Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Iskolaszerek
Iskolatáskák, tolltartók és kulacsok
Iskolai papíráru
Mappák és borítók
Kreatív termékek
/ 10 oldal
ICO Süni kerek olló
Raktáron
459 Ft

A2 sima rajztábla
Raktáron
3 799 Ft

ICO Süni hegyes olló
Raktáron
459 Ft

A3 sima rajztábla
Raktáron
2 199 Ft

A3 rajztáblatartó
Raktáron
2 399 Ft

Nova rajztábla
Raktáron
649 Ft

A2 rajztáblatartó
Raktáron
4 299 Ft

/ 10 oldal

Kreatív termékek a tartalmas időtöltésért

A kreatív termékeknek számos területen vehetjük hasznát. Ahol gyerek van a családban, ott magától értetődő, hogy vannak otthon különféle barkácsoláshoz, hobbi tevékenységekhez használható eszközök és termékek, melyek jó szolgálatot tesznek a gyermek kreativitásának, kézügyességének fejlesztésében, és egyéb szabadidős tevékenységekhez is kiválóak. Az alkotás fejlesztő és terápiás hatása elvitathatatlan, az ilyen elfoglaltság sokkal kedvezőbben hat a gyermekre, mint a televíziózás vagy a számítógépes játékok. Fejlődik a kézügyesség, a finommotoros mozgás, a koncentráció, és még hosszan sorolhatnánk kedvező hatásait. Sőt a szülők számára is kikapcsolódást jelenthet a fárasztó fizikai vagy szellemi munka után egy kis kreatív, alkotó elfoglaltság.

Minden tanév kezdete előtt hosszú listát kapnak a családok, amelyek tartalmazzák azokat az eszközöket és termékeket, amelyeket be kell szerezni az iskolai rajz- és technikaórákra, vagy a napköziben a szabadidő hasznos eltöltésére. Célszerű ezekből egy kisebb mennyiséget otthonra is vásárolni, hiszen a házi feladatok nagy része általában otthon készül el akkor is, amikor éppen nincs járványhelyzet. Ezek a termékek ma már nemcsak a boltok polcain, de webshopokban is nagy választékban elérhetők, így az Office Depot kínálatában is sok mindent megtalál, amire szükség lehet: az alapvető olló, karton, hurkapálca, csomagoló és ragasztó kellékek mellett akril festék, ecsetek, fotóalbum, sőt még kokárda is kapható. Már néhány ilyen árucikk segítségével (és némi fantáziával) számtalan alkotás születhet, s ha esetleg kezdők vagyunk még ezen a területen, bátran meríthetünk ötleteket az internetről is. Számos leírás, rajz mutatja be lépésről lépésre, hogy mi mindent hozhatunk ki például egy darab kartonból és ragasztóból, vagy hogy mihez kezdhetünk a megmaradt party termékekkel, díszcsomagolókkal.

A kreatív termékek felhasználásával, saját kezűleg készített ajándékok is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ennek számos oka van, amelyek közül a legelső, hogy az ilyen jellegű ajándékokat általában értékesebbnek érzi a megajándékozott személy, mint a boltban vásároltat, hiszen ez kifejezetten az ő kedvéért készült. Akitől pedig kapta, az időt és energiát fordított rá, hogy valami egyedivel lepje meg. A kézzel készített ajándék sokkal inkább valódi törődést, szeretetet közvetít, mint amikor egy boltban, készen kapható terméket bont ki az ember a csomagolópapírból. Az is kedvelt megoldás, amikor maga a csomagolás a kreatív alkotás, például mikor díszcsomagoló papírral ügyeskedve egyedivé varázsolunk egy ajándékdobozt.

Nem csupán ajándékozás esetén engedhetjük szabadjára fantáziánkat, kamatoztathatjuk kézügyességünket. Számos kreatív termék állhat rendelkezésünkre, amelyekből csodás, egyedi dísz- vagy használati tárgyak készíthetők otthonainkba, esetleg az iroda hangulatosabbá, otthonosabbá tétele érdekében. Ha van otthon például karton, olló, ragasztó, esetleg egy kis színes csomagolópapír vagy hurkapálca, segítségükkel díszdobozt készíthetünk, majd feldíszíthetjük azt lakásunk stílusához igazítva.

Ha úgy érezzük, nincs elég kézügyességünk, esetleg az ilyen tevékenységek távol állnak tőlünk, vagy időhiányban szenvedünk, de mégis szeretnénk valami személyre szóló, kedves ajándékot adni, jó választás lehet egy fotóalbum vagy emlékkönyv, amely a megajándékozottat ihletheti meg. De akár mi magunk is megtölthetjük tartalommal a közös fotókból készített válogatással.

A különféle ajándéktasakok, italtasakok pedig egyedivé, stílusossá tehetik ajándékunkat, hiszen többféle színben, mintában és méretben érhetők el weboldalunkon.

Aki kedvet kapott személyre szóló, kézzel készült ajándékok készítéséhez, vagy az otthoni barkácsoláshoz, annak nincs más dolga, mint beszerezni az alkotáshoz szükséges alapanyagokat, esetleg ötleteket keresni a világhálón, és már neki is kezdhet a munkának.