Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Iratrendezés, archíválás
Irodai kiegészítők
Öntapadós jegyzettömbök és adagolók
Írószertartók
Jelölőcímkék és adagolók
Gemkapcsok és adagolók
Felírótáblák
Konferencia mappák
Könyöklőalátétek
Vonalzók
Bélyegzőfestékek és kiegészítők
Hegyezők
Ollók
Radírok
Irodai kisgépek
Hibajavítás, ragasztás

Felírótáblák

(38 termék)
/ 2 oldal
/ 2 oldal

Felírótábla a könnyed jegyzetelésért

A felírótábla vagy csíptetős mappa használata leginkább olyan helyzetekben elterjedt, ahol nem áll rendelkezésre asztal, mégis gyakran írnunk (vagy sok esetben aláírnunk) kell. Felírótábla gyakran látható például postások, kéményseprők, különböző szerelők, raktárosok kezében, akiknek gyakran kell kitölteniük, aláíratniuk nyomtatványokat, és jellemzően ajtókban, előszobákban, raktárakban állva végzik ezt a tevékenységet. Jó szolgálatot tesz egy egészségügyi asszisztensnek vagy titkárnőnek is, de iskolákban, egyetemeken, irodákban, bankokban, hivatalokban is megkönnyítheti munkánkat.

A csíptetős mappa egyszerű és nagyszerű. Nem más, mint egy kemény – jellemzően erős műanyag, vagy PVC-vel bevont karton – alátét egy erős csipesszel ellátva, amivel a papírt rögzíthetjük. A kemény alátétnek köszönhetően bárhol elővehetjük és a külső körülményektől függetlenül, akár állva is képesek leszünk akár oldalakat is jegyzetelni, vagy egy olvasható beleegyező nyilatkozatot, aláírást produkálni.

Jellemzően felírótábla A4 méretben kapható, de a szivárvány minden színéből választhatunk. A gyártók igyekeznek valamivel versenyelőnyre szert tenni, ezért a színeken kívül különböző extra funkciókkal operálnak, hogy mindenféle igényt kielégíthessenek. Van, aki a kiváló minőségű, extra erős leszorító csipeszre helyezi a hangsúlyt, azt emelve ki, hogy terméke akár 75 lap egyidejű megtartására is képes (az átlagos 10–25 helyett). Mások kemény, zsebes fedőlappal látják el a felíró táblát, ami így már erősen hasonlít egy konferencia mappára. Olyan modelleket is találhatunk, amelyek tolltartót vagy beépített számológépet tartalmaznak, más esetben a csipeszt az alátétlap hosszabb oldalára helyezik, így támogatva a papír fektetett, vízszintes helyzetű elhelyezését.  

A kínálat tehát bőséges, webshopunkban is. Önnek csak annyi a dolga, hogy átgondolja az igényeit, körülnézzen az Office Depot-nál, és kiválassza termékeink közül a legmegfelelőbbet.