Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Iratrendezés, archíválás
Irodai kiegészítők
Bankkártyatartók, igazolványtokok
Írószertartók
Gemkapcsok, iratcsipeszek, gemkapocstartók
Konferencia mappák
Könyöklőalátétek
Vonalzók, sablonok
Bélyegzők és kiegészítők
Lyukasztók
Asztali rendezők
Gombostűk
Gumigyűrűk
Kartotékozók és kiegészítők
Nagyítók
Névjegykártyatartók és kiegészítők
Ollók, kések
Papírkosarak
Rajzszögek, miltonkapcsok
Térképtűk
Fűző- és tűzőgépek, kapcsok, kiegészítők
Elektromos fűzőgépek és adapterek
Irodai kisgépek
Hibajavítás, ragasztás
Irodatechnika

Bankkártyatartók, igazolványtokok

(19 termék)
/ 1 oldal
/ 1 oldal

Kártyatartó, igazolványtartó – fontos kiegészítők otthon és az irodában

A kártyatartó, az igazolványtartó vagy például a bankkártya tok olyan kiegészítő eszközök az irodában és a privát életünkben, amelyek hasznosságát, fontosságát sokan csak akkor érezzük, ha nem állnak rendelkezésünkre, és kártyáink, okmányaink, igazolványaink megsérülnek, idő előtt elhasználódnak. Az igazolvány tok, a kártyatartó tok és társaik fő funkciója, hogy megóvják igazolványainkat a különféle szennyeződésektől, a nedvességtől és a fizikai sérülésektől (mint például a karcolódás). Emellett vannak olyan okmányaink, mint például a régebbi típusú TAJ-kártyák, amelyek még nem plasztikkártya formátumban készültek, emiatt hajlamosak a gyűrődésre, szakadásra, s a víztől is tanácsos őket megóvni, mert könnyedén használhatatlanná válnak, ha nedvesség éri őket. Ugyanezen oknál fogva lehet igen hasznos a belépőkártya tartó – hiszen, ha hosszú időn keresztül, esetleg naponta (vagy akár naponta többször) használjuk a munkahelyi belépőkártyánkat, akkor az előbb-utóbb koszolódni fog, és kisebb karcolások is megjelenhetnek a felszínén. Ettől védi meg egy belépőkártya tartó tok, így akár évek múlva is használható marad a kártyánk. Ráadásul vannak olyan termékek is, amelyek a ruhára csíptethetők. Ezek akkor jelentenek jó megoldást, ha például a munkahelyünkön elvárás, hogy a nevünket és a beosztásunkat jelző kártya mindig látható legyen, vagy a belépőkártyánkat szeretnénk mindig a kezünk ügyében tudni. A belépőkártya tartó tok vagy a névkitűző ilyen esetekben is jó választás lehet.

A kártyatartó használata mellett több nyomós érv is szól. Az első és legfontosabb, hogy ezek a műanyagból készült tokok megóvják igazolványainkat és kártyáinkat a gyors tönkremeneteltől, másrészt vannak olyan típusok, amelyek kettő vagy akár több ilyen kártya tárolására is alkalmasak – így igazolványaink, okmányaink egyetlen igazolványtartó tokba belehelyezhetők, s ezáltal, ha szükség van rájuk, könnyen és gyorsan elővehetők. Nem kell többé hosszasan keresgélni, ha valahol elkérik az egyik igazolványunkat, hiszen mindent megtalálunk a kártyatartóban. Ugyanígy, ha nem minden nap ugyanazt a táskát használjuk, elég ezt az egy dolgot átpakolni a másik táskába, és már indulhatunk is!

Személyi okmányaink, igazolványaink, bankkártyáink és egyéb kártyáink közös jellemzője, hogy többnyire hosszabb ideig, egyeseket akár egész életünkben használjuk, emiatt nem árt nagyobb hangsúlyt fektetni állapotuk megóvására. Egy koszos, kopott vagy karcolásokkal teli okmány vagy kártya jobb esetben csak rossz benyomást kelt a másik félben, amikor felmutatjuk, rosszabb esetben funkcióját veszítheti, hiszen a különféle sérülések miatt előfordulhat, hogy egyes adatok olvashatatlanná válnak rajta. Bankkártyánk sérülése, használhatatlanná válása pedig igen kellemetlen következményekkel járhat, hiszen ilyen esetben átmenetileg az is lehetséges, hogy nem tudunk készpénzhez jutni, illetve tranzakciókat megvalósítani – miközben sok esetben megelőzhetők az ilyen kellemetlenségek egy bankkártya tok használatával.

Fontos szempont az újfajta bankkártyák lopásvédelme is: erre szolgálnak az RFID védelemmel ellátott tartók. Sőt, ma már a belépőkártyák, e-személyik esetében is számolnunk kell a feltörés veszélyével, érdemes ezért blokkolóval ellátott tartókba tennünk ezeket.

Egy kártyatartó vagy egy igazolványtartó tok cseréje bármikor könnyedén megoldható, hiszen a különféle papír-írószer boltokban vagy az írószereket is forgalmazó áruházakban, webshopokban általában megvásárolhatjuk őket (az Office Depot webshopjában is elérhetők ezek a termékek kedvező áron, széles választékban). Ezzel ellentétben egy sérült igazolvány vagy kártya cseréje, esetleg pótlása sokkal körülményesebb, s adott esetben drágább és időigényesebb lehet.

Ezért éri meg irattartó tokokat beszerezni, s már az első ilyen termék elhasználódása során meglepetten fogjuk tapasztalni, hogy mennyi szennyeződéstől, karcolástól óvták meg iratainkat, nem beszélve az esetleges illetéktelen beavatkozásokról. Akár bankkártyánk, akár igazolványaink vagy munkahelyi belépőkártyánk számára kívánunk védőtokot beszerezni, érdemes körülnézni az Office Depot webshopjának kínálatában is, ahol a széles választéknak köszönhetően bárki könnyűszerrel megtalálhatja a számára ideális terméket.