Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Irodaszer / Iratrendezés, archiválás / Iratgyűjtő, gyorsfűző, iratsín

Iratgyűjtő, gyorsfűző, iratsín

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Gyorsfűző mappa az iratok rendben tartásához

A gyorsfűző mappa hasznos segítség az irodai munka során keletkezett nagy mennyiségű papír rendszerezéséhez, vagy akár otthoni hivatalos iratainkhoz. Lehetővé teszi, hogy minden szerződést, számlát, projektek anyagát és egyéb fontos dokumentumot megfelelően tároljunk.

Mint a neve is mutatja, használatának legnagyobb előnye a gyorsaság és a praktikum. Csak egy kapcsot kell fel- és lehajtani annak érdekében, hogy a kilyukasztott iratok stabilan és esztétikusan egymásra helyezhetők legyenek. A borító megvédi tartalmát a szennyeződéstől, gyűrődéstől.

  1. Kínálatunkban gyorsfűző A4 méretben, többféle színben és anyagban kapható.
  2. A sok szín megkönnyíti a rendszerezést, hiszen akár a színek segítségével is csoportosíthatjuk az azonos témájú anyagokat.
  3. A műanyag gyorsfűző előnye, hogy nemcsak a gyűrődéstől, hanem a szennyeződéstől is véd, valamint átlátszó borító esetén egy pillantással beazonosíthatjuk dokumentumainkat.
  4. A papírból készültek gazdaságosak, egyszerűbb megjelenésűek, viszont lebomló anyaguk miatt kevésbé terhelik környezetünket. Nem publikus anyagoknak, belső használatra tökéletesen megfelelnek.
  5. Mind a karton, mind a műanyag iratgyűjtők kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a napi szintű használat esetén is helytállnak, akár 250 darab A4-es lap lefűzésére is alkalmasak.

Ha az ily módon tárolt iratainkat a későbbiekben mondjuk egy karos iratgyűjtőben összegyűjtenénk, akkor javasolt a lefűzhető gyorsfűző használata. Ez a termék egy több helyen lyukasztott, műanyag, külső lefűzősávval van kombinálva, aminek segítségével maga a gyorslefűző mappa is lefűzhetővé válik.

Azt gondolnánk, a gyorsfűző mappánál már nem létezik egyszerűbb megoldás összetartozó papírjaink egy helyen tartására, pedig igen. A gyorslefűző csík nem más, mint az iratlefűző mappa kapocsszerkezete a papír vagy műanyag borítás nélkül. Felhajtjuk a gyorslefűző kapocs karjait, ráhúzzuk a kilyukasztott papírlapokat és visszahajtjuk a karokat. Meg is van a gyors és könnyű megoldás irataink összekapcsolására. Hasonlóan stabil, mintha tűzőgéppel tűznénk össze őket, de annyiban mégis más, hogy egy gyors mozdulattal, esztétikusan, nyom nélkül oldható a kötés.

Bármelyik típus mellett döntsön is, garantáltan elégedett lesz termékeinkkel, sokáig használhatja őket munkája megkönnyítésére. Tekintse meg iratgyűjtő mappa kínálatunkat, és válassza ki a kedvére való, munkájához leginkább megfelelő terméket!

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve