Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Stabilo fejléc 3
Stabilo fejléc 3

Stabilo

STABILO point 88 tűfilcek

Azt hitted, hogy a tűfilcek unalmasak és csak írásra lehet használni? A STABILO point 88 tűfilcek ennél sokkal többre is képesek: használd alkotásaid skicceléséhez vagy kontúrozásához, vagy az apró részletek kidolgozásához. Pontos és fix hegyével megbízható társad lesz a kreativitásod kifejezésében, ráadásul 47 különböző színének köszönhetően határtalan lehetőségeket kínál.

⦁ Európa legmenőbb tűfilce

⦁ 47 színben kapható

⦁ A 0,4 mm-es vonalvastagság nagyfokú irányíthatóságot és precizitást tesz lehetővé

⦁ A fémfoglalatú hegy tartós és hosszú élettartamot biztosít

⦁ Rajzolásnál a legapróbb részletek sem jelentenek problémát

⦁ Írásnál egészen kis betűket is formálhatsz

⦁ Vonalzóhoz és sablonhoz is tökéletesen használható

⦁ Ideális eszköz precíz munkákhoz, szövegek tagolásához és jegyzetek készítéséhez

⦁ Hosszantartó kupak nélküli teljesítményStabilo

STABILO Pen 68 filctollak

A STABILO Pen 68 filctollakkal nem tudsz majd megálljt parancsolni az alkotási vágyadnak: elképesztő és ragyogó színek sokaságával bátran papírra vetheted legszínesebb elképzeléseidet, és megvalósíthatod kreatív ötleteidet. A filctoll megbízható és robosztus hegyének köszönhetően megfelelő társ nagyobb felületek színezéséhez vagy vastag, figyelemfelkeltő vonásokhoz. 47 különböző színével nincs olyan, amit ne vethetnél papírra!

⦁ Intenzív színű, prémium minőségű rostirón vastagabb vonalakhoz és akár nagy felületek színezéséhez

⦁ Páratlanul tartós és intenzív színek

⦁ Robusztus, M vastagságú hegy (vonalvastagság: körülbelül 1 mm) a tinta egyenletes felvitele érdekében

⦁ Szagtalan, vízbázisú tinta

⦁ Akár 24 órán keresztül sem szárad ki kupak nélkül

⦁ 47 színben és különböző kiszerelésekben kaphatóStabilo

STABILO Pen 68 brush ecsetfilcek

A STABILO Pen 68 brush ecsetfilcekkel egyszerűbb az alkotás, mint gondolnád: rugalmas ecsetfilc hegyének köszönhetően csodás kalligráf betűket kanyaríthatsz, de akár a finom, apró részletek színezésére is használhatod. A tintája vízbázisú, így egy kis vízzel és ecsettel akvarell hatást is elérhetsz vele, de akár a színátmenetekkel is kísérletezhetsz az ombre-hatáshoz. 19 különböző csodálatos színben kapható, hogy a széles színskálával határtalan lehessen az alkotás.

⦁ Ideális a kezdő ecsetfilc-használóknak: a rugalmas hegynek köszönhetően könnyen irányíthatod a húzott vonal vastagságát. A filctoll hegye kifejezetten a kezdőknek lett kifejlesztve.

⦁ A gyakorlott művészek számára a Pen 68 brush ecsetfilcek kiváló megoldást kínálnak a különböző használati módokkal, például az akvarell hatással vagy az egyszerűen kivitelezhető, de mégis tökéletes színátmenetekkel.

⦁ Használd együtt a kedvenc színeidet a 19 gyönyörű szín közül a te saját stílusodban!

⦁ Tipp: használj egy kis vizet a rajzodon, és egy ecsettel maszatold el a festéket, így akvarell hatású alkotást kapsz. Persze az eredmény függ a hozzáadott víz mennyiségétől és a papír minőségétől, javasoljuk az akvarell papír használatát a technikához.

⦁ A színátmenetes hatás megfűszerezi az alkotást: egyszerűen érintsd össze a két választott színű toll hegyét, hogy színeik enyhén keveredjenek, majd kezdődhet a rajzolás.

⦁ Szagtalan, vízbázisú tinta: kiválóan alkalmas színátmenetekhez és akvarell hatás eléréséhez.

⦁ Akár 24 órán keresztül sem szárad ki kupak nélkülTovábbi alkotási inpirációk

Nézd meg inspirációs füzetünket, amelyben az összes STABILO ARTY termékünkhöz tippeket adunk, hogy miként használhatod őket kreativitásod kibontakoztatásához. Az inspirációs füzetet itt találod .

További ötletekért pedig nézd meg a lent található videót!