Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Otthon, háztartás / Háztartási kisgép és kiegészítői / Egyéb comfort készülék / Légtisztító, légmosó / Tartozék

Tartozék

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Ózongenerátor és egyéb légtisztító készülékek, levegő fertőtlenítő berendezések

Egy levegő fertőtlenítő berendezés, ózongenerátor vagy légtisztító készülék elengedhetetlen kellék, ha a levegővétel során nem szeretnénk több szennyeződést a tüdőnkbe juttatni, mint amennyit feltétlenül muszáj. Vírusok jönnek-mennek, az allergiások számára pedig különösen a pollenszezon jelent jelentős terhet és sok kellemetlenséget még akkor is, ha zárt helyiségekbe vonulnak, viszont ma már sokat javíthatnak életminőségükön az allergiaszezonban, ha van otthon megfelelő légmosó, légfertőtlenítő készülék. Fontos tudni, hogy nemcsak a pollen, hanem a finom por, a vírusok és a baktériumok is szennyezhetik a helyiség levegőjét, és az érzékenyek reagálhatnak erre légzőszervi megbetegedésekkel és légzési nehézségekkel. Holnapunkon különféle eszközöket talál, amelyekkel javíthatja a beltéri levegő minőségét, és ezáltal növelheti komfortérzetét. (Többek között air purifier, ionos légtisztító, ózongenerátor, plazma légtisztító, okos légtisztító és a népszerű márka, a Xiaomi légtisztító is megtalálható kínálatunkban.) Ezek a készülékek különféle tisztítási funkciókat kínálnak különböző helyiségméretekhez. Könnyen összehasonlíthatja a különböző modelleket egymással, és megtalálhatja az Ön igényeinek és körülményeinek megfelelő terméket. A tiszta levegőért nemcsak tüdőnk lesz hálás, hangulatunk is jobb lesz egy ilyen környezetben azáltal, hogy komfortérzetünk javul.

A tiszta levegő az egészségmegőrzés egyik kulcsa

A jó, tiszta levegő megléte otthonainkban és munkahelyünkön sajnos nem magától értetődő, különösen a városokban és a forgalmasabb területeken, pedig nagyon fontos lenne egészségünk megőrzése érdekében. Az autóforgalom, az út pora és a baktériumok sok embernek súlyos gondot, kínzó tüneteket okoznak. Vannak az idényjellegű terhelések is: tavasszal és nyáron a fák, bokrok és füvek virágpora, télen pedig a fűtés miatti száraz levegő keserítheti meg azoknak az életét, akik valamilyen allergiával vagy más jellegű légúti, légzőszervi megbetegedéssel élnek. Az orrnyálkahártyák gyorsan irritálódnak, és a légutak nagyobb terhelésnek vannak kitéve, ami főleg hosszabb távon igen kellemetlen tünetekkel jár. Aki érzékenyen reagál a felsorolt tényezőkre, és nem tudja ebben az időszakban a távoli hegyvidéki területek tiszta levegőjét élvezni vagy tisztább levegőjű helyre utazni, s ott vészelni át a pollenszezont vagy a fűtési időszakot, annak nagy könnyebbséget jelent, hogy lehetősége van otthon és a munkahelyen a beltéri klíma javítására a különböző légmosó készülékekkel.  

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárlás során?

Többféle levegő fertőtlenítő típus létezik, melyek más-más működési elv alapján beszívják a helyiség levegőjét, megszűrik, és megszabadítják a szagoktól, a portól, a pollentől és az egyéb irritáló tényezőktől. Ezzel a technológiával a helyiség levegője egészséges páratartalommal is dúsul, amely jelentősen javítja a téli fűtés miatt amúgy száraz levegőt. A megfelelő páratartalom megakadályozza a légzőszervek nyálkahártyájának kiszáradását, és ezáltal növeli a baktériumokkal és más, a légutakat irritáló anyagokkal szembeni ellenállást. Ezenkívül a kellemetlen szagokat hatékonyan eltávolítják a készülékek a levegőből, és végül kellemes klíma alakul ki a szobában. Aki pollenallergiában szenved, a fűtési szezonban és nyáron is értékelni fogja ezeket a készülékeket.

Egyszerű használat és karbantartás

Ezeket az eszközöket rendkívül könnyű beállítani, működtetni és karbantartani. Sok modell könnyen kinyitható a tisztításhoz, és a megfelelő alkatrészeket akár a mosogatógépbe is beteheti. Az energiahatékonyság és az alacsony zajszint szintén kívánatos tulajdonságnak számít, ezekre különösen fontos odafigyelni a termék kiválasztása során. A készülékek ára az utóbbi időben egyre inkább a megfizethető kategóriát képviseli – a legmagasabb ózongenerátor ár sem nagyobb, mint néhány tízezer forint, ha pedig figyelembe vesszük, hogy az egészség mindent megér, szinte semmibe se kerül.    

Tiszta levegő = jobb életminőség

A tiszta levegő a jobb életminőség, a nagyobb komfortérzet egyik záloga. Ezt mindenki tudja, aki tapasztalt már allergiás tüneteket, vagy hosszabb ideig tartózkodott olyan helyen, ahol a megszokottnál szennyezettebb volt a levegő. Talán azt is sokan megélték már, hogy milyen érzés a forgalmas, koszos és poros nagyvárosból vidékre utazni, esetleg friss hegyvidéki levegőt szívni. Allergia- vagy fűtésszezon alatt kevesen tehetik meg, hogy jobb klímájú helyre utaznak, azonban mindenki számára adott a lehetőség, hogy beszerezzen otthonába valamilyen levegő tisztító készüléket, és élvezze a tiszta, pollenmentes levegőt lakásában.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve