Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Másolópapírok
Nyomtatványok
Etikettek
Univerzális etikettek
Színes etikettek, jelölőpontok
Speciális etikettek
Egyéb etikettek
Füzetcímkék, matricák
Kockatömbök és öntapadós jegyzettömbök
Füzetek
Speciális papírok
Borítékok és tasakok
Beírók, mutatók, önátírók
Öntapadó nyilak és címkék
Gyűrűskönyv betétek, jegyzettömbök
Pénztárgép- és árazószalagok
Írólapok, rajzlapok, vázlatfüzetek
Naptárak és kiegészítők

Egyéb etikettek

(15 termék)
/ 1 oldal
/ 1 oldal

Címke „kisokos” 

Rengeteg típusú címke létezik, az átlátszó termékektől az újrahasznosított etiketten át egészen a névjegy kártya típusú matricákig. Mindegyiknek megvan a maga előnye és felhasználási területe – jelen cikkben ezeket igyekszünk bemutatni, hogy könnyebb legyen a megfelelő terméket kiválasztani az amúgy hatalmas kínálatból!

Környezetbarát, újrahasznosított címkék

Az újrahasznosítás a környezetvédelem egyik leghatásosabb, legkézenfekvőbb és leginkább elterjedt eszköze. Már a 21. század elején az emberiség jelentős része realizálta, hogy élő környezetünk megóvása mindannyiunk ügye, s ha élhető jövőt szeretnénk, a hulladéktermelést, a környezetszennyezést és -pusztítást vissza kell szorítani, s olyan anyagokat kell felhasználni a termelés, illetve mindennapjaink során, amelyek sem az egészségünk, sem a környezetünk szempontjából nem ártalmasak. Ilyen szempontoknak felelnek meg többek között az újrahasznosított kraft, illetve nátron etikettek, amelyek amellett, hogy természetes hatásúak (s akár vintage dizájnelemként is megállják a helyüket), nem szennyezik, és nem mérgezik a környezetet. Szintén környezettudatos lépés a klór elhagyása, helyettesítése a fehérítési eljárások során, illetve a vízben oldódó ragasztó használata. Ha környezetbarát terméket szeretnénk vásárolni, érdemes a csomagoláson található tanúsítványokat, minősítéseket szemügyre venni. Például az egyik legnépszerűbb etikettgyártással foglalkozó cég, az Avery Zweckform számos terméke rendelkezik FSC minősítéssel, környezetbarát címke néven kapható termékeik pedig 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek. Ezek az etikettek idővel biológiai úton teljesen lebomlanak.

Átlátszó etikett címke

Ezek a matricák gyakorlatilag teljesen átlátszók, ennek köszönhetően a felirat úgy néz ki, mintha közvetlenül a felületre nyomtatták volna. Minőségi, professzionális megjelenést nyújtanak, felhasználásuk pedig nagyon sokoldalú. Ideálisak színes hátterekhez, fényes vagy üvegből készült felületekre, illetve olyan célokra, ahol fontos a vizuális megjelenés. Reklámanyagokhoz is kiválóak lehetnek, mivel elegáns és stílusos eredményt biztosít. Az átlátszó vagy más néven víztiszta etikettek többsége nyomtatható, lézer- és tintasugaras nyomtatóval is nyomtathatunk rájuk, s a termék kialakításának köszönhetően a nyomat tiszta és elkenődésektől mentes lesz. A fényes, strapabíró anyag időtálló és jól tisztítható. Nem csupán termékcímkeként és reklámcélra hasznosíthatjuk, hanem akár otthonunkban is hasznát vehetjük – például felcímkézhetjük vele a kamrában a lekvárokat, befőtteket, házi készítésű szörpjeinket, amelyek az átlátszó etikettel ellátva még egyedibb, még különlegesebb díszei lehetnek a spájznak vagy a konyhának, sőt akár ajándéknak is kiválóak lehetnek.

Névjegy kártya

A címke kategóriába tartozik a névjegykártya is. A névjegykártya nyomtatás egyre nagyobb teret nyer napjainkban, hiszen egyre professzionálisabb megoldások állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy névkártyáinkat otthon, lézer- vagy tintasugaras nyomtatóink segítségével megfelelő minőségben előállíthassuk. Erre a célra azonban nem felel meg akármilyen típusú papír. Ha igazán minőségi eredményre vágyunk, célszerű a direkt e célra gyártott névjegykártya-alapot beszerezni. Arra is van lehetőség, hogy magunk tervezzük és szerkesszük meg egyedi névjegyünket, hiszen erre ma már speciális programok állnak rendelkezésünkre, mint például az Avery Zweckform tervezőprogramja, amely az egyszerű használat mellett ingyenes sablonokat is kínál. Bárki elérheti, és használhatja a programot a gyártó honlapján keresztül.

Visszaszedhető etikett, etikett címke tekercs

A visszaszedhető etikett és az etikett címke tekercs két nagyon praktikus termék. Előbbi fő előnye, hogy akár többször is felhasználható, hiszen miután eltávolítottuk egy felületről, később visszaragaszthatjuk ugyanoda vagy akár máshova is. A visszaszedett matrica nem hagy nyomot, tapadási képessége nem gyengül többszöri használat után sem. Ideális többek között átmeneti termékek címkézésére, akciók megjelölésére, termékpolcok felcímkézésére. A tekercses címke előszeretettel használt termék például gyári környezetben, hiszen az ívekben kapható változattal szemben a legnagyobb előnye ennek a típusnak, hogy könnyebben kezelhető, kevésbé gyűrődik, rongálódik. Speciális thermal nyomtatóval tudunk nyomtatni rájuk, ezért vásárlás előtt mindenképpen érdemes meggyőződni arról, hogy a kiválasztott termék kompatibilis-e az eszközünkkel. Az öntapadós címke tekercs felhasználása rendkívül sokoldalú – ideális termékcímkének, vonalkódok nyomtatására, címzés elkészítésére stb.