Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / IT és mobileszközök / Beviteli eszköz / Egér / Vezeték nélküli

Vezeték nélküli

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál


Egér és egérpad – profi vétel nem csak profiknak

 

Az egér egyszerűsége és kényelmes használhatósága miatt alapfelszerelés minden PC felhasználó számára. Sőt, nem ritka egy laptophoz csatlakoztatott számítógép egér, laptop egér, USB egér, gamer mouse. Annyira praktikus és célszerű, hogy rendszerint tudomást sem veszünk róla, pedig már az egérpad minőségén is egészen sok minden múlhat, de egy gamer egér vagy egy vezeték nélküli egér tulajdonságai döntő jelentőségűek lehetnek, ha munkáról vagy játékról van szó. Ezért egyáltalán nem mindegy, melyik terméket is választjuk. A kínálat széles, de kis tájékozódással könnyen megtalálhatjuk a legmegfelelőbb modelleket. Asus egér, Genius egér, Logitech egér, Razer egér, Hama egér, vezeték nélküli egér, optikai egér, USB egér, egérpad – a változatosság gyönyörködtet, de csak ha tudjuk, mit is keresünk pontosan.

Vezetékes vagy vezeték nélküli egér?

A vezetékes változat, általában olcsóbb és könnyebb, mint a vezeték nélküli egér, és mivel a számítógépről kapja a működéséhez az energiát, egy ilyen termék esetében nincs szükség az elemek cserélgetésére vagy az akkumulátor töltögetésére. Cserébe viszont korlátozott használatot biztosít, vagyis az USB egér kábel hossza óhatatlanul meghatározza majd a mozgásterünket. A vezeték nélküli egér, amely lehet Bluetooth egér vagy WiFi-s, kialakításánál fogva nagy szabadságot biztosít a felhasználónak, és táblagéppel vagy okostelefonnal akár egy időben, egyszerre is használható.

Lézeres vagy optikai egér?

A régi golyós eszközöket leváltó optikai egér olcsóbb, mint a lézeres, viszont sima, fényes vagy lakozott, esetleg érdes felületeken nehezen észleli a helyváltoztatást, ezért egy egérpad jól jöhet alá. A lézeres egér sok olyan felületen is működik, amelyeken az optikai egér nem, és mivel a nagyon finom, vagy gyors mozgásokat is képes kezelni, természetesen többet is kell fizetni érte.

Gamer egér magas vagy irodai laptop egér alacsonyabb felbontással?

Minél magasabb a DPI-ben megadott felbontás, annál gyorsabb és pontosabb az adott modell. Egy néhány száz DPI érzékenységű termék megfelelő választás lesz, ha alap feladatokra, böngészésre, irodába, webes játékokhoz keresünk egeret, ha viszont olyan feladataink vannak, amelyek nagyfokú precizitást igényelnek, vagy szeretnénk FPS-ezés közben gyorsan és pontosan célozni, egy 4000-5000 DPI felbontású mouse is jól jöhet majd. A modellek érzékenysége egyébként tovább fokozható egy jól kiválasztott egérpad használatával, egy Gaming mouse esetében pedig szinte kötelező a stílusos, nagyméretű gamer egérpad beszerzése, már csak a minél szabadabb mozgatás érdekében is.

Programozható, több gombos vagy egyszerű, két gombos?

A bal gomb, jobb gomb, görgő leosztású alap termékek mellett léteznek több, akár öt-tíz gombos változatok is. Ezek segítségével egy olyan rutin feladat, mint a kivágás/beillesztés, vagy a böngésző megnyitása gyorsan, egyetlen gomb megnyomásával elvégezhető. A gamer egereken lévő makró gombok lehetővé tetszőleges billentyűkombinációk programozását, ami nagy segítséget jelenthet játék közben, de irodai környezetben, munkavégzés során is.

Egy úttal több dolgot

Számos speciális kialakítású modell létezik, ezért nem nehéz megtalálni az igényeinkhez legjobban illő terméket. Az ergonomikus egerek a csuklóizom problémák kialakulásának kockázatát csökkentik. A 3D egerek a grafikai, tervező programokkal dolgozó szakemberek számára jelenthetnek nagy segítséget. A balkezes egerek kényelmes lehetőséget biztosítanak a nem csak jobb kézzel történő irányításhoz. A gamer egerek között ezerfélét találhatunk, ezek eltérhetnek a kinézetükben, méretükben, extráikban, de vannak köztük kifejezetten RPG vagy FPS stílusra kialakított modellek is. Fontos tehát, hogy milyen célra szeretnénk vásárolni és mennyit szeretnék költeni. Egy két gombos, pár ezer forintos Genius egér tökéletes választás, ha ide-oda klikkelésre, böngészgetésre, alap irodai munkára keresünk belépő szintű terméket. Ha viszont komolyan szeretnénk játszani, vagy grafikai munka, képszerkesztés a feladatunk, egy professzionális ASUS, Hama vagy Logitech egér tudására is szükségünk lehet.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve