Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal

Az áruhitel igényléséhez szükséges dokumentumok:

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

  • magyar hatóság által kiállított, érvényes, állandó személyi igazolvány, vagy
  • magyar hatóság által kiállított, érvényes, személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
  • magyar hatóság által kiállított, új típusú, kártyaformátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
  • magyar hatóság által kiállított, érvényes útlevél és lakcímkártya.

 

Egyéb dokumentumok:

  • érvényes adóigazolvány

 

Jövedelmet igazoló okmányok:

  • 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)

  • vállalkozóktól az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás,
  • nyugdíjasoktól utolsó nyugdíjszelvény, vagy azon fizetési számla (bankszámla) két hónapnál nem régebbi kivonata, amely a hiteligénylő nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös névre szóló, nyugdíj törzslap, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, ill, rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat, amely legalább az igényelt futamidővel megegyező időre szóló ellátás megállapítását tartalmazza.

 

 

Bankszámláról történő teljesítés esetén:

  • azon bankszámla legutóbbi számlakivonata, melyre a hiteligénylő felhatalmazást ad.

 

A felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti a hatályos hirdetmény szerint.

Letölthető dokumentum: Munkáltatói igazolás

 

Ügyfeleink figyelmébe!

Az előzetes, körültekintő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét. A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat neked és közvetlen környezetednek. A hitelfelvétel előtt tájékozódj a feltételekről és gondold át a kockázatokat!

Segítő információkat, összehasonlító alkalmazásokat az MNB fogyasztóvédelmi honlapján találsz: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

 

Hosszabb kevesebb extra 267 (THM: 14,90%)

Áruhitel Referencia THM: 14,90%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 48 hónap futamidő esetén. A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra. Futamidő: 10, 12, 15, 18, 20, 24, 30, 36 vagy 48 hónap. THM: 14,90%-tól 29,90%-ig. Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat. A BestByte Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának és a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek a Bank Általános Üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben, amelyeket a hiteligénylő pultnál, valamint a https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok oldalon tekintheti meg, illetve töltheti le. Érvényes: 2024. január 1. napjától visszavonásig.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

 


További információkért fordulj a helyszínen ügyintézőinket, vagy érdeklődj a finanszírozó ügyfélszolgálatánál!
A FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK!

 


Letölthető dokumentumok:

Ügynökségi tájékoztató

Bestbyte Kft. Panaszkezelési szabályzat

1. sz. melléklet

Bestbyte Kft. Üzletszabályzat

Utoljára megtekintve