Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Irodai eszközök
Iratmegsemmisítők
Vágógépek
Laminálás
Spirálkötés
Iratsínek
Címkézőgépek
Számológépek és adapterek
Vonalkód olvasó
Nyomtatás
Kapcsolat
Hálózat

Iratsínek

(0 termék)
/ 0 oldal

Sajnos nincs megjeleníthető találat!

/ 0 oldal

Iratsín a gyors, esztétikus, lyukasztásmentes kötéshez

Az iratsín használata megkönnyíti az életünket otthon, az iskolában és az irodában egyaránt. Mindenhol használhatjuk ezt a praktikus eszközt, ahol sok papír forog a kezeink között, melyeket időről időre rendszereznünk, csoportosítanunk kell, vagy gyorsan kell összeállítanunk elegáns kivitelben valamilyen kinyomtatott – akár prezentációs – anyagot.

Sokféle módon rögzíthetünk össze lapokat: összefűzhetjük gémkapoccsal, megtűzhetjük tűzőgéppel, lyukasztás után lefűzhetjük egy gyűrűs mappába vagy karos iratrendezőbe, esetleg átlátszó genothermbe vagy papír iratgyűjtőbe is helyezhetjük. Mindegyik módszernek vannak előnyei, hátrányai, mindegyik más helyzetben ideális. Van egy további lehetőség is: az iratsín.

  1. Az iratsín nem más, mint egy erős műanyagból készült gerinc, amelybe egy mozdulattal belehúzhatunk több papírlapot is, amelyek így lyukasztás és kötészeti gép használata nélkül is fixen egymás mellett maradnak, és a merev gerinc még némi tartást is ad a papírkötegnek. Használatának egyik előnye, hogy a rögzítendő papírokat nem kell átlyukasztanunk sem tűzőgéppel, sem lyukasztóval. Ezért, ha kis idő múlva más összeállításban csoportosítanánk iratainkat, egy mozdulattal, a lapok sérülése nélkül megtehetjük.
  2. Esztétikus megjelenése miatt prezentáció, iskolai dolgozat vagy üzleti ajánlat készítésére is kiválóan megfelel az iratsin. Nincs más dolgunk, mint egy spirálozógépekhez is használatos, átlátszó műanyag borító, egy színes karton fedőlap és egy különböző színekben kapható iratsin felhasználásával esztétikus, divatos, jól használható dokumentumot készíteni papírlapjainkból.
  3. Többféle méretben (3, 6, 9, 15 mm) árulják, annak függvényében, hogy mennyi lapot rögzíthetünk vele. Egy 15 mm-es iratsín elméletileg akár 130 darab A4-es lap összefogására is képes, míg egy 3 mm-es maximum 30 darabhoz alkalmas.
  4. Általában 25–50 darab/csomag kiszerelésben, különböző színekben kapható.

Az Office Depot kínálatában mindenféle méretű műanyag iratsín rendelkezésére áll. Nézzen be hozzánk: válogathat szín és gerincvastagság szerint is, az igényeinek megfelelően.