Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Irodaszer / Iratrendezés, archiválás / Iratrendezők

Iratrendezők

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Az iratrendező hasznos segítség dokumentumaink tárolásához

Az emelőkaros iratrendező az egyik leghasznosabb termék irataink rendben tartásához. A rend kialakításának és fenntartásának szükségességét nem lehet elégszer hangsúlyozni. Otthon és az irodában is fennáll a veszély, hogy ellepnek bennünket a rendszerezetlen papírok, ha nem találunk helyet számukra. Az egyik leggyakoribb érv a rende(ze)tlenség mellett, hogy egyszerűbb egy kupacba dobálni mindent, mint minden egyes levelet, dokumentumot egy bizonyos helyre tenni. Ezért talán a legcélszerűbb módszer a napi forgalomban lévő papírokat egy irattálcán gyűjteni, majd időnként szétválogatni, és a helyére pakolni.

Praktikus tárolás, egyszerű használat

Sokszor fejtörést okoz otthon és az irodában is, hogy hogyan tároljuk leveleinket, hivatalos iratainkat, a számlákat, szerződéseket és egyéb dokumentumokat úgy, hogy azok ne sérüljenek, könnyen áttekinthetők, kezelhetők és visszakereshetők legyenek. A rendszerezés, tárolás hasznos, praktikus eszköze az emelőkaros irattartó, ami egy kemény – műanyag vagy karton – borítóba rögzített, karral nyitható gyűrűs fémszerkezet, papírok rendszerezett tárolásához. Számos érv szól mellette:

  1. Emelőkaros mechanizmusának köszönhetően egy mozdulat a fém dokumentumtartó-rész nyitása, zárása,
  2. egyszerű nyithatósága miatt az iratok az irattartó bármelyik helyéről – elejéről, végéről, közepéről – ugyanolyan egyszerűen kivehetők és visszatehetők,
  3. a dokumentumok könnyen rögzíthetők: vagy egy irodai lyukasztóval kilyukasztjuk, vagy genotherm segítségével fűzzük le őket,
  4. hosszú életű, tartós kivitel kemény kartonból vagy műanyagból,
  5. többféle méretben (A4, A5) kapható,
  6. általában 5 cm és 7,5 cm gerincvastagsággal elérhető.
  7. Helyet spórolhatunk, ha genothermek és elválasztók segítségével elrendezve, de egyazon irattartóban tárolunk különböző témájú iratokat.
  8. Köszönhetően a különböző méreteknek, színeknek, többféle módon is csoportosíthatjuk iratainkat. A különböző színek tervszerű, átgondolt használata plusz lehetőséget biztosít a visszakeresés megkönnyítése érdekében. Tárolhatjuk például adott évben keletkezett összes iratunkat mondjuk zöld színű mappában. Vagy hozzákapcsolhatunk egy színt egy adott területhez. Például a citromsárga irattartókban tarthatjuk a bejövő számlákat, a narancssárgákban a kimenőket stb. A lehetőségek száma végtelen, a rendszert saját magunknak kell kitalálni.
  9. Szintén a könnyebb azonosítást szolgálja, hogy minden iratrendező mappa gerincén írható etikett található, sőt egyes típusoknál egy átlátszó, műanyag tok biztosítja a feliratok egyszerű cserélhetőségét.
  10. A standard típusok mellett kaphatók magas minőségű, kiváló formatervezésű design darabok is, amelyek irodánk vagy otthonunk díszei lehetnek.

Tokos kialakítás, extra stabilitás

Aki használt már karos irattartót, az biztosan tapasztalta, hogy a polcon felsorakoztatott darabok közül egyet kihúzva a többi elcsúszott, nem állt meg a helyén. Ezt a problémát hivatott kiküszöbölni a tokos iratrendező. Ez tulajdonképpen egy kemény karton tokba bújtatott karos rendező. A szilárd külső tok extra stabilitást ad az irattartónak, lehetővé teszi, hogy akár üresen is, támasztás nélkül, önmagában megálljon. A karos mappákat hajlamos az ember túltölteni, még beleszuszakolni plusz öt oldalt, vagy tíz számlát azért, hogy például decemberben ne kelljen egy új mappát kezdeni. Azonban a túltöltött iratrendező mappa elveszíti stabilitását, támaszték híján könnyen felborul, elcsúszik. A tokos iratrendezőt viszont egyszerűen nem lehet túltölteni, mert akkor nem fér bele a tokba. Tehát ily módon tárolt dokumentumaink mindig szépen, katonás rendben sorakoznak majd a polcokon.

Ezekkel az egyszerű, praktikus termékekkel minden iroda átláthatóvá és rendszerezetté válik. A gördülékeny munkafolyamat alapja pedig az átgondolt, rendszerezett dokumentáció. Arról nem is beszélve, hogy a rend által mennyi helyet tudunk megspórolni, felszabadítani más, hasznos dolgoknak. Webáruházunkban nagynevű márkák minőségi és esztétikus termékei közül választhatnak, érdemes ezért körülnézni!

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve