Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Létesítmény üzemeltetés
Szemetesek, hamutartók
Takarító eszközök
Szemeteszsákok
Ventilátorok és fűtőberendezések
Higiéniai termékek
Biztonságtechnika
Vendéglátás
Csomagolástechnika
Karbantartás, barkács

Szemetesek, hamutartók

(28 termék)
/ 1 oldal
/ 1 oldal

Kuka, szemetes, hamutartó – avagy mibe kerüljön a szemét?

Kuka, szemetes kuka, vagy éppen hamutartó nélkül a háztartási szemét nem kerülhet oda, ahova való – a jól kiválasztott szeméttároló viszont megfelelő helyet biztosít a szemétnek otthon, munkahelyen egyaránt. Mindenfajta tárolás alapfeltétele, hogy legyen jó minőségű és kellő kapacitású tároló, és nincs ez másként a szemét esetében sem. Az viszont, hogy milyen típusú szeméttároló a legmegfelelőbb, több tényezőtől is függ.

A tartalom és a forma egysége

Először is nem mindegy, hogy hová szánjuk, mert minden helyiségben másik fajta az ideális. A kültéri szeméttárolók esetében a legfontosabb szempont a méret és a tartósság. A beltéri szemétgyűjtő vagy egy asztali hamutartó esetében a külcsín legalább olyan fontos, mint a praktikum – mégiscsak szem előtt vannak ezek a tárolók, és nem mindegy, hogy be kell-e csuknunk a szemünket, ha éppen rájuk nézünk, mert nem bírjuk elviselni, amit látunk. Vagyis sokat nyom a latban a külcsín, a formatervezés, a szín, a design. A hamutartóról már ne is beszéljünk, amely lakások esetében általában a dohányzóasztalon, a konyhapulton, párkányon – vagyis szem előtt – fekszik, az irodák dohányzórészein található állványos kivitelű hamuzók pedig tényleg mindig központi helyen vannak a dohányos kollégák számára.

A külső persze csak az érem egyik oldala, hiszen mit ér egy szép forma funkció nélkül. Egy szeméttároló nem több egy műanyag (vagy papír, vagy fém) doboznál, ha nehézkes, kényelmetlen a használata. Ha nehezen nyílik vagy éppen rosszul záródik a teteje, nem megfelelő a mérete, könnyen eltörik a zsanér, vagy épp a pedál.

Az egyre több szemét egyre több helyet követel

A megfelelő szeméttároló kiválasztásához alaposan át kell gondolni azt is, hogy mekkora mennyiségű szemét tárolását kell majd megoldani, és mennyi hely áll rendelkezésre a használatához. Ez a két paraméter segítséget nyújt a tároló méretével kapcsolatban. A kiváló minőség sem elhanyagolható szempont, hiszen egy naponta akár több százszor is használt eszközről beszélünk. Ha nálunk vásárol, bármelyik termék mellett döntsön, az biztosan megelégedésére szolgál majd.

Az érinthetetlenek gyöngye

A szeméttárolók sarkalatos pontja tető és annak nyitási lehetőségei. Ez az a terület, ahol a szeméttárolók a leginkább versenyre kelhetnek egymással. A cél minden esetben a higiénia, jelen esetben az, hogy ne kelljen kézzel hozzáérni a fedélhez a szeméttároló kinyitásához. A korábbi billenő fedeles, illetve pedálos megoldásokat messze lekörözi a szenzorral működő, érintésmentesen nyíló tároló, amely webáruházunkban nagy szín és méretválasztékban, kiváló minőségben kapható. A szenzoros szemetes teteje érintés nélkül, csendesen nyílik és záródik. Használata higiénikus, nem kell hozzáérnie a baktériumoktól hemzsegő tetőhöz, nincs szükség kézmosásra minden használat után. A fedél szenzora kb. 30–35 cm távolságról érzékeli a felülről közeledő „tárgyat”, a tető felnyílik, majd automatikusan lezáródik. Vagyis az érzékelő hatótávolsága nagyjából 30–35 cm. A tető tökéletesen, szagmentesen záródik. Zsanérjai kiváló minőségű műanyagból készülnek, így a hosszú élettartam garantált. Minden helyiségbe optimális megoldás. Webáruházunk kínálatából a Too szemetest ajánljuk figyelmébe, amely divatos színeivel és formájával, kiváló minőségű anyagával bármely helyiségben megállja a helyét. Formatervezett kialakításának köszönhetően a kukászsák láthatatlanul elhelyezhető benne. Fürdőszobába például a kisebb méretű, 3, 7 vagy 12 literes szemetest ajánljuk, a konyhába már legalább 32, de inkább 50 literes szemetes az ideális. Irodák, munkahelyek konyhájába az akár 50 literes űrtartalommal is kapható, elegáns, hosszú életű, acél szemetest ajánljuk, amely szintén kapható szenzoros kivitelben is.