük fel kártyaolvasónkat. Ennél gyorsabb és kényelmesebb megoldás aligha létezik a kártyás fizetések elfogadására és a nyugta kinyomtatására – bárhonnan. Csak be kell írni az összeget, megérinteni a „terhelés” gombot, s innentől kezdve az eszköz mindenféle fizetési módot fogadni tud (érintésmentes, Chip & Pin, Google Pay, Apple Pay stb.). Bármilyen hitelkártyát vagy bankkártyát elfogad, amelyen szerepel a Visa vagy a Mastercard logo.

Ma már a fizetések fogadását több mint kétmillió vállalkozás bízza a SumUpra. A gyártó hisz abban, hogy a cég vagy vállalkozás méretétől függetlenül megérdemli, hogy hozzáférjen olyan pénzügyi és fizetési megoldásokhoz, amelyek megfizethetők, biztonságosak, ugyanakkor könnyen használhatók is. Éppen ezek az elvek hívták életre 2012-ben a márkát egy kis csapat lelkesedése nyomán. A céljuk akkoriban és most is az volt, hogy hozzájáruljanak munkájukkal ahhoz, hogy a kisvállalkozások tulajdonosai is sikeressé válhassanak azon a területen, amelyen elindultak, s amelyen hasznosan tudnak tevékenykedni.