Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Irodaszer / Iratrendezés, archiválás / Gumis mappa, irattartó, -táska / Gumis mappák

Gumis mappák

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Füzetborító, könyvborító, mappa és füzetbox – a tanulás esztétikája

A füzetborító és a könyvborító megóvja füzeteink, könyveink épségét; a gumis mappa és a füzetbox pedig a rendszerezésben segít. Ám ez nem pusztán funkcionális célokat szolgál, legalább olyan fontos, hogy egyben dekoratív is legyen. Mielőtt körülnéznénk az Office Depot széles mappa és borító kínálatában, tekintsük át, mit érdemes tudni róluk.

Mappa

A gumismappák és a füzetboxok strapabíró, vastag kartonból vagy műanyagból készült tárolóeszközök. Az anyaguk minősége dönti el, hogy mennyire lesznek erősek és tartósak, választás előtt ezért gondoljuk át, hogy mekkora igénybevételnek lesznek kitéve. A kartonmappák egy speciális, vékony, rugalmas, fényezett kartonból, úgynevezett prespánból készülnek. Anyaguknál fogva környezetbarátak, viszont kevéssé állnak ellen az időnek. Általában véve az áruk is barátibb, bár nagy szerepet játszik az árazásban a gyártó és a dizájn is.

A műanyagból készült mappa tartósabb, mint a kartonból készült társai, mivel rendkívül strapabíró műanyagból – polipropilénből (PP) vagy polivinil-kloridból (PVC) – készül, így mosható, újrahasznosítható. A környezettudatos vásárlók is megtalálják nálunk a számításukat: a hulladék csökkentését szolgáló, újrafelhasznált műanyagból készült füzetboxok a német Blauer Engel környezetbarát minősítéssel rendelkeznek. Az is fontos szempont, hogy milyen méretű és mennyiségű iratot szeretnénk tárolni bennük. A mappák és füzetboxok többféle méretben kaphatóak: a legnépszerűbb az A4-es, de kínálatunkban találhatóak A3-as és A5-ös méretűek is.

Gumismappa

Viszonylag kis számú dokumentum gyűjtésére, rendszerezésére szolgálnak a gumis mappák. Kapacitásuk általában 150 lap, ha ennél nagyobb mennyiségű papírt szeretnénk tárolni, válasszuk inkább a füzetboxokat.

A gumis mappa csukott állapotban egy vagy két erős és rugalmas gumiszalaggal zárul, hogy a lapok szállítás közben se essenek ki. A választék szinte végtelen: a sima, egyszínű daraboktól kezdve a növény-, állat- és városképes sorozatokon át a letisztult, prémium kategóriás, bársonytapintású mappákig. Az egyszínű modellek a dokumentumok jól áttekinthető, rendszerezett tárolására nyújtanak lehetőséget. Ha az egyes projektekhez egy-egy színt rendelünk, egy pillanat alatt átlátható lesz, hogy melyik mappa mely területhez tartozik. Rendezhetjük őket folyamatok – például számlák, ajánlatok, megrendelések – szerint is.

Füzetbox

A merev falú, 4 cm széles gerincű, gumis füzetboxokba helyezve biztosan nem fognak meggyűrődni papírjaink. A nagy mennyiségű dokumentum nyomon követését segíti, ha egyértelműen feltüntetjük a doboz tartalmát. Füzetboxaink egy része kész megoldást kínál erre: a gerinccímkék azonnal láthatóak a polcra vagy a szekrénybe helyezett dobozok oldalán, és elegendő helyet kínálnak a legfontosabb információk rögzítésére. Némelyik modell annyira szép és ízléses, hogy a felnőttek is beleszeretnek – de ne essünk abba a hibába, hogy az iskolás gyerekünk holmiját vesszük kölcsön; inkább vásároljunk belőle rögtön saját magunknak is egyet. Egy-egy feltűnőbb dobozt érdemes jól látható helyen tárolni, különösen, ha a szobában inkább a semleges színek dominálnak. Egy délutáni szakkörön, különórán a füzetbox akár az iskolatáskát is kiválthatja, hiszen elegendő helyet biztosít a néhány szükséges füzet és írószer elhelyezésére.

Füzetborító és könyvborító

A füzetborítók és könyvborítók nagy választékban, különféle színekben és méretben állnak rendelkezésre. Feladatuk az, hogy megvédjék gyermekünk tanszereit a szennyeződéstől és a sérülésektől. Mivel könnyen fel lehet őket címkézni, nagy segítséget nyújtanak abban is, hogy az iskolatáska tartalma jól áttekinthető legyen. Itt is érvényes, hogy az egyszerű, átlátszó műanyag borító tartósabb. De ha gyermekünk beleszeret egy szép, mintás darabba, azért gondoljuk át, hogy érdemes-e a praktikum kedvéért elrontani az örömét.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve