Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

E-jármű
Elektromos roller és kiegészítő
Elektromos robogó és kiegészítő
Navigáció
Távcső és teleszkóp
Játék
Hűtőtáska
Digitális fényképezőgépek
Kamera és videokamera

Elektromos roller és kiegészítő

(44 termék)
/ 2 oldal
Segway SuperScooter GT2P elektromos roller
Nincs raktáron
1 199 999 Ft

OKAI Neon ES20 fekete elektromos roller
Nincs raktáron
159 999 Ft

CityBlitz URBANIZE 8 elektromos roller
Nincs raktáron
109 999 Ft

Motus Scooty 10 elektromos roller
Nincs raktáron
179 999 Ft

/ 2 oldal

Elektromos roller – a trendi, kompakt, környezettudatos jármű

Az elektromos roller egy nagyszerű alternatíva a közlekedéshez: olcsó, nincs szüksége üzemanyagra, mert elemmel működik. Éppen ezért nem is meglepő, hogy az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek ezek a járművek, és folyamatosan fejlődtek – egyre korszerűbb modellek jelentek meg a piacon. Valószínűleg mindannyian láttunk már az utcán ilyen rollereket, melyekkel használóik könnyedén és gyorsan szelték az utakat. Minden korosztály számára megfelelőek lehetnek, és azok számára is igen praktikusak, akiknek kezdődő mozgásszervi problémáik vannak, s emiatt a gyaloglás vagy a kerékpározás már túl nagy terhelést jelentene. Az e roller használata kis erőfeszítést igényel, egyáltalán nem megerőltető vele a közlekedés. Ugyanakkor környezettudatos megoldást jelent, hiszen nem bocsájt ki semmilyen káros, környezetszennyező anyagot. Az újratölthető elemeknek köszönhetően mozgásban lehetünk velük anélkül, hogy túlságosan megterhelnénk a környezetet. Az egyre súlyosbodó globális felmelegedés és az éghajlatváltozás miatt soha nem volt olyan fontos a környezetbarát közlekedési eszközök bevezetése és elterjedése, mint napjainkban.

Előnyök

Amellett, hogy az e roller környezetbarát, használata nem okoz zajszennyezést sem, ugyanis nagyon csendes. Az utca tele van hangos járművekkel, ami sok embert bosszanthat, ezek az eszközök azonban segítenek csökkenteni ezt a zajszennyezést az utakon.

Fontos tudni azt is, hogy nem túl gyorsak. Könnyen kormányozhatók és szabályozható, mérsékelt sebességgel utazhatunk velük. Éppen ezért, mivel abszolút biztonságos a használatuk, nincs szükség hozzájuk vezetői engedélyre sem. Karcsú kialakításuknak köszönhetően kényelmesen utazhatunk velük a forgalomban, ráadásul számos biztonsági funkcióval rendelkeznek, mint például a kettős fékrendszer vagy a kézzel, könnyedén szabályozható sebességszintek.

Karbantartásuk is igen könnyű, köszönhetően a masszív anyaguknak. Felépítésük nem olyan bonyolult, mint egy autóé – csak három fő elemmel rendelkeznek, nevezetesen a motorral, az akkumulátorral és a kezelőfelülettel. Mivel kompakt közlekedési eszközről van szó, a parkolás nagyon egyszerű velük, sőt, ha nem akarjuk a rollert az utcán hagyni, egyszerűen összecsukhatjuk és magunkkal vihetjük.

Az elektromos roller előnyei azonban itt nem érnek véget. Mellettük szól az is, hogy meglehetősen költséghatékonyak, hiszen beszerzési áruk és fenntartási költségeik is jóval alulmaradnak a többi közlekedési eszközhöz képest. Természetesen az elektromos roller ár sokféle tényezőtől függ – gyártó, modell, kiegészítő funkciók függvényében jelentős különbségek lehetnek az egyes termékek vételárai között. Ha rollert szeretnénk vásárolni, az aktuális árakról legkönnyebben az interneten tájékozódhatunk. A termékleírások és árak összevetésével, igényeink átgondolásával a számunkra legjobb elektromos roller gyorsan megtalálható némi böngészés és kutakodás után. Ha biztosra akarunk menni, célszerű olyan terméket választani, amelynek gyártója ismert és elismert – ez alapján jó döntés lehet például egy Xiaomi elektromos roller vagy egy Fiat modell.

A legtöbb e-roller hordozható, sok közülük összecsukható, ami azt jelenti, hogy egyszerűen becsúsztathatjuk őket az autó csomagtartójába, esetleg tömegközlekedési eszközön is szállíthatjuk őket. Ez a tulajdonság akkor is nagyon praktikus, ha netán valamilyen meghibásodás következik be az eszközön, vagy ha szimplán magunkkal vinnénk a rollert egy utazásra, nyaralásra, kirándulásra. Gyakorlatilag bárhol használható, és kiváló lehetőség azoknak az ingázóknak is, akiknek rövid távolságot kell viszonylag gyorsan megtenniük. Van, ahol egy autó nem közlekedhet, de a robogó igen – ez is egy fontos érv a „pro” oldalon. Felmérések alapján kimutatták, hogy egy e-rollert használó személy több mint 20%-kal gyorsabban eljuthat az úticélhoz, mint egy normál kerékpárral közlekedő.

Összegzés

Összegezve a leírtakat: ha olyan közlekedési eszközre vágyunk, amely kompakt, környezetbarát, csendes és kis erőfeszítéssel, biztonságosan mozgásban lehetünk vele, ráadásul még az ára is kedvező, ideális megoldás lehet a roller mai, elektromos változata. Webshopunk kínálatában megtalálhatók olyan megbízható gyártók termékei, mint a Xiaomi, a Fiat, a CityBlitz vagy a Cavion, így akár nálunk is megtalálhatja bárki a számára megfelelő modellt.