Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Másolópapírok
Nyomtatványok
Etikettek
Kockatömbök és öntapadós jegyzettömbök
Füzetek
Speciális papírok
Borítékok és tasakok
Beírók, mutatók, önátírók
Öntapadó nyilak és címkék
Gyűrűskönyv betétek, jegyzettömbök
Pénztárgép- és árazószalagok
Írólapok, rajzlapok, vázlatfüzetek
Naptárak és kiegészítők
Fekvő asztali naptárak
Álló asztali naptárak
Falinaptárak
Asztali könyöklő
A4 határidőnaplók
B5 határidőnaplók
B6 határidőnaplók
A5 határidőnaplók
Zsebnaptárak
Tárgyalási naplók
Speditőrnaptárak
Gyűrűs kalendáriumok és kiegészítők
Tanári, tanítói, hallgatói zsebkönyvek

Tanári, tanítói, hallgatói zsebkönyvek

(32 termék)
/ 1 oldal
/ 1 oldal


Az időmenedzsment fő támogatói: határidőnapló, diáknaptár és pedagógus naptár


Azt gondolhatnánk, hogy az okoseszközök elterjedésével elavulttá vált a falinaptár, a határidőnapló, a diáknaptár vagy a pedagógus naptár, hiszen sokan kezdték el használni az online, másokkal is megosztható, telefonon keresztül is szerkeszthető, megtekinthető naptárakat. Azonban a hagyományos, papír alapú naptárakra még ma is óriási a kereslet, aminek fő oka az a kis „plusz”, amelyet az ilyen naptárak adni tudnak online társaikhoz képest.

Miért jó, ha nyomtatott?

Nem véltelen, hogy az irodák többségében ma is találunk asztali naptárt, amelyre pillanatok alatt bármikor feljegyezhetjük azokat az információkat, amelyekről a későbbiekben semmiképpen sem szeretnénk megfeledkezni. Ilyen lehet egy meeting vagy egy találkozó időpontja, egy telefonszám, amelyet fel kell hívni, egy fontos elintézni való. Nem baj, ha éppen nincs bekapcsolva a számítógép, hiszen néhány másodperc alatt előkaphatjuk akár telefonálás közben is a naptárunkat, s beleírhatunk bármit, amire később is emlékezni szeretnénk. Ugyanezen okok miatt hasznos lehet otthon is asztali naptárt használni, hiszen fontos dátumok, találkozók, időpontok nem csak a munkahelyi környezetben akadhatnak. Egy naptár segít észben tartani a családi ünnepeket: beleírhatjuk előre szeretteink születésnapját, az évfordulókat, egyéb jeles napokat. Ráadásul minden lapozás után látjuk, hogy az új héten mely ismerősünket köszönthetjük fel a névnapján, s a pirosbetűs ünnepnapokra is időben fel tudunk készülni.

A falinaptár

A falinaptár kevésbé alkalmas általában jegyzetelésre, ezekre ritkábban kerül fel bevásárlólista, azonban az egész irodai közösséget vagy a teljes családot érintő események, időpontok, ünnepek jól láthatóvá tehetők. Ráadásul az ilyen naptárak rendszerint különféle képeket is tartalmaznak – meseszép földrajzi helyeken készült fotókat, állatok képeit, híres festmények fotóit, esetleg virágokat – és még hosszan folytathatnánk a felsorolást, hiszen hatalmas a választék, így mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő, s az otthonához leginkább illő darabot.

A pedagógus naptár és a diáknaptár

Külön kategóriát képez a pedagógus naptár és a diáknaptár. Az iskolai élet során különösen sok megjegyzendő esemény van – gondoljunk csak a házi feladatokra, a dolgozatok időpontjaira, a különórákra, a szakkörökre, az iskolai ünnepélyek vagy egyéb alkalmak dátumaira, határidőkre. Ezek a tanári naptárak és diáknaptárak általában nagyobb felületet biztosítanak a jegyzetelésre, tartalmazhatnak órarendeket, egyéb tervezőket.

Ezekhez némiképp hasonlítanak a kalendáriumok, illetve az akár A7-es méretben is kapható zsebnaptárak, amelyek szintén nem pusztán egy naptárt tartalmaznak, hanem az esztétikus kötés jegyzetelési felületet, tervezőket is rejt. Emellett a kalendáriumokban némi olvasnivaló is akad. Ezek a termékek akár táskánk ékei is lehetnek – rengeteg színben, témával, különféle méretekben találhatók meg az üzletek polcain és a webáruházakban.

Szerezzük be időben

Általában már késő ősszel ellepik a papír-írószer boltokat a különféle naptárak, így már időben be tudja mindenki szerezni a következő évre valót. Mint minden vásárlásnál, itt is érdemes szem előtt tartani, hogy minőségi terméket válasszunk. Ne feledjük, bármilyen naptárról is essék szó, egy teljes éven át szeretnénk használni! Ha olcsó, silány minőségű papírból készült darabot teszünk a kosarunkba, könnyen előfordulhat, hogy az év derekán már „saláta” állapotban lesz: elszakadozik, szétesik, gyűrötté válik. Ha olyan terméket szeretnénk, amelyet rendszeresen magunkkal kívánunk vinni, célszerű olyan naptárt beszerezni, amely stabilabb kötéssel, erősebb borítólapokkal rendelkezik.

A naptárak piacán is vannak vezető márkák, amelyek garanciát jelentenek a minőségre és a megbízhatóságra. Ilyen – többek között – a Realsystem naptár, a Kalendart a Moleskine vagy a Saturnus, amelyek termékei honlapunkon keresztül is elérhetők.