Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Iratrendezés, archíválás
Iratrendezők
Tokos iratrendezők
Cserecímkék iratrendezőkhöz
Iratrendezők 5,5cm gerinccel
Iratrendezők 5cm gerinccel
Iratrendezők 6,5cm gerinccel
Iratrendezők 7,5cm gerinccel
Iratrendezők 7cm gerinccel
Iratrendezők 8cm gerinccel
Egyéb méretű iratrendezők
Archiválók
Irattálcák, iratpapucsok
Regiszterek, elválasztók
Iratvédő mappák
Iratgyűjtő, gyorsfűző, iratsín
Gyűrűskönyvek, mappák
Genothermek
Függőmappa tárolók, függőmappák és kiegészítők
Felírótáblák, villámzáras mappák
Aláírókönyvek és előrendezők
Gumis mappa, irattartó, -táska
Irattasakok
Irodai kiegészítők
Irodai kisgépek
Hibajavítás, ragasztás
Irodatechnika

Tokos iratrendezők

(15 termék)
/ 1 oldal
/ 1 oldal

Praktikus irattartók, amikre előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz

Nagyon sokféle irattartó közül válogathat az Office Depot kínálatában. Előbb-utóbb mindenkinek az életében eljön a pillanat, amikor belátja, hogy szüksége van például egy okmánytartóra. Személyes irataink, bank- és egyéb kártyáink kezelésében sem vagyunk egyformák. Egyesek arra esküsznek, hogy csak az aktuálisan szükséges irataikat tartják maguknál. Így például csak akkor van náluk a TAJ-kártya, ha orvoshoz mennek. Arra hivatkoznak, hogy ha véletlenül elveszítik, ellopják, akkor csak egy okmányt kell újra beszerezni. Mások egyszerűen nem foglalkoznak a kérdéssel, random bedobálják zsebeikbe a vélhetően szükséges dolgokat, és már indulnak is. Azért valljuk be, egyik módszer sem az igazi. Nehéz így figyelemmel kísérni a különböző kártyák aktuális helyzetét (bankkártya a farmer zsebében, személyi a bőrdzsekiben), meg is rongálódhatnak, és könnyen elkallódhatnak.

A csendes eleganciától az élénk, divatos színekig

A legjobb megoldás valószínűleg egy okmánytartó beszerzése, ami tulajdonképpen a régi levéltárca szerepét hivatott betölteni. Ez egy kemény fedélbe kötött, több darab műanyag, átlátszó okmánytartó tokot tartalmazó, lapozható, füzetre emlékeztető irattároló. Többféle kivitelben és dizájnnal elérhető: a fiataloknak szánt, élénk színű, divatos motívumokkal ellátott modellektől kezdve az elegáns, keményfedeles, kártyaleolvasás ellen védett típusokig. Hátránya csak annyi, hogy ha elveszítjük vagy ellopják, akkor minden iratunk egyszerre elvész, amit nem kevés utánajárás újra beszerezni. A többrekeszes megoldások mellett persze léteznek csak egy-egy irat vagy kártya tárolására alkalmas, egyszerű modellek is, legyen az bankkártyatartó, személyi igazolvány tartó vagy diákigazolvány tartó.

Mobil irattár, hogy mindig egy kézben tarthassuk az iratainkat

Nagyobb méretű irataink, dokumentumaink, orvosi leleteink, szerződéseink és hasonlók esztétikus tárolására kiváló a harmonika mappa vagy irattartó táska. Bizonyára sokaknak ismerős ez a harmonikaszerűen kinyíló, sok tárolórekeszre felosztott, regiszterrel ellátott irattartó mappa. Előnye, hogy kis súlya, praktikus záródása miatt egyszerűen magunkkal vihetjük bárhová, némi túlzással akár egy cég teljes irattára is elfér benne, méghozzá rendszerezetten. Rendkívül praktikus irodaszer, a hagyományos mappától abban különbözik, hogy nem kell lyukasztanunk, így már a rendszerezés kezdetén időt nyerünk. Egyszerűen kereshetünk a papírok között, nem kell attól tartanunk, hogy széthullanak. Kb. 300 db A4-es lap biztonságos tárolására alkalmas. A harmonika irattartók többnyire már regiszterrel ellátottak, és feliratozható címkéket is tartalmaznak. Tehát a rendszerezés, az anyagok visszakeresése gyerekjáték vele. A névjegykártyáknak, valamint egyes modelleknél CD és DVD számára kialakított „zsebek” is javítják az áttekinthetőséget. Praktikusságuk mellett még elegánsak is, tehát nem kell szégyenkeznünk velük, ha tárgyalásra vagy megbeszélésre vagyunk hivatalosak. Általában gumipánttal záródnak, de léteznek kimondottan táskára emlékeztető modellek is – ez az irattartó táska – füllel és patentos záródással ellátva.

Az irattartó táska legfontosabb jellemzői:

  1. kiváló minőségű PP alapanyag,
  2. általában 6–8 harmonikaszerűen nyíló, feliratozható rekesz jelölőcímkével,
  3. az előlapon névjegykártyatartó zseb segíti az áttekinthető rendszerezést,
  4. nagy kapacitás – akár 300 A4 lap tárolására is alkalmas,
  5. iratok, dokumentumok rendszerezéséhez, esztétikus tárolásához,
  6. stílusos és praktikus gumiszalagos vagy patentos záródás a házon kívüli biztonságos használathoz,
  7. igényes külső, változatos színek, egyes modellek dombornyomott mintával,
  8. ideális rendszerezési megoldás a 6–8 bővülő tárolórekesznek és jelölőcímkéknek köszönhetően.

Szinte minden egy helyen

Az Office Depot kínálatában mindent megtalál személyes okmányai, bank- és egyéb kártyái, valamint dokumentumai tárolásához. Kímélje meg magát a felesleges kereséstől, idegeskedéstől, ami a rendszertelenül tárolt papírok velejárója. Egy harmonika irattartó vagy egy okmányrendező segítségével mindig rendszerezetten tárolhatja iratait, mindig kéznél lesznek a szükséges holmik.