Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Iratrendezés, archíválás
Irodai kiegészítők
Bankkártyatartók, igazolványtokok
Írószertartók
Gemkapcsok, iratcsipeszek, gemkapocstartók
Konferencia mappák
Könyöklőalátétek
Vonalzók, sablonok
Bélyegzők és kiegészítők
Lyukasztók
Asztali rendezők
Gombostűk
Gumigyűrűk
Kartotékozók és kiegészítők
Nagyítók
Névjegykártyatartók és kiegészítők
Ollók, kések
Papírkosarak
Rajzszögek, miltonkapcsok
Térképtűk
Fűző- és tűzőgépek, kapcsok, kiegészítők
Elektromos fűzőgépek és adapterek
Irodai kisgépek
Hibajavítás, ragasztás
Irodatechnika

Írószertartók

(49 termék)
/ 2 oldal
/ 2 oldal

Az írószertartó minden íróasztal elengedhetetlen kelléke

Otthon és az irodában, bárhol is van íróasztalunk, szükségünk van egy írószertartóra, amiben ceruzáinkat, tollainkat kézközelben tarthatjuk. Azt gondolhatnánk, hogy egy csésze, pohár vagy befőttesüveg is megfelel a célnak, de ezek hosszú távon nem jelentenek megoldást. A jó minőségű, hatékony munkavégzés, tanulás sok apróságon is múlik. A nap végén összeadódik az időveszteség, amit a rossz minőségű kellékek okozta bosszankodással, keresgéléssel töltöttünk. Lehet, hogy csak öt percig tartott, amíg egy radírt vagy hegyezőt a befőttesüveg aljából két ujjal, a ceruzák közül kihalásztunk, vagy csak 2 perc volt, amíg a fiók alján megtaláltuk a gémkapcsot, de az ilyen percek a nap végére akár jelentős csúszássá is duzzadhatnak. Minőségi írószerek használatával a hatékony munkavégzést, tanulást támogatjuk.

Az írószertartók nagy előnye az egyéb tárolóedényekkel szemben, hogy kifejezetten írószerek tárolására tervezték őket.

  1. Általában műanyagból készülnek a könnyű tisztíthatóságért, de közkedveltek a fémhálóból készült modellek is,
  2. könnyű, ugyanakkor stabil, több írószer belehelyezése esetén sem borul fel,
  3. ergonomikus – könnyű kivenni, betenni a tollakat ceruzákat,
  4. mindennek megvan a helye – általában több rekeszből állnak, kis méretű rekeszek a radíroknak, hegyezőknek, gémkapocsnak stb., nagyobbak az írószereknek,
  5. átgondolt formatervezés – csak annyi hely van benne, amennyi valóban szükséges. A befőttesüvegek, csészék hibája, hogy túl szélesek, öblösek, ezért a tollak képesek benne keresztben elfeküdni, megakadályozva ezzel a következő darab behelyezését. Ezzel szemben az írószertartók viszonylag szűkek, hogy a tollak nagyjából függőleges helyzete biztosítva legyen.
  6. Létezik fekvő helyzetű írószertartó is, amelyben fekve tárolhatjuk tollainkat. Ezek egy hagyományos, fedél nélküli tolltartóra emlékeztetnek. Különböző méretű mélyedések, rekeszek kerültek kialakításra bennük a radírok, gémkapcsok, tollak számára.
  7. Nagy választékban elérhetőek.

Az Office Depot-nál is sokféle típusból, színből válogathat: a komoly, irodai használatra tervezettek mellett játékos, mesefigurás, iskolások számára készültek is szerepelnek kínálatunkban. Minden termék kiváló minőségű, divatos színekben kapható, tetszetős, átgondolt formatervezéssel készült. Egy- és többrekeszes, műanyag vagy fémhálós modelleket egyaránt megtalál a szivárvány minden színében, többféle mintával, kialakítással. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki azt, ami leginkább megfelel az Ön vagy gyermeke ízlésének, és illik íróasztala egyéb tárgyaihoz is!