Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Konyhai kisgép
Konyhafelszerelés
Padlóápolás
Kávézás
Ruhaápolás
Mosógép és szárítógép
Beépíthető készülék
Beépíthető sütő
Beépíthető gázfőzőlap
Beépíthető kerámia főzőlap
Beépíthető indukciós főzőlap
Páraelszívó
Beépíthető mosogatógép
Beépíthető mikrohullámú sütő
Beépíthető hűtőszekrény
Szabadonálló készülék

Beépíthető mosogatógép

(60 termék)
/ 2 oldal
/ 2 oldal

A beépíthető mosogatógép nem töri meg konyhája egységes látványát

Szabadonálló vagy beépíthető mosogatógép ma már sok háztartásban megtalálható, kétségkívül hasznos konyhai eszköz. Használatával megszabadulhatunk az egyik legnépszerűtlenebb konyhai munkától, a mosogatástól. Az Office Depot is nagy választékban kínál önnek beépíthető mosogatógépet a legnevesebb gyártók termékei közül. Kínálatunkban Whirlpool mosogatógép éppúgy megtalálható, mint Bosch mosogatógép vagy AEG mosogatógép. A legjobb árakért kísérje figyelemmel mosogatógép akcióinkat.

A választást megkönnyítendő, összeállítottunk egy kis útmutatót a vásárlásához.

A legfontosabb a megfelelő méret és típus kiválasztása.

Méret

A méret a legfontosabb: a gép méretének és a rendelkezésre álló helynek összhangban kell lennie egymással, vagyis olyan modellt válasszon, ami befér az adott helyre. Figyeljen rá, hogy vízkiállás és konnektor is legyen a közelben. Helyet kell biztosítani a gép ajtajának a kinyitásához, és Önnek is oda kell férnie, hogy a gépet be- és kipakolja. A gépek többnyire háromféle szélességben kaphatók: 45 cm, 60 cm és 90 cm széles modellek közül választhat. Típusát tekintve szabadon álló illetve beépíthető verzió közül választhatunk.

Típus

Szabadonálló változatok

Minden szabadonálló modell beépíthető a pult alá. A készülék saját előlappal rendelkezik, általában fehér vagy inox színben. Hátránya, hogy megtöri a konyhabútor frontjának egységét. Ha Önt ez nem zavarja, vagy olyan helyre kerül a gép, ahol nincs szem előtt, akkor viszont tökéletes választás.

Beépíthető változatok

A beépíthető modellekhez szükségünk lesz egy adott méretű, a konyhabútor frontjával megegyező színű bútorlapra, amelyet a gép ajtajára szerelhetünk, így egységes lesz a megjelenés. Egyes modellek látható kezelőpanellel ellátottak. Előnyük, hogy működés közben láthatjuk például a program típusát, vagy a hátralévő időt, hátrányuk, hogy az egységes arculatba kevésbé illenek.

A teljesen beépíthető típus előnye, hogy tökéletesen belesimul a meglévő konyhabútorba, hátránya, hogy a kezelőpanel csak kinyitva hozzáférhető.

Kapacitás

A kapacitás az egyszerre elmosogatható terítékek számát jelenti. Például a 8 terítékes készülékbe 8 mély, lapos és kistányér, 8 kés, villa, kanál stb. pakolható be egyszerre az optimális tisztítás érdekében. Jelenleg 6–14 terítékes gépek vannak kereskedelmi forgalomban. Nem érdemes abba a hibába esni, hogy a szükségesnél kisebb kapacitású készüléket választunk víz-, energia vagy pénzspórolás miatt. Ugyanis a kisebb kapacitású készülék többszöri elindítása fajlagosan sokkal nagyobb energia- és vízfogyasztással jár, mint egy nagyobb kapacitású egyszeri elindítása.

Fogyasztás

Az áram- és vízfogyasztás paramétereit a gyártók minden típusnál éves szinten adják meg. Minél alacsonyabb ez a szám, annál energiatakarékosabb a termék. Emellett besorolják a gépeket egy energiaosztályba. Az A osztályúak már gazdaságosnak tekinthetők, de ha teheti, válasszon inkább A+, A++, vagy A+++ jellel ellátottat. Az ismert márkák, mint az Electrolux mosogatógép, a Bosch mosogatógép, a Whirlpool mosogatógép vagy az AEG mosogatógép kínálatában kifejezetten energiatakarékos modellek találhatók.

Zajszint

Az adatlapon a zajszintet decibelben adják meg. Minél kisebb ez az érték, annál csendesebben működik a készülék. Különösen fontos lehet amerikai stílusú konyháknál, ahol a helyiségben nem csak az étkezések ideje alatt tartózkodunk. Egyes modellek éjszakai programmal is rendelkeznek, amely szupercsendes működést tesz lehetővé.

Biztonság

Ma már alapfelszereltségnek számít, de jó, ha figyel arra is, hogy legyen a gépben AquaStop, 24 órás elektronikus vízvédelmi rendszer, melynek segítségével a készülék esetleges meghibásodása esetén sem önti el konyháját a víz.

Beltér kialakítása

Az a jó, ha a kivehető-betehető elemekkel, lehajtható fülekkel stb. a beltér minél inkább a mosogatandó edények méretére szabható.

Programok, funkciók

Extra programok és funkciók tekintetében modellenként különböző a választék és a gyártók az általános mosogatási programok (gyors, gazdaságos, normál, erősebb szennyezettséghez, érzékeny edényekhez) mellett egyre újabb speciális funkciókkal rukkolnak elő. A teljesség igénye nélkül, például:

  1. Intenzív zóna az extra szennyezett edények tökéletes tisztaságáért,
  2. Aquamix üvegvédelmi rendszer az üveg és kristály poharak karcmentességéért, csillogásáért,
  3. a továbbfejlesztett mosószer adagoló rendszer még gazdaságosabban adagolja a mosogatószert,
  4. az AquaSensor fénysugarakkal ellenőrzi az öblítési folyamatot, optimálisan beállítja a vízhasználatot,
  5. A féltöltet programmal a gép kevesebb edénnyel is gazdaságosan működik.

Kínálatunkban biztosan megtalálja az igényeihez és pénztárcájához illő modellt, legyen az egy Electrolux mosogatógép, Indesit mosogatógép, Whirlpool mosogatógép vagy Neff mosogatógép.