Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Irodaszer / Irodai kiegészítők / Bélyegzők és kiegészítők  / Bélyegzőfestékek

Bélyegzőfestékek

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Tolltartó, vonalzó, jegyzettömb, bélyegző, post it – irodai kiegészítők mindenkinek

Az irodai kiegészítők mindennapjaink hatékony segítőtársai, ehhez kétség sem férhet. Szép számban fellelhetők minden háztartásban, de leginkább irodai, munkahelyi környezetben, illetve tanulás során vehetjük hasznukat. Értékük, fontosságuk sokszor csak akkor tudatosul bennünk, amikor szükségünk lenne rájuk, de épp nincs belőlük otthon vagy a munkahelyünkön.

„De nehéz az iskolatáska…”

Már kisiskolás korunkban megismerkedünk a legalapvetőbb irodaszerekkel – minden gyerek hátizsákjában ott lapulnak a tolltartók, vonalzók, hegyezők vagy radírok, s minden tanév ezek beszerzésével kezdődik el. A középiskolai, majd az egyetemi évek alatt már tudatosabban vásárolunk írószert, egyéni igényeinknek megfelelően. Azonban a különböző öntapadós jegyzettömbök és adagolók, a jelölőcímkék, a gemkapcsok és a mindenféle típusú mappák (konferencia mappa, gumis mappa, dossziék) olyan cikkek, amelyeket szinte kivétel nélkül mindenki használ tanulmányai során. Ezek szinte minden papír-írószer boltban fellelhetők többféle formában, méretben, designban, de webshopunkban is mindent megtalál, amire tanulás vagy munka során szüksége lehet. Az alapfelszerelésen túl vannak, akik további irodai termékekkel teszik hatékonyabbá mindennapjaikat. Népszerű termék például a könyöklőalátét, amely rengeteg változatban elérhető. Találni köztük olyanokat, amelyek a kisiskolás tananyag elsajátítását támogatják meg témájukkal (például Walt Disney-minta helyett a magyar költők arcképcsarnoka látható rajtuk, esetleg világtérkép vagy periódusos rendszer, római számok stb.).

Társak a munkában is

Könyöklő alátétekből léteznek munkahelyi környezethez illő darabok is, teljesen egyszerű mintával, esetleg naptár témával, de ugyanígy írószertartóból, konferencia mappából, felírótáblából is találunk olyan típusokat, amelyek funkciójuk mellett megjelenésükkel is megállják a helyüket bármilyen nívós irodában. A megfelelő irodaszerek használata azonban nem csupán az arculat kialakítása miatt fontos. A zökkenőmentes, gördülékeny munkavégzésnek elengedhetetlen feltétele, hogy az irodán belül mindennek meg legyen a maga helye, s a dokumentumok pillanatok alatt előkereshetők legyenek. Ebben segíthet a színkódolás is, illetve az általános rend, amely ugyancsak könnyebben elérhető, ha megfelelő irodai termékek állnak rendelkezésünkre. A különböző írószertartók is azt a célt szolgálják, hogy írószereink ne szanaszét heverjenek az asztalon, a rendetlenség és hanyagság érzetét keltve az ügyfelekben. Ráadásul közismert tény, hogy a harmonikus környezet a munkát végző személy számára is fontos tényező. Ha minden „kézre áll”, mindent pillanatok alatt megtalálunk, mindennek megvan a helye, azzal rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg, így a munkavégzés hatékonyabb lesz.

Nemcsak a minőség, de a mennyiség is számít

Egy munkahelyen nemcsak a megfelelő irodai kiegészítők kiválasztása a fontos, hanem azt is érdemes megvizsgálni, milyen tételben és milyen ütemezésben célszerű gondoskodni ezeknek a termékeknek beszerzéséről vagy az utánpótlásáról. Ez főleg egy nagy cég esetében lényeges szempont, ahol nagyobb mennyiségben használnak el a kollégák ilyen eszközöket. Gondoljunk csak bele, ha napi vagy akár heti szinten kellene papírboltba szaladni, hogy pótoljuk a kifogyott bélyegzőfestékeket és kiegészítőket, vagy hogy vegyünk néhány új felírótáblát, rengeteg értékes időt pazarolnánk el. Általában a nagyobb cégeknél, munkahelyeken meghatározott időközönként lehet leadni (alosztályonként vagy irodánként) az irodaszerigényt. Bevált módszer ilyenkor, hogy az előző időszak listáját ellenőrzik, felmérve, hogy mely árucikkek fogytak el hamar, melyekből használtak kevesebbet, s annak alapján írják össze az igényeket. Nagyobb összegű vásárlás esetében van lehetőség online rendelésre a webshopon keresztül, amellyel szintén sok idő megspórolható. Érdemes tehát időt és energiát szánni az irodába való kiegészítők beszerzésére, hiszen mindennapi munkánk válik segítségükkel gyorsabbá és hatékonyabbá.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve