Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Szórakoztató elektronika / Fej-, fülhallgató, hangszóró / Hangszóró

Hangszóró

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Bluetooth fülhallgató, telefontok és üvegfólia – kiegészítők mobiltelefonokhoz

Az elmúlt egy-másfél évtizedben az okostelefonok mindennapi életünk részévé váltak – a készülékek és a hozzájuk tartozó kiegészítők szinte mindannyiunk táskájában ott lapulnak. Bluetooth fülhallgató vagy headset, telefontok és üvegfólia, powerbank és töltőkábel – hogy csak a leggyakoribbakat említsük. Ha okostelefon tartozékokról beszélünk, a funkcióik szerint alapvetően három csoportot különböztetünk meg. Az elsőt azok a kiegészítők alkotják, amelyek az eszköz védelmét hivatottak biztosítani a különféle mechanikai sérülésektől és a szennyeződéstől. Ide tartozik a mobil tok, a hátlap, illetve a védőfólia. A második csoportba sorolhatjuk azokat a termékeket, amelyek az akkumulátor energiával való ellátását segítik elő, vagyis a hálózati töltőt, a töltőkábelt és a powerbankot, a külső akkumulátort, illetve félig-meddig ide tartozik az adatkábel is. Végül a harmadik kategóriába azok az eszközök tartoznak, amelyek a felhasználói élményt támogatják – például a bluetooth fülhallgató, vagyis headset és a bluetooth hangszóró. Ezeket a termékeket mutatjuk most be röviden.

Minden a védelemmel kezdődik

Okostelefont vásárolni nem kis kiadás, főleg akkor, ha komolyabb igényeink vannak az eszközzel szemben. Ha már otthagyunk érte egy nagyobb összeget az üzletben, érdemes gondoskodnunk új társunk védelméről, hogy minél hosszabb ideig tudjuk használni. A különféle védőtartozékok feladata az, hogy megóvják készülékünket az ütésektől, a szennyeződéstől és a karcolódástól, megelőzve ezzel a gyors tönkremenetelt. A védőfóliák a kijelzőt védik, a hátlap főként a telefon hátsó oldalát óvja, ahol a kamera is elhelyezkedik, míg a mobiltok a teljes készüléket beborítja, komplex védelmet biztosítva ezáltal a fizikai sérülésekkel és a piszokkal szemben.

Energia a mindennapokra

Úgy is mondhatnánk, hogy elektromos eszközeinknek is szükségük van némi feltöltődésre – s ez igaz is, mivel az akkumulátor megfelelő töltöttségi szintje elengedhetetlen a használatukhoz. Hogy mennyi ideig bírja egy telefon töltés nélkül, az több tényezőtől is függ, így az eszköz típusától, a kijelző méretétől, valamint attól, hogy mennyit használjuk. Minden okostelefonhoz találunk a dobozban az adott modellel kompatibilis töltőkábelt, de léteznek olyan hálózati töltők is, amelyek mindenféle típushoz csatlakozási lehetőséget biztosítanak. Ahogy elterjedtek a mobiltelefonok, s egyre nélkülözhetetlenebb társainkká váltak a mindennapi életben, úgy nőttek az üzemidővel kapcsolatos elvárásaink is. Ezen igények kielégítésére szolgálnak a powerbankok, amelyek vezeték nélkül is lehetővé teszik készülékünk feltöltését. Bárhova magunkkal vihetjük őket, s használatukkal jelentősen meghosszabbíthatjuk a telefonunk üzemidejét akkor is, ha nincs konnektor a közelben. Manapság a legtöbb töltőkábel egyben adatkábelként is funkcionál – azaz egy adatkábellel is fel tudjuk tölteni telefonunkat, ha például a számítógéphez csatlakoztatjuk. Ilyen módon a fájlok átvitele mellett tölteni is tudjuk a telefont.

Bluetooth headset, bluetooth hangszóró

Ezek az eszközök a felhasználói élményt támogatják, hiszen okostelefont nemcsak munka és különféle ügyintézések során használunk, hanem szórakozásra is. A zenehallgatás vagy a filmnézés úgy az igazi, ha a hangélmény megfelelő. A bluetoothos csatlakozás legnagyobb előnye, hogy nincsenek mindenféle zavaró vezetékek, és nem kell figyelembe venni azt sem, hogy a csatlakozó kompatibilis-e a készülékkel. Napjainkban a koronavírus-járvány miatt a meetingek, konferenciák, megbeszélések és egyetemi előadások mind az online térben zajlanak, így egyre többen szereznek be headsetet, ami hatalmas segítséget jelent a kommunikációban. A bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy előadás alatt ne kelljen az asztalnál ülnünk, hanem átmehessünk közben egy másik helyiségbe, esetleg valami mást is csinálhassunk az óra hallgatása közben. A hangszóró pedig akkor jó választás, ha másokkal együtt nézünk filmet, hallgatunk előadást, vagy ha kényelmetlennek érezzük a fülhallgató hosszú időn keresztül való viselését.

A mobiltelefon kiegészítők abban segítenek, hogy a legtöbbet hozhassuk ki készülékünkből, s a lehető leghosszabb időn keresztül használhassuk azokat. A bemutatott termékek minden szaküzletben elérhetők, de webshopunkban is széles választékban megtalálhatók.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve