Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Stansson fejléc
Stansson fejléc

Stansson termékek


A Stansson márkanév mögött egy olyan vállalkozás áll, melynek két alapvető célja van: az egyik, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon vásárlóik számára, a másik pedig, hogy az általuk forgalmazott árucikkek megfizethetők, az átlagos keresetű emberek számára elérhetők legyenek. Ezért egy olyan márkát alkottak meg, ahol a vásárlóknak nem kell mérlegelniük, s választani a minőségi élmény és a megfizethető ár között. Termékpalettájuk folyamatosan bővül, és fejlődik, de az elérhetőség, használhatóság és minőség követelményeit mindig szem előtt tartják.

A három fő termékkategóriájukat a fejhallgatók, powerbankok és a bluetooth hangszórók alkotják. Az ezen kategóriákba tartozó cikkek közös tulajdonsága, hogy megbízható, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak. A márka célja, hogy az innováció és a technológia legújabb felfedezéseit a hétköznapjaink részévé tegyék, és a felhasználói élményhez bárki hozzájuthasson kompromisszumok nélkül. A Classic, a Prime és az Adventure termékcsaládok más-más előnyökkel és tulajdonságokkal rendelkeznek, így mindenki megtalálja a számára ideális készülékeket.


Fejhallgatók

Ahogy a világ változik és fejlődik, egyre több technikai-elektronikai eszköz vesz minket körül, s egyre nagyobb hangsúlyt kap ezek mobilitása, azaz hordozhatósága. Ezzel együtt, ahogy minden felgyorsul körülöttünk, igyekszünk „üres” perceinket is kihasználni – gondoljunk csak a vonaton végzett munkára, vagy egy kellemes, kikapcsoló zenehallgatásra, amíg várakozunk az ügyintézőnél. Ilyen esetekben kerül elő a laptop vagy az okos eszköz (pl. a telefon vagy a tablet) és a fejhallgató. A Stansson fejhallgatói megfelelnek minden 21. századi követelménynek, sőt felül is múlják várakozásainkat az extra szolgáltatásokkal, mint például

 1. Bluetooth,
 2. telefonhívások kezelése,
 3. micro USB,
 4. hosszú életű akkumulátor.


Termékeiket úgy válogatták össze, a legfontosabb elvárások: a minőségi hangélmény, a wireless technológia és az extra funkciók egy olyan készülékben egyesüljenek, amely nemcsak átlagon felüli minőségű, hanem esztétikai szempontoknak is tökéletesen megfelel. Minden termékük tölthető micro USB-ről, tartalmaz 3,5 Jack csatlakozót, ha esetleg kábellel használnánk, és rendelkezik az alábbi kezelőgombokkal is:

 1. módválasztó
 2. lejátszás/szüneteltetés
 3. hívás fogadása
 4. hívás elutasítása
 5. hangosítás stb.


Ezen kívül a legtöbb készülékben FM rádió, mikrofon és micro SD kártyahely is megtalálható. A fejhallgatók vezeték nélküliek, így kényelmesen mozoghatunk velük anélkül, hogy zavarnának minket a zsinórok.


Powerbankok

A hordozható, akkumulátorral működő elektronikai eszközök egyik legnagyobb „hiányossága”, hogy bármikor lemerülhetnek. Ha nincs a közelben konnektor, lehet, hogy a beszélgetés legfontosabb pillanatában merül le az okos telefon, vagy kapcsol ki a laptop. Ilyenkor jön jól egy powerbank. A márka kínálatában sokféle küllemű, kapacitású és más-más extra funkcióval rendelkező akkumulátort találhatunk. Itt az elegáns daraboktól a robosztus megjelenésű termékeken át az időjárásálló típusokig minden igényhez, élethelyzethez fellelhetjük a legideálisabb powerbankot.

A legtöbb készülék a következő kiegészítő funkciókkal bír (ezek termékcsaládonként eltérőek lehetnek):

 1. Lightning bemenet
 2. 2x USB kimenet
 3. LED lámpa
 4. LED kijelző
 5. Micro USB bemenet
 6. 11400 mAh


Bluetooth hangszórók

Ha a zene élményét nem csupán egyedül, s nem kizárólag a négy fal között szeretnénk megélni, akkor érdemes elgondolkodni egy bluetooth hangszóró beszerzésén. Túrázás közben, a habokat szelve vagy egy kerti bulin is velünk lehet vezeték nélküli hangszórónk. Termékcsaládonként más-más extra szolgáltatásokkal rendelkeznek ezek a készülékek, ilyenek például az alábbiak:

 1. Ébresztő
 2. Bluetooth
 3. FM Rádió
 4. Telefonhívások kezelése
 5. MicroSD képes
 6. Micro USB képes
 7. LED lámpa
 8. vízállóság
 9. töltöttségjelző stb.


Fontos, hogy a három termékcsalád, a Classic, a Prime és az Adventure termékei más-más kiegészítőkkel lettek ellátva pont azért, hogy a különböző kategóriák a különböző elvárásokra, igényekre tudjanak reagálni.