Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Esselte fejléc
Esselte fejléc

Esselte iratrendezők, iratpapucsok, tolltartók, és még sok más


Az Esselte innovatív irodai kellékek arzenálját kínálja a vásárlóknak: iratrendezőket, iratpapucsokat, gumis mappákat, gyűrűskönyveket, hogy csak néhányat említsünk a széles választékból. A modern dizájn, a kiváló minőség és a praktikus kivitelezés mind a munkahelyi, mind az otthoni használatra alkalmassá teszi ezeket a termékeket. Az 1913-ban, Stockholmban alapított cég jelenleg az amerikai Acco Brands-hez tartozik, és több mint 120 országban jelen van. A különféle termékcsaládok jellemző színei és mintázata minden ízlést kiszolgálnak. Az azonos dizájnnal rendelkező darabok társításával egységes megjelenést és vidám hangulatot biztosíthatunk irodánknak vagy dolgozószobánknak.

A Vivida irodai termékcsalád ragyogó színei élénkebbé varázsolják a munkanapjainkat. A hatféle divatos szín mindegyike elegáns dombornyomott mintázattal egészül ki. Az Esselte Standard Vivida iratrendezők magas minőséget képviselő, tartós darabok, melyeket professzionális irodai használatra terveztek. Gyűrűs zárószerkezetük szabadalmaztatott találmány: komoly tesztelési folyamat bizonyítja, hogy akár tízezer ki- és becsukás után is hibátlanul működnek, és feltöltött állapotban is precízen illeszkednek. A gyűrűkre a gyártó 3 év garanciát biztosít. A gerincen lévő címke rugalmasan alkalmazkodik az iratrendező változó tartalmához: ha új dokumentumok kerülnek bele, csak kihúzzuk a címkét és egy másikat csúsztatunk a zsebbe. Az élvédő fémsín még biztonságosabbá és tartósabbá, a kiemelést segítő lyuk pedig még praktikusabbá teszi az irattartót. A 7,5 cm széles modellekben 500, az 5 cm-esekben pedig 350 db A4-es lapot tudunk elhelyezni.

Az Esselte Europost Vivida iratpapucsok a modern formatervezést dicsérik, élénk színeik és tetszetős mintázatuk pedig tökéletesen passzol a termékcsalád más darabjaihoz. Talprészük egyedi mintázattal rendelkezik, alacsony gerincük segítségével könnyedén beazonosíthatjuk a bennük lévő iratokat, a polcról való leemelésüket pedig kihúzófül segíti. A 7,2 cm gerincszélességű tartók A4-es papírok tárolására alkalmasak.

Az iratpapucsokba helyezhető Esselte Vivida gyorsfűzők műanyag leszorítóval vannak ellátva, a lyukasztott lapok rendszerezésére és védelmére szolgálnak. Az áttetsző, de tükröződéstől mentes borítón át láthatjuk a dokumentum első oldalát, a hosszú címketartó pedig egy kivágással könnyíti meg a címke kivételét és behelyezését. A gyorsfűzők 160 db A4-es lap elhelyezésére alkalmasak, és 25 db-os kiszerelésben kaphatóak, a termékcsaládra jellemző vidám színekben.

A hűvös fagylaltszínekben pompázó Colour’Ice termékcsalád már a nyarat idézi. Az Esselte Colour’Ice áttetsző tolltartók ergonomikus formával segítik a tartalomhoz való könnyű hozzáférést, az egyedi formatervezés pedig a tolltartó stabilitását biztosítja. A kétrekeszes kialakításnak köszönhetően a tolltartóba helyezett tárgyak – tollak, ceruzák, vagy akár ollók – nem dőlnek el.

Az Esselte Colour’Ice áttetsző irattálcák a termékcsaládra jellemző, jeges színvilággal és egyedi dizájnnal lettek megalkotva, hogy a nyári hőségben is feldobják az íróasztalunkat. A tálcák függőlegesen vagy lépcsőzetesen elcsúsztatva, háromféle pozícióban helyezhetők egymásra, ezzel segítve a hatékony rendszerezést. A nagy kivágásnak köszönhetően könnyen hozzáférünk a tálca tartalmához, a két szélére pedig feliratokat helyezhetünk el, hogy könnyen azonosíthassuk a dokumentumokat.

Az Esselte Colour`Ice mini tűzőgépek kis méretű, de annál nagyobb kapacitású és hatékonyságú, hordozható modellek. Kompakt méretüknél, egyszerű használatuknál fogva gyermekek számára, iskolai használatra is alkalmasak. A beépített kapocskiszedő praktikus megoldás, hogy szükség esetén ne kelljen keresgélni a megfelelő eszközt, vagy rosszabb esetben a fogunkkal, körmünkkel nekiesni az eltávolítandó kapocsnak. A felültöltős szerkezet a kapcsok kényelmes utántöltését szolgálja. Az eszközzel egyszerre legfeljebb tíz lapot tűzhetünk össze.