ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Okostelefon
Víz-, por-, és ütésálló telefon
Nyomógombos telefon
Mobiltelefon időseknek
Okosóra és aktivitásmérő
Mobiltelefon kiegészítők
iPhone tartozékok
Tablet
E-book
/ 3 oldal
/ 3 oldal

IPhone tartozékok: AirPods, powerbank, iPhone tok a komplex élményért és védelemért

Egyre többen teszik le a voksukat az iPhone termékek mellett, ezért egyre több olyan kellék is elérhető az üzletekben és a webshopokban, amelyek tovább javítják a felhasználói élményt, s az okoskészüléket még okosabbá teszik – ilyenek például az AirPods, powerbank, iPhone tokok és iPhone fóliák. Nem olcsó mulatság ugyan egy Apple-termék, és a kiegészítők ára is magasabb a konkurens márkákhoz képest, de az Apple nem is árul zsákbamacskát. Legyen szó iPadról, iPhone-ról vagy bármilyen tartozékról, azok pontosan úgy működnek, ahogy a gyártó ígéri: a márkanév garancia a kiváló minőségre és a megbízhatóságra. Az egyes eszközök és alkalmazások ráadásul tökéletesen optimalizáltak és vírusmentesek. Ezen okok miatt évről évre nő az iPhone-tulajdonosok száma. Az alábbiakban bemutatunk néhány iPhone tartozékot.

AirPods

Innovatív, vezeték nélküli fülhallgató, ami akár 24 órán keresztül páratlan hangélményt nyújt, passzív állapotban pedig az üzemideje 4–5 nap – ez az AirPods. Többféle típusa is létezik, köztük mind univerzális, mind személyre szabható modellekkel. A speciális töltőtok a gyorstöltés funkció által képes biztosítani a működéshez szükséges energiát. Tehát egy teljesen feltöltött AirPods 5 órán keresztül üzemel, de ha tudjuk 15 percen keresztül mellőzni a használatát, gyorstöltéssel további 3 órát nyerünk – s így akár 24 órán át élvezhetjük a tökéletes hangélményt. Vannak vízálló típusok, de találunk olyat is, amely térbeli hangot garantál, vagy aktív zajszűrést tesz lehetővé. Az AirPods beállítása – akár a többi Apple-terméké – nagyon egyszerű, pillanatok alatt csatlakozik az eszközünkhöz. Érzékeli, ha bekerül a fülbe, s azt is, ha onnan kiveszik – ennek megfelelően be- és kikapcsol.

Védőfólia, tok, hátlap

Legyen szó bármilyen okoseszközről, ha hosszú távon szeretnénk azt használni, fontos a védelem szerepe. Többféle módon is megóvhatjuk iPhone-unkat a fizikai sérülésektől, a szennyeződéstől és az esztétikai hibák kialakulásától. A legalapvetőbb iPhone tartozék a védőfólia, amely a készülék kijelzőjét védi a karcolódástól, és használatával megelőzhető az ujjlenyomatok kialakulása, a porréteg lerakódása is a képernyőn. A védőfólia tökéletesen illeszkedik a készülékhez, így szinte láthatatlan.

A tokok nemcsak a kijelzőt, hanem a teljes készüléket megóvják a kisebb és közepes erősségű mechanikai behatásoktól, illetve a szennyeződéstől. Egy megfelelő tok amellett, hogy „életmentő” lehet, ha például az eszköz kicsúszik a kézből, vagy kiesik a zsebből, lehetővé teszi a külső megjelenés személyre szabását is, mivel sokféle stílusban és színkombinációban elérhető. Ugyanez elmondható a hátlapokról is, amelyek tökéletesen illeszkednek az iPhone-hoz, és védik a termék hátoldalát (kiemelten a kamerát) a kopástól, karcolódástól, ütésektől. Érdemes tehát beszerezni eszközünkhöz a számunkra ideális védőtartozékokat, hogy sokáig használhassuk az iPhone-unkat, és jobban ki tudjuk használni a lehetőségeit.

Powerbank, külső akkumulátor

Egy átlagos okoseszköz körülbelül egy napot bír ki töltés nélkül, ha nem használjuk folyamatosan. Minél többet tud a készülék, minél professzionálisabb látványt és hangélményt garantál, annál nagyobb az energiaigénye. Előfordulhatnak olyan helyzetek – például utazáskor, kiránduláskor –, amikor nincs lehetőségünk vezetékes töltésre, ám készülékünket hosszabb ideig szeretnénk használni, mint amit az akkumulátor üzemideje biztosít. Ilyen esetekre ideális megoldás a vezeték nélküli töltő, a Powerbank, vagyis a külső akkumulátor, csak arra figyeljünk oda, hogy indulás előtt ne felejtsük el feltölteni. Az iPone széles választékban kínál vezeték nélküli töltőpadokat, töltőállványokat, akár 2:1 funkcióval is, amelyek lehetővé teszik több Apple-termék egyidejű töltését. Így eszközeink mindig a rendelkezésünkre állhatnak, amikor szükségünk van rájuk.