Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Parker fejléc
Parker fejléc

Parker Jotter – a klasszikus


A Jotter a Parker cég ikonikus golyóstolla még 1954-ből. A Moholy-Nagy László által tervezett, funkcionális íróeszköz remek választás minden korosztály számára. Egy igazi klasszikus, amelyet egyszerű vonalvezetése és megbízhatósága tett világszerte ismertté. Élénk színei, egyszerű, letisztult megjelenése miatt a mai napig világszerte a legnépszerűbb modell. Az elmúlt 60 évben több mint 850 millió ilyen toll talált gazdára szerte a világon. Kiváló minőség, tartósság és nagyszerű ár/érték arány jellemzi. Egy tollbetét nagyméretű töltője miatt hosszú ideig használható. A golyóstoll mellett töltőtoll, roller és mechanikus ceruza változatban is kapható.

Golyóstoll:

 1. Nyomógombos kivitel, betéttel együtt kapható.


Töltőtoll:

 1. Rozsdamentes acél tollhegy elegáns acél kupakkal.
 2. Tintapatronnal vagy tintaadagolóval (külön megvásárolható) is használható.


Roller irón:

 1. ·A kiváló minőségű roller betét a töltőtoll írásképét nyújtja a golyóstoll használatának egyszerűségével.


Ceruza:

 1. Nyomógombos kivitelű mechanikus ceruza. - 0,5 mm-es HB ceruzabetétekkel és cserélhető radírral.


Parker Royal IM – a professzionális

Az IM a forma és a funkcionalitás tökéletes ötvözete – újragondolva. Professzionális és megbízható, jellemzője a letisztult vonalvezetés, a kényelem és a praktikum a márkától megszokott minőséggel társulva. A stílusos nyíl alakú klipsz, és az acél test a márka által képviselt minőséget és értékeket tükrözik. Színei a szolid eleganciát képviselik. Az IM tollak egyszerre elegánsak, ragyogóak és népszerűek. Kifinomult ajándék megfizethető áron. Golyóstoll, töltőtoll és roller kivitelben kapható.

Golyóstoll:

 1. Nyomógombos, tökéletesített mechanizmus, többrétegű lakkal ellátott tolltest, krómmal bevont vagy aranyozott kiegészítők.


Töltőtoll

 1. Aprólékosan kidolgozott részletek a tökéletes írásképért.
 2. Több rétegben lakkozott vagy cizellált tolltest különböző színekben, krómmal bevont vagy aranyozott kiegészítők.
 3. Tartós, csiszolt rozsdamentes acél F-es hegy.
 4. Tintapatronnal és konverterrel egyaránt használható.


Roller

 1. Négy féle modern felület a professzionális megjelenés érdekében.
 2. Többrétegű lakkal kezelt tolltest, krómmal bevont vagy aranyozott kiegészítők.
 3. A toll tartalmazza az első használathoz szükséges tintapatront.


Parker Urban – a stílusos

Az Urban egy friss, új generációs toll, ergonómia és művészet kombinációja. Dinamikus megjelenése, tökéletes súlyeloszlású töltény formája minden más íróeszköztől megkülönbözteti, egyedi jelleggel ruházza fel, amely használójára is átsugárzik. Az URBAN a felgyorsult városi életvitel képviselője, ugyanakkor a márka több, mint egy évszázados hagyományányának, stílus és minőség továbbörökítője. Jellegzetes, ívelt alakjával, kifejező színeivel minden tekintetben megfelel a mai fogyasztók igényeinek. Golyóstoll, roller és töltőtoll változatban kapható.

Tinták és betétek

Golyóstoll betét

2010-ben a Parker bevezette az extrém gyorsan száradó, hihetetlenül könnyedén sikló, tintáját, amely a Quinkflow nevet kapta. A márka minden golyóstolla Quinkflow technológiával készült betétet tartalmaz, ami természetesen külön is kapható.

 1. Precízen kialakított írócsúcs
 2. Több mint 3000 méter szöveg megírásához elegendő tintát tartalmazó nagy tartály
 3. A márka minden golyóstollával kompatibilis.


Roller betét

A márka roller betétei alacsony viszkozitású, gyorsan száradó tintájukkal sima, gördülékeny, lendületes írásélményt biztosítanak.

 1. Határozott, élénk színű, egyenletes vonalak
 2. Töltőtolléhoz hasonló íráskép
 3. M-es, F-es vastagság
 4. 1000 m íráshossz


Tintapatron

 1. Csak a márka töltőtollaival kompatibilis.
 2. Intenzív és tartós színek
 3. Kék és fekete színben kapható.


Tinta

 1. 4 színben kapható, extra gyorsan száradó Quinkflow tinta konverterek feltöltéséhez


Ballagás, diplomaosztó, születésnap, évforduló - mind-mind remek alkalom arra, hogy meglepjük barátainkat, szeretteinket egy Parker tollal. Ezzel a kiváló minőségű, praktikus és tartós ajándékkal nem csak egy tárgyat, hanem egy életérzést, értékrendet is ajándékozunk, amely végigkíséri útján a tulajdonosát.