Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Irodaszer / Irószerek / Tűfilcek, rostirónok / Tűfilcek

Tűfilcek

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Körző, olló,vonalzó, vízfesték és társaik – a szükséges iskolaszerek

Az iskolaszerek megvásárlását vegyük komolyan! Általában nyár végén szokás megrohamozni az írószerboltokat, de ennek nem kell feltétlenül így lennie. A tanszereket bármikor beszerezhetjük, elkerülve a nyár végi tülekedést. Hiszen számológépre, színes ceruzára, hegyezőre, golyóstollra és filctollra minden évben szükségük van a diákoknak. Nem csak a gyerekek számára izgalmas a tanszerek megvásárlása, hanem a szülők számára is. Igaz, más okok miatt. A szülőknek a gyerekek elengedéséről, önállósodásáról is szól a dolog. A gyerekek leginkább a szép új felszerelésnek, mint a vonalzó, olló, vízfesték, zsírkréta, ragasztó, színes papír, rajztábla, ecset stb. örülnek. Természetesen megfelelő iskolatáskára is szükségük lesz, amibe a könyveket, füzeteket, tolltartót, uzsonnás dobozt, kulacsot pakolhatják. Az iskolaszerek megvásárlásakor minden forint jó helyre kerül, hiszen jó minőségű, praktikus, esztétikus eszközökkel játék lesz a tanulás!

Az iskolai felszerelés megvásárlásakor a gyerekek számára mindig a legfontosabb a dizájn. A táska, tolltartó típusán, témáján keresztül fejezik ki önmagukat, mutatják meg érdeklődési körüket, hobbijukat. Szerencsére sokféle témájú – pl. lovas, lámás, flamingós, focis, autós – iskolatáska és különböző kidolgozású – emeletes, cipzáros, patentos – tolltartó közül válogathatunk. Fontos a táska mérete is, hiszen bele kell férniük a füzeteknek, tankönyveknek, uzsonnás doboznak, kulacsnak is. Általános iskolásoknak ajánlott a párnázott hátú, ergonomikus kivitelű, merev oldalú iskolatáska. A nagyobbak már inkább hátizsákot hordanak az aktuális trendeknek megfelelően. Hogy egyszínűt vagy mintásat választanak, milyen motívummal – ezt jobb, ha a gyerekre bízzuk.

Nem mindegy persze az sem, hogy a tolltartót milyen íróeszközökkel töltjük meg. Minél szélesebb a választék, annál jobb a vásárlónak. Minden fajta íróeszköznek megvan a maga feladata. A grafit ceruzák, színes ceruzák, golyóstollak, filctollak, szövegkiemelők, tűfilcek mind-mind különböző feladatokra alkalmasak. Alsó tagozatban minden tolltartóban lennie kell puha grafitceruzának, színesceruzáknak a hat alapszínben, tartályos hegyezőnek és radírnak. Első osztályban a legtöbb iskolában még háromszög oldalú vastag színesekkel dolgoznak a tanulók, második osztálytól váltanak át a normál vastagságú ceruzákra. Ötödik osztálytól kezdve használnak a gyerekek golyóstollat. Az iskolai füzetek szép külalakjához nagyban hozzájárulnak a jó minőségű, tartós írószerek. A szövegkiemelők is hasznos társak a tanulásban, hiszen segítségükkel kiemelhetjük a legfontosabb információkat a betűk tengeréből. Használatukat érdemes minél hamarabb elsajátítani, hiszen a lényeg kiemelésével a saját munkájukat könnyítik meg gyerekek és felnőttek egyaránt.

A gyerekek óriási, teremtő fantáziával rendelkeznek, amit az évek múltával egyre inkább háttérbe szorít az analitikus gondolkodás. A technika- és rajzórákon, vagy a tanórák után, a napköziben teret engedhetnek a szabad képzeletnek a temperával vagy vízfestékkel készült festmények, színes rajzok és gyurmafigurák készítésével. Az önkifejezésre kiválóan alkalmas eszközök a különböző vízfestékek, temperák, zsírkréták és gyurmák, melyek segítségével a gyerekek formába önthetik belső világukat.

Színes papírok, ragasztó és olló segítségével szinte bármi elkészíthető. Az olló használata fejleszti a pontosságot és a finommotoros készségeket. Ma már a balkezesek is találnak kifejezetten a számukra tervezett eszközöket. A még precízebb rajzokhoz, a geometriához szükség lesz az iskolában egyenes és háromszög vonalzóra, valamint körzőre.

A tanszerek megvásárlásakor természetesen a kiváló minőség és használhatóság a legfőbb szempont, de a gyerekek számára még ennél is fontosabb a tanszereik megjelenése, témája, mintája. A szükséges iskolai felszerelést célszerű a gyerekkel együtt kiválasztani, hiszen a célszerűségen túl az ő igényeinek kell megfelelnie.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve