Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Iratrendezés, archíválás
Irodai kiegészítők
Bankkártyatartók, igazolványtokok
Írószertartók
Gemkapcsok, iratcsipeszek, gemkapocstartók
Konferencia mappák
Könyöklőalátétek
Vonalzók, sablonok
Bélyegzők és kiegészítők
Lyukasztók
Asztali rendezők
Gombostűk
Gumigyűrűk
Kartotékozók és kiegészítők
Nagyítók
Névjegykártyatartók és kiegészítők
Ollók, kések
Papírkosarak
Rajzszögek, miltonkapcsok
Térképtűk
Fűző- és tűzőgépek, kapcsok, kiegészítők
Elektromos fűzőgépek és adapterek
Irodai kisgépek
Hibajavítás, ragasztás
Irodatechnika

Konferencia mappák

(23 termék)
/ 1 oldal
Sakota A4 konferencia mappa
Raktáron
14 599 Ft

/ 1 oldal

Egy konferencia mappa segítségével bárhol jegyzetelhetünk

A konferencia mappa hasznos segítség lehet a jegyzeteléshez például – nem meglepő módon – konferenciákon, esetleg egyetemi vagy egyéb előadásokon.

A kézzel való jegyzetelés kimenni látszik a divatból, már az egyetemi előadásokon is nagyon sok hallgató a laptopjába rögzíti a hallottakat. Pedig a kutatók szerint a kézzel írás segíti a hallottak későbbi felidézését, megkönnyíti a tanulást, ami a billentyűzetes jegyzetelésről jóval kevésbé mondható el. Az egyetemeken, könyvtárakban megvan a hely és az infrastruktúra a laptopok elhelyezéséhez, hiszen az előadótermek többségében asztallal ellátott padokban ülnek a hallgatók, óra után hátizsákjukba pakolják felszerelésüket és indulnak a következő előadásra.

Ezzel szemben a konferenciatermekből általában hiányzik az asztal, vagy maximum egy lehajtható kis lap tölti be ezt a funkciót. Két előadás között, a büfékben leginkább állva beszélgetnek az emberek, nincs lehetőség a lemerült eszközöket feltölteni, és egyáltalán, hogy néznénk ki kiskosztümben, öltönyben töltőkábellel a zsebünkben, laptoptartó hátizsákkal a hátunkon? Inkább a hagyományos, kézzel való jegyzetelésre alkalmas a helyszín.

Itt kerül a képbe a konferencia mappa, ami nem más, mint egy reprezentatív, esztétikus, bőr vagy műbőr borítással ellátott, cipzárral záródó, kemény borító. Hasonlít az irattartó mappához, de mégis más, mert megtalálható benne egy beépített A4 méretű jegyzetfüzet is (egyes modelleknél számológép is), és sok hasznos zseb, fül a konferenciákon tipikusan előkerülő prospektusok, papírok, névjegyek, tollak stb. tárolására. Az sem probléma tehát, ha nincs vagy minimális méretű a rendelkezésre álló asztal, bárhol előkaphatjuk mappánkat és jegyzetelhetünk bele, akár álló helyzetben is.

Előnyei:

  1. stabil rögzítés – a tartalma nem hullik szét, nem potyog ki,
  2. minden szükséges kéznél van a megfelelő tartókban, zsebekben,
  3. kis méretű, könnyű, mobil,
  4. esztétikus és reprezentatív,
  5. minden együtt van benne, amire egy konferencián szükségünk lehet.

A konferencia mappa A4 méretben a legkeresettebb. Az Office Depot kínálatában különböző színek és borítások, többféle belső kialakítású és elrendezésű modellek közül válogathat. Tekintse meg készletünket, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.