Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Táblák
Asztali és fali bemutatótáblák, névkitűzők
Asztali laptartó
Katalógustartó
Képtartó
Névkitűzők és névkitűzőtartók

Névkitűzők és névkitűzőtartók

(26 termék)
/ 1 oldal
/ 1 oldal

Munkahelyre, konferenciákra: névtábla, nyakpánt, kártyatartó és névkitűző

A névkitűző, névtábla, nyakpánt és kártyartó rengeteg munkahely mindennapos kelléke, ahogy a konferenciákon is gyakran felbukkannak ezek a hasznos kiegészítők. Szerepük olykor igen lényeges lehet, hiszen segítik viselőik azonosítását egy olyan környezetben vagy szituációban, ahol a létszám miatt nem reális elvárás az, hogy minden résztvevő vagy dolgozó nevét észben tartsuk.

Mindenki átélte már azt a kellemetlen helyzetet, amikor egy nagyobb társaságban a program elején megtörtént a gyors bemutatkozás, vagy egy olyan munkahelyen, ahol több tucat, akár többszáz ember dolgozik, az első napokban mindenki elhadarta a nevét, titulusát, de az új nevek és címek legfeljebb néhány perc erejéig maradtak meg az emlékezetben. Sokan ilyenkor nem merik megszólítani a másik felet és inkább kerülik a kommunikációt. Bár ez egy teljesen normális és mindenkivel előforduló helyzet, általában igen kínos, és nem szívesen kérdezünk meg senkit rövid idő elteltével, hogy mi is a neve. Ezt a problémát előzi meg a névkitűző vagy a nyakba akasztott névtábla, amelyről leolvasható viselőjének neve, beosztása, esetleg annak az egységnek, szervezetnek a neve is, amelyet képvisel. A munkahelyeken alkalmazott névtáblák nemcsak, illetve nem elsősorban a kollégák életét egyszerűsítik le, hanem azok számára is segítséget nyújtanak, akik a céghez látogatnak. Egy konferencián is hasznosak a névkitűzők, névtáblák, hiszen egy kávészünetben is tudnak a résztvevők beszélgetéseket folytatni, akár szakmai témában is úgy, hogy pontosan tudják, ki a kommunikációs partnerük.

Variációk egy témára

A nyakpántos névkitűző emiatt egy igen keresett termék, de népszerű a csíptetős névkitűző és a névkitűző-tartó is. A nyakpánt többféle színben és megjelenésben is elérhető az Office Depot webshopjában, vásárolhatunk belőle egyetlen darabot, de elérhető a tíz vagy még több darabos kiszerelés is. A biztonsági kártyatartó és a Durable jojós, karabineres névkitűző tartója is megtalálható kínálatunkban. Utóbbi nem csupán névtáblákhoz, hanem beléptető kártyákhoz is kiváló megoldás lehet, egy megfelelő tokkal párosítva. Ez egy fém klippel rendelkező ovális, kihúzható névkitűzőtartó, amely minden lyukasztott Durable névtartóhoz használható. Aki nem kedveli a nyakpántot, annak jó alternatíva lehet. Segítségével a névtábla vagy a beléptető kártya (illetve biztonsági kártya) mindig kéznél lehet, nem kell szükség esetén a táskákat vagy a zsebeket átforgatni érte, és munka közben sem zavaró.

Funkcionális haszon

A névkitűző tartó és a kártyatartó tok amellett, hogy tulajdonosa azonosítását segíti, megóvja a benne tárolt kártyát a különféle fizikai sérülésektől, például a karcolódástól, a kopástól, bizonyos esetekben pedig a gyűrődéstől is. A nedvességgel szemben is védelmet nyújthatnak, így kártyáink sokáig épek és használhatók maradnak.

Kártyatartók, kitűzők nyakba akasztható és csíptethető változatban, széles választékban elérhetők webshopunk kínálatában.