Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Zebra Brand fejléc
Zebra Brand fejléc

A japán ZEBRA márka a rozsdamentes acélból és fémből készült tollak kapcsán vált igazán ismertté és népszerűvé Magyarországon. Ezek a tollak nemcsak tartósak, megbízhatóak, hanem stílusosak is egyszerre. A legnépszerűbb fém toll, az F-301 mellett további, különleges tulajdonságokkal rendelkező fémből és műanyagból készült tollak, mechanikus ceruzák, zselés tollak és markerek is találhatók a ZEBRA kínálatában.


F-301

A legnépszerűbb ZEBRA fém toll! Elegáns, klasszikus megjelenésű, strapabíró, rozsdamentes acél testtel rendelkező nyomógombos golyóstoll. Erős fém klipsze és kényelmes markolata praktikussá teszi. Cserélhető betétes, lágy tintával, gyönyörű írásképpel.


M-301

Fém testű mechanikus ceruza, az F-301 golyóstoll párja. Klasszikus megjelenése, kényelmes fogása és tartóssága rendkívül népszerűvé teszi. Rozsdamentes acélból készül. Nyomógombja alatt beépített radír található.


301A

Az F-301-hez hasonló megjelenésű könnyű golyóstoll, szálcsiszolt alumínium testtel. Bordázott markolata kényelmes írást és stabil írásképet biztosít. Divatos, metál színekben kapható!


SL-F1

Szétcsúsztatható, kompakt méretű golyóstoll, gyönyörű színekben! Rozsdamentes acélból készült, cserélhető betétes. Gravírozható, ajándékdoboz jár hozzá így kiváló és elegáns ajándék.


H-8000, N-5200

A H-8000 a legnagyobb darabszámban eladott ZEBRA termék. Extra vékony írásképe és gyönyörű tinta színe miatt keresik a vásárlók. Kupakos toll, cserélhető betéttel. A tintája archiválásra alkalmas, nem fakul. Az N-5200 szintén kupakos műanyag toll, csúszásmentes kialakítással. Cserélhető betétes, tintája arciválásra alkalmas.


RÓLUNK

A Zebra Co. Ltd. alapítója 1897-ben kezdte készíteni és forgalmazni az első Japánban gyártott fémhegyeket. A termékeihez a ZEBRA márkanevet 2014-ben foglalta le.

A legenda szerint Ishikawa úr, a ZEBRA alapítója, olyan nevet keresett, amely nem csak Japánban, hanem más piacokon is könnyen megjegyezhető és megfelelő név volt. Kezébe fogott egy angol-japán szótárt és a japán szokásoknak megfelelően hátulról kezdte el olvasni a Z betűtől. Hamar megakadt a szeme a zebra szónál. Tudta, hogy a zebrák szelíd állatok, erős családi kötelék köti össze őket. Számára ez fontos tulajdonság volt, hiszen olyan vállalkozást kívánt létrehozni, amelyben a munkatársak és az üzleti partnerek családias közegben működnek együtt. Az a tény, hogy a zebrák úgy néznek ki, mintha kalligrafikus vonalakkal díszítették volna őket, még inkább megerősítette abban, hogy jól választott.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minőségi íróeszközöket gyártsunk, amelyekkel az embereknek megörökíthetik az élet fontos pillanatait. Íróeszközeink folyamatos fejlesztésében partnereink és vásárlóink igényeire, valamint munkatársaink kreativitására támaszkodunk. A lehető legjobb tollak előállítására törekszünk, ezért a fejlesztő csapatunk folyamatosan tökéletesíti és teszteli a tintákat, innovatív megoldásokat keres.