Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Papír / Öntapadó nyilak és címkék / 3M Post-It jelölőcímkék

3M Post-It jelölőcímkék

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál


Öntapadós könyvjelző, jelölő címke – a sokoldalú segítség

 

Egy-egy öntapadós könyvjelző vagy jelölő címke, vagy akár jelölő nyíl segítségével nemcsak az aláírás helyét jelölhetjük meg egy dokumentumban. Ennél sokkal több mindenre használhatjuk őket.

 

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy éppen nem volt kéznél egy darab papír, és kénytelen volt egy letépett újságszélre vagy végső esetben a kezére felírni valamit. Aztán a cetlit két perc múlva már nem találta, a kezén pedig fél óra múlva már olvashatatlan volt az írás. Az öntapadós jegyzet, post-it oldaljelölő népszerűségének, térhódításának oka a sokoldalúság és a praktikum. Kis helyen elférnek, mindig kéznél vannak, tartósan a kívánt helyen maradnak, feltűnő színeik miatt jelölésre, csoportosításra, rendszerezésre is kiválóak.

 

A post-it technológiának már a születése is filmbe illően kalandos. 1968-ban Dr. Spencer Silver, az amerikai 3M Company óriásvállalat mérnöke azon dolgozott, hogy létrehozzon egy szupererős ragasztót. Ehhez képest a kikísérletezett produktum egy olyan gyenge ragasztó lett, ami szinte semmit nem tudott erősen megtartani – viszont nyom nélkül visszaszedhető és egy másik felületre újra áthelyezhető volt. Sokáig gondolkodtak, hogy mire is lehetne egy ilyen ragasztót használni, míg egy templomi kóruspróba során a cég egyik másik mérnöke, Art Fry fejéből ki nem pattant az isteni szikra. Fry zsoltároskönyvéből ugyanis folyamatosan kipotyogtak a könyvjelző cetlik, amivel az éneklésre váró zsoltárok helyét jelölte. Ekkor jutott eszébe, hogy a felfedezett gyenge ragasztóval ellátott kis cetliket kellene készíteniük, amelyeket könyvjelzőként, jegyzetpapírként lehetne hasznosítani. Így indult útjára a sikertörténet, amely az öntapadós oldaljelölőként induló terméket a világon az öt legnépszerűbb irodai eszköz közé emelte.

A post-it jelölő címke, jegyzetlap ma már számtalan méretben, színben, alakban kapható, népszerűsége töretlen. Vajon miért?

 

·         Használatához nincs szükség speciális technológiára

A digitális eszközök korában a post-it szinte a hatékonyság, rugalmasság szimbólumává vált, éppen egyszerűsége révén. Csak a kezünk ügyében kell tartani, és mindig „működik”. Nem fagy le, nem merül le, és nem megy tönkre.

·         Könnyű kezelhetőség

A jó minőségű öntapadós cetlik, jelölő csíkok sok felületre tapadnak, és helyes használat esetén többször átrendezhetők. Ha hibázik az elhelyezés, vagy ha egy darab papír felesleges, könnyen eltávolíthatjuk, átrendezhetjük. A kisebb méretű oldaljelölő címkékkel jellemzően a fontos információk helyét (pl. aláírás, dátum, lényeges szövegrészek stb.) szokás megjelölni.

·         Jó láthatóság

A nagy színválaszték további lehetőségeket kínál. Öntapadós könyvjelző a szivárvány minden színében, neon és pasztell színekben egyaránt elérhető. A színek kitűnnek a fehér lapok sokaságából, így könnyen magukra vonják a figyelmet, nem maradnak észrevétlenek. Ha a különböző színeket bizonyos rendszer szerint használjuk, egyes színekhez adott feladatokat, jelentést társítunk, további lehetőségek tárulnak fel előttünk. Például egy új projekt anyagában jelölhetjük neon zölddel az új ötleteket, pasztell kékkel a megvitatandó részleteket stb.

·         Élmény

Az öntapadós jegyzetlapok, könyvjelzők, jelölő csíkok valós tárgyak, amelyeket különböző érzékszerveinkkel tudunk érzékelni. A papírszeletkék megtapintása, leragasztása egyszerűen szórakoztató, jó érzés. Emellett a különböző színek, nyilak, alakzatok bevetésével egy fehértáblán kitűnően szemléltethetők, sőt meg is tapasztalhatók például a változások, a haladás iránya, az oksági viszonyok. Sokaknak segít az információ befogadásában, ha az számukra vizuálisan is megjelenik. Ezen túlmenően, a táblán végrehajtott változtatásokat sokkal nagyobb valószínűséggel veszik észre mások, mintha digitális dokumentumként küldenénk, akár bekapcsoljuk az automatikus változásértesítést, akár nem.

 

A sikerhez a folyamatok logikus felépítésén és a rendszerezésen keresztül vezet az út. Az öntapadós jelölőcímke pont ebben lehet a segítségünkre.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve