Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Irodaszer / Irodai kiegészítők / Bélyegzők és kiegészítők 

Bélyegzők és kiegészítők 

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Bélyegzők típusai és kiegészítő termékei

Bélyegző, dátumbélyegző szinte minden irodában akad, mivel számos területen felhasználható, sokoldalú eszközről van szó. Használata bizonyos esetekben szigorú szabályozás alá esik, vannak azonban olyan termékek is, melyeknek az alkalmazása opcionális, vagyis nem kötelező, mégis hatékonyabbá, gyorsabbá teszik a munkavégzést.

Rengeteg típusa van ennek az eszköznek, melyeket más-más területen használhatunk. Formáját tekintve lehet kör alakú, ovális, téglalap vagy négyzet alakú. Az átlagos irodai, mindennapok során használt termékek általában műanyag házzal készülnek. Könnyűek, kis helyen elférnek, élettartamuk hosszú – megbízható társak a munkában. Léteznek dátumbélyegzők, számbélyegzők, illetve vannak kombinált modellek is, amelyek számokat és szöveget is tartalmaznak. Fontos, hogy megbízható márkát, jó minőségű terméket válasszunk. A webshopunk kínálatában is elérhető Trodat bélyegző vagy Colop bélyegző a legkedveltebb márkák a piacon, s megtalálható a gyártók termékpalettáján minden fontos kiegészítő is, mint például a bélyegzőpárna, a bélyegzőfesték, illetve a speciálisan kirakós bélyegzőhöz gyártott csipesz is. 

Sorszámozó

Ezt a terméket dokumentumok sorszámozásához használjuk, többnyire hat vagy tizenkét karaktert tartalmaznak, és automatikus léptetésre képesek. A legtöbb termék esetében szükség esetén kiiktathatók az első helyiértékek nullái.

Dátumbélyegző, dátumos szóbélyegző, fordított sorrendű dátumbélyegző

A dátumbélyegzőkön az évszalag többnyire tizenkét évig használható, a dátumok számmal vannak megjelenítve. A dátumos szóbélyegzők beállítható fix szavakat tartalmaznak, mint például: „érkezett”, „elfogyott”, „átutalva”, „megrendelve”, „számlázva”, „bevételezve”, „iktatva”, „fizetve”, „kiadva”, „ellenőrizve” stb. A szavak alatt vagy felett pedig beállítható a megfelelő dátum. A fordított sorrendű dátumbélyegző az úgynevezett angol dátumformátum bélyegzését teszi lehetővé, amely hasznos lehet külföldi, nemzetközi dokumentációs anyagok készítése során, vagy ha valamilyen oknál fogva ez az elvárt formátum.

Feliratos bélyegző

Az előbbiekkel rokon termékek, melyek egyetlen fix szót és beállítható dátumot képesek bélyegezni. Az évszalag itt is többnyire tizenkét évig használható.

Kirakós bélyegzők

Ezeknél az eszközöknél mi magunk rakhatjuk össze egy karaktertáblából a bélyegezni kívánt szót vagy szöveget. A betűk mellett speciális karaktereket, számokat, írásjeleket is használhatunk. Választhatunk többféle méretű betűkészletet is. A szó vagy szöveg kirakásához célszerű a kifejezetten erre a célra gyártott csipeszt használni.

Adatvédelmi bélyegző

Ez egy speciálisnak mondható terméktípus, hiszen az eszköz használatának célja nem valamilyen információ hozzáadása egy dokumentumhoz, hanem annak eltüntetése, elfedése. Ha nem áll rendelkezésre iratmegsemmisítő gép, vagy csak kényelmesebb egy kisebb területet lebélyegezni, akkor néhány egyszerű mozdulattal eltüntethetünk olyan adatokat, információkat, amelyek problémát okoznának, ha illetéktelen kézbe kerülnének. Ha például kidobunk egy érzékeny adatot, titkos információt tartalmazó levelet, a problematikus részeket gyorsan eltüntethetjük egy ilyen eszközzel.

Bélyegzőpárna, bélyegzőfesték

Tartalék cserepárna általában többféle színben kapható, s általában új szöveglemez használata, illetve a régi párna elöregedése esetén ajánlott. A festékek víz- vagy olajbázisúak, gyorsan száradnak, s többféle színben beszerezhetők. Amikor bélyegzőpárnát vásárolunk, mindig nézzük meg a termékadatoknál, hogy mely típusú eszközökhöz ajánlják a használatukat! A bélyegzőfesték kiválasztása során is érdemes a terméken lévő ismertetőt elolvasni, vagy az interneten tájékozódni kosárba rakás előtt, ugyanis lehetséges, hogy bizonyos papírtípusokhoz nem javasolják a használatukat (például egyes típusok fényezett felületű vagy lakkozott papírokra nem használhatók). Figyelembe kell vennünk a bélyegzőnk szöveglemezének anyagát is a festék kiválasztásnál, ezért ne csupán a szín vagy az aktuális ár alapján döntsünk: a nem megfelelő választás kárt tehet a bélyegzőnkben.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve