Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Irodatechnika, irodaszer / Papír / Naptárak és kiegészítők / Tárgyalási naplók

Tárgyalási naplók

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Naptár a lelke mindennek

 

A naptár a mindennapok szervezésének egyik alapkelléke. Formáját tekintve sokféle lehet: asztali naptár, zsebnaptár, határidőnapló, tanári zsebkönyv vagy gyűrűs kalendárium, hogy csak pár típust említsünk közülük. Csendesen megbújik táskánk mélyén vagy az asztal sarkán, jelentőségét akkor érzékeljük igazán, ha valami okból kifolyólag nem áll rendelkezésre. Legfőbb funkciója, hogy segítsen áttekinteni teendőinket, feladatainkat, emlékeztessen szeretteink névnapjára, vagy a közeledő ünnepekre.

A papír alapú naptárak az utóbbi időben versenytársat kaptak az okostelefonok naptár funkciójának képében. Ez utóbbi sok szempontból többet tud, mint a hagyományos társa, azonban neki is megvannak a maga korlátai. Könnyen adódhat olyan helyzet, amikor egyszerűbb kézzel leírni valamit, mint egy alkalmazást megnyitni, és a megfelelő helyre bepötyögni a feljegyzendő eseményt, feladatot. Különösen, ha a külső körülmények nem ideálisak: zaj van, autót vezetünk vagy épp a palacsintatésztát keverjük. A kézírás általában gyorsabb és egyszerűbb, valamint tudományosan bizonyított, hogy elősegíti a leírt információ megjegyzését. Nem beszélve arról, hogy a hagyományos naptár nem merül le és nem kell hozzá wifi sem. Ennyi előnyös tulajdonság mellett bizonyosan még sokáig létjogosultsága lesz az életünkben. Azonban semmilyen naptár nem képes önmagát vezetni, ezt nekünk kell megtenni, bármelyik változat mellett döntöttünk.

 

A különböző típusú papír naptárak leginkább a naptárháló tekintetében különböznek egymástól.

  • A fali naptárak esetében egy adott hónap összes napját egy oldalon találjuk, egy sor-egy hét beosztásban. A napok alatt található üres mezőkbe felírhatjuk a legfontosabb eseményeket, teendőket. Leginkább nagyobb léptékű tervezésre, akár több ember programjának áttekintésre alkalmas, családi tervezőnaptárként is kiválóan funkcionál.
  • Az asztali naptár naptárhálója heti bontású, egy oldalon egy hét napjait láthatjuk, általában a névnapok, ünnepnapok feltüntetésével. Az egyes napok alatt idősávos vonalazás segíti a teendőink pontos feljegyzését. A spirálkötéssel rögzített lapokat egy kemény karton anyagú fekvő vagy álló elhelyezést lehetővé tévő tartó segítségével állíthatjuk a kívánt helyzetbe. Munkahelyeken, irodákban igen elterjedt változat, hiszen praktikussága mellett dekorációs funkciót is betölthet.
  • A határidőnapló kemény kötésű, kis méretű zsebnaptár, egy oldalon (vagy egy dupla oldalon) egy hetet mutató naptárhálóval, idősávos beosztással. Kis mérete miatt nevéhez méltóan leginkább rövid információk (meeting, szülői értekezlet, kirándulás stb.) feljegyzésére alkalmas.
  • A gyűrűs kalendárium legfőbb előnye, hogy saját igényeink szerint állíthatjuk össze a tartalmát. A szép kivitelű, nyitható fémgyűrűkkel ellátott, kemény borító biztosítja a belső ívek épségét. Különböző témájú, előre lyukasztott kiegészítők között válogathatunk (pl. napi vagy heti beosztású naptár betétlap csomag, négyzethálós vagy sima jegyzetlapok, telefonregiszter stb.). Egy új év kezdetén elég a naptár betétlapjait kicserélni, a telefonregisztert és egyéb szükséges feljegyzéseinket megtarthatjuk, nem szükséges mindent átmásolni, mint mondjuk egy határidőnapló vagy tanári zsebkönyv esetében.

A naptárak praktikusságuk mellett dekorációs funkciót is betöltenek, különösen a kemény borítóval ellátott típusok (pl. határidőnapló, gyűrűs kalendárium, diáknaptár, tanári zsebkönyv stb.). Ezek rendkívül sokféle színben, mintában, stílusban kaphatók a fiatalokat megszólító feltűnő, neonszínű modellektől kezdve, az általában üzletemberek által preferált egyszínű, sötét, dominanciát sugárzó, (mű)bőrkötéses típusokon át, a többnyire nőknek tetsző virágos, romantikus mintásokkal bezárólag. Üzleti tárgyalásokon, megbeszéléseken fontos szempont a külső megjelenés, a környezet, mert partnereink ezekből is információt nyernek rólunk. Egy elegáns, igényes kivitelű, gondosan vezetett kalendárium profizmust, hatékonyságot sugall, ami hozzájárulhat a rólunk kialakult kedvező benyomáshoz, ezáltal a tárgyalás sikeréhez is. Az Office Depot kínálatában biztosan mindenki megtalálja a szívének kedves modellt.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve