Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Ico fejléc
Ico fejléc

ICO termékek

Az ICO márkanevet szinte mindenki ismeri, aki írószereket használ, hiszen Magyarország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb író- és irodaszergyártója 1951 óta – emellett termékeiket a világ több mint 65 országába exportálják. A márkanév garancia a minőségre és a megbízhatóságra, ezáltal a termékei kiváló társak a tanulás és a munka világában, valamint kreatív tevékenységeink során is számíthatunk rájuk.

Golyóstollak

Minőség, megbízhatóság és változatosság, sokféleség – ezek a tulajdonságok jellemzik a gyártó golyóstollait, melyek irodai és iskolai használatra egyaránt kiváló választást jelentenek, és sokféle megjelenésben kaphatók.

A kínálatban megtalálható termékek a követezők:

 1. eldobható golyóstollak
 2. cserélhető betétes, mechanikus golyóstollak
 3. zselés tollak
 4. fluid tintás golyóstollak


Markerek az iskolába, az irodába és otthoni használatra

Az egyes termékcsaládok más-más felhasználási területre specializálódtak, az eltérő funkciók, színválaszték és a különböző típusú írócsúcsok lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és céljainak megfelelő markereket.

Rajzoláshoz, színezéshez:

 1. rostirónok – normál és vastag testtel
 2. ecstirónok – hajlékony, ecset jellegű írócsúccsal
 3. normál és vastag testtel


Íráshoz, jelöléshez:

 1. Permanent markerek
 2. Flipchart markerek
 3. táblamarkerek
 4. szövegkiemelők


Iskolaszerek, amelyekkel élmény a tanulás

Hatalmas választékkal, több mint 500 féle iskolaszerrel támogatja a gyártó a tanulást és az iskolai mindennapokat. Ha ennek a márkának a termékeivel van tele a tolltartó, könnyebben megy a tanulás, hiszen minden célra, minden feladathoz biztosítva lehet a megfelelő eszköz:

 1. grafit- és színesceruzák,
 2. rost- és ecsetirónok,
 3. ecsetek,
 4. festékek,
 5. temperák,
 6. kréták,
 7. gyurmák,
 8. ollók,
 9. ragasztók,
 10. vonalzók,
 11. hegyezők,
 12. füzetek,
 13. tolltartók és számos egyéb, iskolában nélkülözhetetlen kiegészítő.


A Süni és a Creative Kids termékcsalád sok-sok iskolás gyerek kedvence – a funkciók és a design megkönnyítik, örömtelivé teszik a tanulást a kicsik számára, s a legjobb társak kreativitásuk megélésében, fejlesztésében.

Antibakteriális termékek

Az ICO antibakteriális termékcsaládja megoldást kínál olyan esetekben, amikor a golyóstollat, az íróeszközt nem egy személy használja, hanem sokan kézbe veszik azt. A koronavírus járvány mindnyájunk számára megmutatta, milyen fontos a fertőzésveszély elkerülése, illetve mérséklése. Fertőző betegségeket azonban nemcsak vírusok, hanem baktériumok is okozhatnak – ezek elterjedését gátolják a biomaster ezüst-ionok, amelyeket a termékek műanyag alkatrészei tartalmaznak. Ennek köszönhető, hogy a márka antibakteriális termékekei bizonyítottan baktériumölő tulajdonsággal rendelkeznek.

Irodai kiegészítők

Aligha van olyan irodai kiegészítő, amely a munka világában, az irodai mindennapokban nélkülözhetetlen, s ne lenne megtalálható a márka termékkínálatában. A jól felszerelt iroda és íróasztal a hatékony és gördülékeny munkavégzés alapfeltétele. Fontos azonban ezeknek a termékeknek a minősége és a megbízhatósága – ezeket a tulajdonságokat garantálja a márkanév. A választékban megtalálhatók:

 1. írószertartók,
 2. ollók,
 3. hegyezőgépek,
 4. celluxtépők,
 5. levélbontók,
 6. névjegykártya tartók, továbbá a legkülönfélébb fűző- és gemkapcsok.Green Planet – a „zöld” termékcsalád

Az íróasztal nélkülözhetetlen kellékei környezetbarát kiadásban is elérhetők a márka kínálatában. Ezek a termékek biológiai úton lebomlanak, nem terhelik a környezetet. Ilyen például az újrahasznosított papír alapanyagú, környezetbarát ICO Green Paper papír bevonatú golyóstoll.

A márka egyik erőssége a hatalmas választékban rejlik. A gyártó gondot fordít arra, hogy minden feladatra, minden célra rendelkezésre álljon a megfelelő termék. Azonban a funkciók mellett odafigyel a kivitelezésre is – termékei között mindenki megtalálja az egyéni ízléséhez illő írószereket és irodai, illetve iskolai kiegészítő eszközöket, amelyek nemcsak praktikusak, de esztétikusak is.