Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Papír / Etikettek

Etikettek

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Mire való az etikett címke?

Az öntapadós etikett címke sokoldalúan felhasználható papíráru. Biztosan mindenki találkozott már vele irodában, hivatalban, vagy akár otthon is. A különböző méretűre felvágott, ragasztóval bevont, különböző számú etikett matrica egy A4-es papíron sorakozik, szépen egymás mellett. Nekünk annyi a dolgunk, hogy egyet kiválasszunk, és a kívánt helyre felragasszuk. A három rétegű anyagnak köszönhetően könnyű a címke leválasztása, hiszen a címke a rajta lévő ragasztó segítségével csak gyengéden ragad a szilikonbevonattal rendelkező, sütőpapírra emlékeztető hordozóréteghez. De mire is használhatjuk?

A kis címke nagy feladatai

A címke alapvető feladata a jelölés. Nem csak az irodában, a kereskedelemben és a raktározásban, de a mindennapokban is hasznát vehetjük. Feladata a legtöbb esetben a tájékoztatás, információközlés. Például a dokumentumkövetés, a levelek megcímzése, vagy a leltározás mind-mind olyan tevékenységek, melyek során nélkülözhetetlen az etikett papír használata. De akár a háztartásban is használhatjuk, például tárolódobozok tartalmának azonosítására, vagy befőttes üvegek jelölésére. Az etikett matrica használata nem csak a kereskedelemben, de a szolgáltatók esetében is fontos. A különböző információs címkék, feliratok, figyelmeztető jelzések is általában speciális etikett papírra készülnek. Divatos, letisztult hatást kelt például az üveg felületre is ragasztható, lézernyomtatóval nyomtatható, A4-es méretű, átlátszó, öntapadós antimikrobiális fóliacímke az Avery kínálatából.

A figyelmeztető- és jelölőcímkék szempontjából érdemes a legjobb minőségű, tartós alapanyagban gondolkodni. Ilyen például az Avery etikett vagy az Apli etikett. Lézer- vagy tintasugaras nyomtatóval a legtöbb ilyen jellegű matrica kiválóan nyomtatható. Abban az esetben, ha nincsenek különleges igényeink, beltérben, szobahőmérsékleten kívánjuk használni, a nyomtatott papírcímke házilag is könnyen elkészíthető. A nyomtatáshoz egy egyszerű címkenyomtató vagy normál esetben még egy tintasugaras nyomtató is megfelel. Az ilyen módon készített matricák tökéletesen alkalmasak borítékok címzésére, vagy mappák, iratok feliratozására akár hosszú távon is. Ha kültéren, szélsőséges körülmények közt, nagy igénybevétel mellett használnánk jelölő címkét, akkor már érdemes komolyabb megoldás mellett döntenünk. Léteznek kifejezetten széles hőmérséklet-tartományban is alkalmazható, zsírral vagy vérrel szemben is ellenálló, könnyített ragasztós felületű – vagyis visszaszedhető – valamint olyan speciális ragasztófelülettel rendelkező megoldások, melyek egészségügyi termékek és gyermekjátékok címkézésénél használhatók. 

Konkrétan milyen célokra használhatjuk?

  1. Borítékok, levelek címzésére – Ez az egyik leggyakoribb felhasználási mód, hiszen nagyon meggyorsítja a címzést, főleg, ha gyakran küldünk levelet ugyanazoknak az embereknek. Ilyenkor elég egy adatbázist készíteni és egy-két gombnyomással már nyomtathatjuk is a professzionális, ízléses címkét. Megszerkesztése sem lehet probléma, hiszen a Microsoft Office rendszere is biztosít ilyen lehetőséget.
  2. Leltárcímke – tárolódobozok, mappák feliratozására, jelölésére.
  3. Könyvtári könyvek jelölésére.
  4. Dekorációs célokra – az Avery olyan címkéket is gyárt, amelyeket nem csak papírra, de műanyagra vagy üvegre (például egy tájékoztató felirat), textilre (pl. rajtszám versenyeken), fára vagy éppen fémre is lehet ragasztani. Sőt nyíl vagy akár kör alakú címkét is vásárolhatunk többféle színben, amelyekkel akár egy fehér falat, csomagolást vagy egy unalmas füzetborítót is feldobhatunk.

Etikett címke tekercsben is kapható, ezek feliratozásához speciális címkenyomtató szükséges. Mindegy, hogy milyen öntapadós címkére van szüksége, kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Kiváló minőségű Avery vagy Apli etikettek közül válogathat kicsi, közepes, nagy méretek között, a hagyományos, négyzet alakú fehértől kezdve a kör alakú színesen át, a speciális, nyíl alakú vagy átlátszó típusokkal bezárólag.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve