Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Irodaszer / Iratrendezés, archiválás / Archiválók / Archiváló dobozok

Archiváló dobozok

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Archiváló doboz és archiváló konténer az áttekinthető tároláshoz

Mindig nagy feladatot ró az iratok áttekinthető, rendszerezett, visszakereshető tárolása a sok papíralapú dokumentummal dolgozó hivatalokra, irodákra. Ebben nyújt segítséget az archiváló doboz és az archiváló konténer.

Mik ezek pontosan és miért van szükség rájuk?

A legtöbb irodában az iratokat a napi használat során többnyire gyűrűskönyvekben, karos iratrendezőkben tárolják. Téma szerint felcímkézik őket, így könnyen eligazodnak közöttük. Mikor egy-egy projekt lezárul, a kapcsolódó iratokat archiválni kell. Mivel ezek már eleve egy helyen vannak az iratrendezőkben, célszerű őket azokban, úgy ahogy vannak, elraktározni. Aki dolgozott már ilyen mappákkal, tudja, hogy ezek egy polcon csak akkor állnak meg szép stabilan, ha a polcot teljesen kitöltjük, ezért meg tudják támasztani egymást. Ellenkező esetben, ha kihúzunk egy mappát, elcsúszik, összedől az egész sor. Ennek rendezgetése felesleges, időrabló folyamat. Ezt a problémát küszöböli ki az archiváló doboz, ami tulajdonképpen egy kemény kartonból készült doboz vagy tok, amibe az iratrendező belehelyezhető. A tokban már stabilan, önállóan megáll a polcon az iratrendező, nem kell tartanunk az elcsúszástól, feldőléstől. Az archiváló dobozok különböző méretben és színben kaphatók, igazodva a tárolandó mappa gerincméretéhez.

Ha több mappát szeretnénk egy helyen, egymás közelében tárolni, archiválni, akkor célszerű archiváló konténert használni. Ez nem más, mint egy kemény kartondoboz, amelybe több mappa is elfér egymás mellett. Többféle méretű, típusú, kivitelű modellt is találhat az Office Depot kínálatában. Nagyon praktikusak például az Esselte archiváló dobozok, amelyek fektetve és állítva is tárolhatók.

  1. Az archiváló dobozok és archiváló konténerek lapraszerelten kerülnek forgalomba. Pillanatok alatt összeállítható, dupla falú anyagból készült, stabil konstrukciók. (Hajtogatási útmutató minden esetben mellékelve.)
  2. Többnyire teljesen vagy nagy mértékben újrahasznosított alapanyagból készülnek.
  3. Megvédik tartalmukat a sérülésektől, portól, fénytől.
  4. Gerincük vagy oldaluk írható, a tartalom így bármikor visszakereshető.
  5. Az archiváló konténert praktikus mérete, erős anyaga, stabilitása miatt költöztető dobozként is előszeretettel használják, mivel mindkét oldalukon fogólyukkal vannak ellátva a könnyű mozgathatóság érdekében.

Az Office Depot webáruházában nagy méret- és színválasztékban talál kiváló minőségű archiváló termékeket. Válassza ki Ön is kínálatunkból az Önnek legmegfelelőbbet!


Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve