Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / IT és mobileszközök / Notebook és kiegészítői / Notebook / 13.x"-os / Intel

Felújított

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Laptop akciók, olcsó laptopok

Drága kincs az olcsó laptop? Akkor egy laptop akció keretében beszerzett akciós laptop csak jó választás lehet – a laptop részletre történő megvásárlása pedig még jobb, ha a helyzet úgy hozza. Miért költene vagy várna a szükségesnél többet, ha egy amúgy drágább laptop olcsón és azonnal is az Öné lehet, ha jó időben van jó helyen? Az Office Depot olcsó laptop kínálatában görgetve óriási kedvezményekkel találkozhat – webáruházunk választékában gyakori az alkalmi vétel. Notebook akció vagy akciós laptop után nézne? Jól jönne egy laptop részletre? Tekintse meg kedvezményes ajánlatainkat most!

Laptop munkára, játékra

A notebook, vagy közismertebb néven laptop, azaz hordozható számítógép, ma már a mindennapi élet nélkülözhetetlen része. Teljesítményük lenyűgöző, helytakarékosak és hordozhatók: ez az a három fő ok, ami miatt elkezdték kiszorítani a piacról az asztali számítógépeket. Magunkkal vihetjük őket előadásokra, dolgozhatunk rajtuk útközben, sőt még játék céljára is jó alternatívaként szolgálnak, miközben irodai munkához is használhatjuk őket ugyanúgy, mint egy számítógépet. A laptopok tehát sokoldalúak, rugalmasak, és a mai modellek már képesek lépést tartani a komplett számítógépekkel. Nem mindegy azonban itt sem, hogy mi az elsődleges célunk a laptopunkkal. Épp csak írnánk rajta néhány emailt, és átfutnánk a híreket? Vagy sokat utazunk, és mindenhová magunkkal akarjuk majd vinni? Mobil irodát szeretnénk? Esetleg játékra használnánk elsősorban? Mindegyik esetben más és más szempontok lesznek fontosak a kiválasztásnál, ehhez szeretnénk most egy kis segítséget adni. Kínálatunkban minden célra talál megfelelő gépet, laptop akciókat is folyamatosan indítunk.

Laptopok általános használatra

Ez a kategória azoknak való, akik nem akarják túl sokat szállítani a notebookot, inkább az asztali gépet váltanák ki vele. Vannak közöttük egyszerűbb és lassúbb, de gyors és minőségi gépek is, amik külső jegyeikben is nagyon változatosak, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt – főleg, hogy egy-egy ilyen laptop nagyon olcsón beszerezhető.

Belépőszintű laptopok

A belépőszintű laptopok kevésbé minőségi anyagokból készülnek, lassabb processzorral és kevesebb memóriával vannak felszerelve, ezért a nagyobb kapacitást igénylő programok, például a kép- vagy videószerkesztők lassabban működnek rajtuk, és komolyabb játékhoz sem valók, ennek megfelelően egy ilyen laptop olcsón - már 100-120 ezer forintért - beszerezhető. Böngészésre, szövegszerkesztésre, irodai alkalmazások használatára tökéletesen megfelelő lehet, főleg, hogy sok ilyen laptop operációs rendszerrel együtt kapható, így azonnal használatba vehetjük a gépet, anélkül, hogy bajlódni kellene a beállításokkal.

Ultrabook

Az ultrabookot akkor érdemes választani, ha gyakran szeretnénk majd magunkkal vinni. Ezek a speciális laptopok az átlagnál kisebbek, könnyebbek és vékonyabbak, de éppen mivel a hordozhatóság a legfontosabb szempontjuk, általában nincs bennük DVD meghajtó, és lehetőleg kerülik a mozgó alkatrészeket is. Többnyire SSD-vel vannak ellátva, ami a hagyományos merevlemeznél gyorsabb, strapabíróbb és drágább tárhelyet jelent, ez pedig a gép árában is tükröződik.

2 az 1-ben laptopok

Ezek a gépek egyszerre töltik be a laptop és a táblagép szerepét, mivel billentyűzettel és érintőkijelzővel is rendelkeznek. A billentyűzet nemcsak lehajtható, hanem le is lehet csatolni, hogy ne zavarjon minket az érintőfelület használata közben. Ez a típusú notebook az ultrabookhoz hasonlóan jól hordozható, könnyű és vékony, a használhatóság miatt azonban lehet, hogy érdemesebb külön megvásárolni egy ultrabookot és egy táblagépet.

Üzleti laptopok

Az üzleti laptopoknál a fő szempont a gyorsaság, a megbízhatóság és a strapabírás. Minőségi anyagokból, hosszú élettartamú akkumulátorral és extra funkciókkal ellátva, esetenként por-, víz- és ütésálló kivitelben készülnek, és gyakran háztól-házig garanciával kerülnek a piacra, de az sem ritka, hogy egy-egy ilyen laptop Windows operációs rendszerrel kerül forgalomba az azonnali használatba vétel lehetősége érdekében. Természetesen az áruk is jóval magasabb, mint az átlagos gépeké. Találunk köztük ultrabookokat, illetve nagyobb, egyhelyben való használatra szánt gépeket is.

Multimédiás laptopok

Fő profiljuk a kép-, zene- és videószerkesztés. A multimédiás notebook tökéletes eszköz a kreatív elmék – grafikusok, műszaki rajzolók, építészek, zenei producerek – számára. A Photoshop, az Adobe Premiere Elements vagy a CAD csak három a sokféle program közül, amelyeket egy multimédiás laptop könnyen kezel.

Játékos (gamer) laptopok

A gamer laptopok a nagy kapacitást igénylő játékokhoz lettek kitalálva. Ezek az átlagnál jóval gyorsabb, a felhasznált technológiák miatt viszont nagy és nehéz gépek, és az akkumulátoruk sem bírja sokáig. Az áruk jellemzően a jobb fajta üzleti laptopokéval vetekszik, ezért érdemes lehet átgondolni, hogy valóban akarjuk-e majd hordozni, hiszen egy ugyanolyan sebességet nyújtó asztali számítógéppel anyagilag sokkal jobban járunk. Ha mégis gamer megoldás mellett döntenénk, de azt az öt-hatszáz ezer forintot, amibe kerülnek ezek a gépek, nem tudjuk vagy nem akarjuk kifizetni, viszont nem szeretnénk várni arra, hogy majd pont az a notebook akció jön szembe, amelyik gépet kinéztük magunknak, az Office Depot-nál lehetőség van a laptop részletre történő megvásárlására is.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve