Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Iskolaszerek
Iskolatáskák, tolltartók és kulacsok
Iskolai papíráru
Mappák és borítók
Füzet- és könyvborítók
Gumismappák
Füzetboxok
Kreatív termékek

Füzetboxok

(74 termék)
/ 3 oldal
Friends A5 füzetbox
Raktáron
999 Ft

/ 3 oldal

Füzetbox – hasznos kiegészítő az iskolába

A füzetbox egy igen hasznos kis találmány, jó szolgálatot tesz azok számára, akik akár munkájuk során, akár az iskolában nagyobb mennyiségű dokumentummal dolgoznak, vagy füzeteket használnak – ezek tárolását és szállítását könnyíti meg a füzetbox a4 vagy a füzetbox a5 méretben, de a rendszerezésben is nagy segítséget nyújthatnak.

Sokféle funkció és dizájn

Egy iskolás gyerek átlagosan naponta 5–7 darab füzetet hord magával, hiszen rendszerint minden tantárgy órai vázlatai külön füzetbe kerülnek. A füzetek mellett akadhatnak még dolgozatok, házi feladatok, különböző órai segédanyagok, amelyeket minden tanórára hozni-vinni kell. Egy rendszerető felnőtt ember számára is kihívást jelenthet, hogy a napi szinten használt iratok, dokumentumok állapota hosszú időn át megfelelő maradjon, egy iskolás korú gyerekről nem is beszélve. A szeptemberi tanévkezdésre megvásárolt füzetek néhány hét alatt szamárfülessé, gyűrötté, koszossá válnak a legtöbb gyerek esetében. Ezen a problémán segíthet egy a4 füzetbox vagy egy a5 füzetbox, amely megóvja a füzeteket és egyéb iratokat a gyűrődéstől, fizikai sérüléstől, ráadásul így a füzetek a hátizsákban elkülönítve lesznek tárolva és szállítva, ami megakadályozza a gyűrődés mellett azt is, hogy az uzsonnás doboz vagy a kulacs tartalma összefoltozza a házi dolgozatokat és a füzeteket. Mivel füzetbox a5 méretben is kapható, ezért akár már alsó tagozaton is rávezethetjük a gyereket a használatára, ezáltal időben megtanul vigyázni az iskolai felszerelésére, és a rendszerezés is könnyebben rutinná válhat az életében. A használathoz kedvet ad, főleg a kicsik számára, ha olyan terméket választunk, amelynek a színe, mintája tetszik leendő tulajdonosának. A boxok rendkívül sokféle megjelenésben és témával megvásárolhatók akár webshopunkon is – kínálatunkban akadnak letisztultabb, visszafogottabb és különlegesebb, egyedibb darabok is. Az állatmintától kezdve a Harry Potter témán át a trópusi és virágmintáig mindenféle stílusban elérhetők ezek a termékek: vannak fiúsabb és lányosabb ízlésnek megfelelőek, és felnőtteknek való, hivatalos kivitelűek is.

Fontos a minőség

Kemény, merev anyaguknak köszönhetően a boxok megvédik a sérülékeny, papír alapanyagú felszereléseinket a rongálódástól. Segítségükkel olyan táskákban is szállíthatunk iratokat vagy füzeteket, amelyek egyébként nem eléggé merevek és stabilak ahhoz, hogy megóvják az iskolai vagy irodai holmit. A boxot akár a tornazsákba is bedobhatjuk, tartalma abban sem válik gyűrötté, szamárfülessé.

A füzetbox akkor is remek választás, ha egy különórára vagy egy megbeszélésre csak néhány dokumentumra vagy füzetre van szükség. Csak belerakjuk a legszükségesebb anyagokat, esetleg a mobiltelefonunkat, igazolványainkat, és már indulhatunk is – a táskánkat, hátizsákunkat akár otthon is hagyhatjuk.

Mint minden más termék esetében, itt is érdemes minőségi darabot választani a piacon elérhető legolcsóbb alternatíva helyett. Fontos, hogy a füzetbox erős és stabil legyen, hiszen, ha silány minőségű, gyenge, akkor kevésbé tud jól funkcionálni, illetve rövidebb idő alatt elhasználódik, tönkremegy. Kaphatóak tartós, újrahasznosított műanyagból készült boxok is, ezek megvásárlásával a környezetvédelemért is teszünk. Az Office Depot honlapon is elérhető Ars Una, Pigna vagy Herlitz termékek mindenki számára jó választást jelenthetnek, hiszen ezek a gyártók minőségi iskola- és irodaszereket forgalmaznak elérhető áron, rendkívül széles választékban, így mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára ideális darabokat.