Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Szolgáltatások

Szolgáltatások

1. COFIDIS ÁRUHITEL

Online áruhitel gyorsan és kényelmesen.

INFORMÁCIÓK A HITELRŐL

Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánajárás nélkül intézhetsz.

Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis Magyarországi Fióktelepe munkatársai által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal akár azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseidre és levesszük rólad az adatrögzítés terhét is. Nem kell postáznod: a szerződéscsomagot e-mailben a postázás kihagyásával, rögtön az előminősítést követően eljuttatjuk Hozzád. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el Tőled. Biztonságos, mert adataid egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, nem kell az interneten keresztül közölnöd bizalmas személyes és pénzügyi adataidat.2. HULLADÉKKEZELÉS

A hulladékká vált elektromos és elektronikus berendezések, elemek és akkumulátorok kizárólag az egyéb háztartási hulladéktól elkülönítve, szelektíven gyűjthetők és ártalmatlaníthatók.

A környezetvédelmi jogszabályok előírásai alapján vásárlóink, illetve a hulladékbirtokosok számára biztosítjuk, hogy használt vagy hulladékká vált elektromos és elektronikus berendezéseiktől, a használt, veszélyes hulladéknak minősülő elemektől és akkumulátoroktól térítésmentesen válhassanak meg.

Ennek érdekében az Office Depot az üzleteiben, nyitvatartási időben, átvételi pontokat működtet.

Amennyiben az e-hulladék (például tönkrement szárítógép, lecserélt páraelszívó) mérete meghaladja az üzletekben leadható használt vagy hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezés méretét, akkor a 1151 Budapest, Harsányi Kálmán utca 83-85. szám alatt található telephelyünkön biztosítjuk az e-hulladékok visszavételét, nyitvatartási időben.

További információk a Hulladékkezelés menüpont alatt.