Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Papír / Etikettek / Univerzális etikettek

Univerzális etikettek

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Etikett címke univerzális felhasználásra


Az etikett címke univerzális változata egy nagyon sokoldalú, sokféle környezetben és különféle célokra felhasználható termék. A hagyományos, kézzel írható címke mellett már vásárolhatunk nyomtatható etikettet is, amely tovább egyszerűsíti (és gyorsítja) a felhasználást. Tulajdonképpen egy öntapadós címkéről van szó, amely segíti a különféle tárgyak, csomagok megjelölését, beazonosítását, illetve a ráírt vagy -nyomtatott adatok különféle információkat szolgáltathatnak.

Az otthoni felhasználástól kezdve a csomagok megcímzésén és különböző termékek felcímkézésén át a gyári vagy üzemi használatig az élet szinte minden területén találkozhatunk ezzel a termékkel, amely álló vagy fekvő változatban, többféle méretben, illetve különféle kiszerelésekben kapható. Ha nyomtatni szeretnénk a címkékre, mindig ellenőrizzük a termék csomagolásán, hogy az alkalmas-e erre a célra is, illetve, hogy milyen típusú nyomtatóhoz ideális, bár a legtöbb univerzális etikett lézer- és tintasugaras nyomtatókkal egyaránt kompatibilis.

Irodai felhasználás

Az etikett címke biztosítja, hogy a tárgyak, dokumentumok vagy mappák egyértelműen azonosíthatók legyenek. Ha a rendszerezés megfelelő, a keresett dokumentumok könnyen és rövid idő alatt előkereshetők. Használhatjuk az öntapadós címkéket címzés elkészítéséhez is. Rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg, ha ahelyett, hogy egyesével, kézzel címeznénk meg a küldeményeket, nyomtatható címkéket használunk, melyekkel gyorsan és egyszerűen címezhetjük meg a feladni kívánt leveleket vagy csomagokat. Készíthetünk egyedi, a cég logójával ellátott etiketteket is. Számos tervezőprogram és applikáció létezik, melyek segítségével megtervezhetjük és megszerkeszthetjük egyedi címkéinket. (Ilyenek például az egyik legismertebb, etikettgyártással is foglalkozó cég, az Avery Zweckform sablonjai, illetve a Microsoft Office csomagba integrált alapsablonok is használhatók e célra.) A nyomtatható címkék általában tintasugaras és lézernyomtatókhoz egyaránt használhatók, azonban vásárlás előtt nem árt ellenőrizni az erre vonatkozó információt a termék csomagolásán. A gyártók olyan innovatív technológiákat használnak a címke gyártása során, melynek köszönhetően megbízhatunk a precíz adagolásban, így a nyomtatás garantáltan elakadásmentes lesz. Az úgynevezett QCT él pedig megakadályozza, hogy a ragasztóanyag felhalmozódjon a nyomtató belsejében. A matricák megbízhatóan tapadnak papírra, kartonra, üvegre és műanyagra, és elkenődés nélküli, tiszta nyomatot biztosítanak.

Üzemi, gyári területen is alkalmazható

Az univerzális címkék különösen alkalmasak arra, hogy üzemi, gyári területen is hasznosítsuk azokat. Az etikett címke sokféleképpen használható, ezért nem csupán az irodában nélkülözhetetlen, hanem termelőüzemek, gyárak területén is. Egy ilyen környezetben kiemelten fontos, hogy például a termelés során használt alapanyagok, szerszámok, polcok fel legyenek címkézve. Ez nem kizárólag praktikusság kérdése, hanem fontos munkavédelmi előírás is, amelyet a cégeknek a biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtése érdekében szigorúan be kell tartaniuk. Ezen kívül a szállításnál is szükség lehet etikettre, valamint az üzemi adminisztráció során használt iratok tárolásánál stb. Az üzemekben általában speciális címkenyomtató is rendelkezésre áll, melynek segítségével néhány apró beállítást követően egyszerűen és gyorsan kinyomtathatjuk az előre megszerkesztett címkéket.

Otthoni felhasználás

Az irodai és a gyári, üzemi felhasználás mellett az univerzális etikett akár saját háztartásunkban is remekül hasznosítható. Otthon is lehetnek felcímkézni való mappák, vagy ha elfogynak a gyerek iskolai vignettái, azok helyett egy univerzális címke is éppen megfelel a könyvekre és a füzetekre. A legtöbben azonban a befőzés során használnak etiketteket – a frissen eltett kompót, lekvár vagy savanyúság felcímkézésére. Természetesen nemcsak irodai környezetben, hanem otthoni felhasználásra is készíthetünk egyedi címkéket a már korábban említett tervező- és szerkesztőprogramok segítségével. Ha gyakran adunk fel csomagokat, postai küldeményeket, akkor a címzést is megoldhatjuk ilyen módon.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve