Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Iratrendezés, archíválás
Iratrendezők
Archiválók
Irattálcák, iratpapucsok
Regiszterek, elválasztók
Iratvédő mappák
Iratgyűjtő, gyorsfűző, iratsín
Gyűrűskönyvek, mappák
Genothermek
Függőmappa tárolók, függőmappák és kiegészítők
Felírótáblák, villámzáras mappák
Aláírókönyvek és előrendezők
Gumis mappa, irattartó, -táska
Irattasakok
Irodai kiegészítők
Irodai kisgépek
Hibajavítás, ragasztás
Irodatechnika
/ 1 oldal
/ 1 oldal

Iratvédő mappa papírjaink, irataink praktikus tárolásához

A többféle iratvédő mappa, dokumentumtartó, műanyag vagy patentos irattartó tasak hasznos segítség irataink, papírjaink praktikus tárolásához otthon, az iskolában és az irodában egyaránt.

A hivatalos dokumentumokat, iratokat kiemelt figyelemmel kell kezelni és tárolni, hiszen ha elveszítjük őket, komoly problémák merülhetnek fel. Éppen ezért fontos, hogy Ön is megtalálja az Önnek legmegfelelőbb dokumentumtartót – legyen az pólyás dosszié, patentos vagy műanyag irattartó tasak –, amelyben fontos dokumentumai biztonságban lehetnek. Nézzen szét az Office Depot kínálatában, számos praktikus és egyszerű irattasakot kínálunk Önnek, hogy iratait rendezetten, biztonságosan tárolhassa.

  1. Ezek a jellemzően műanyagból készült dokumentumtartók többféle típusban és rengeteg különböző színben érhetők el. A színek segítenek papírjaink rendszerezésében, a különböző kialakítás pedig a praktikus használatban, tárolásban.
  2. Igen közkedveltek a patenttal záródó, borítékot idéző, viszonylag kemény műanyagból készült modellek, amelyekbe jellemzően nagyjából maximum 10 darab lap fér el. Ezek kiválóan megfelelnek, ha csak pár iratot kell magunkkal vinnünk. A kemény, műanyag külső megvédi iratainkat a gyűrődéstől, nedvességtől. Gyermekeink iskolai életét is megkönnyíthetjük egy, de inkább több iratvédő mappa beszerzésével, mert bennük gyűrődésmentesen, áttekinthetően tárolhatják a sok fénymásolt feladatlapot – akár tantárgyak szerint különböző színekben.
  3. Ha több dokumentumot szeretnénk egy helyen tárolni, választhatunk például egy zsebes iratvédő mappát, amelyben egy keményebb műanyag borítóban típustól függően 20–40 átlátszó, A4 méretű zseb található, ami zsebenként 2 lap praktikus tárolásához elegendő. De kapható nálunk 250 lap tárolására alkalmas, szélesített gerincű irattartó is.  Ez a típus könnyű kezelhetősége, lapozhatósága, áttekinthetősége miatt nagyon jól használható prezentációkhoz is.
  4. Aki a hagyományos, kartonpapírból készült iratvédő mappa (közkeletű kifejezéssel rajzlapgyűjtő, iratgyűjtő vagy pólyás dosszié) mellett teszi le a voksát, szintén többféle termék közül választhat. A hagyományos dizájn mellett talál áttetsző betekintő ablakkal rendelkező és gumipánttal záródó modellt is.  A papírból készült termékek jóval kevésbé terhelik környezetünket, mint műanyag társaik, hátrányuk viszont, hogy a nedvesség ellen nem védenek.
  5. Iratvédő tasakjaink többsége A4 méretű papírokhoz alkalmas, de kapható irattartó 22,5 x 12,5 cm, valamint A3 és A5 méretben is.
  6. Rendkívül praktikus és olcsó módja ez a biztonságos irattárolásnak.
  7. Az irattasak további előnye, hogy a benne elhelyezett dokumentumok lyukasztást nem igényelnek, egy mozdulattal betehetők, kivehetők.
  8. A tasakok sok színben érhetők el az egyszerű rendszerezésért és a praktikus tárolásért.

Az Office Depot kínálatában sokféle kedvező árú, kiváló minőségű iratvédő mappa közül választhat. Nézzen szét nálunk és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!