Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal

Tisztelt Érdeklődő! 

Amennyiben Ön az Office Depot korábbi partnere vagy a jövőben az kíván lenni, számíthat megkülönböztetett figyelmünkre, exkluzív kiszolgálásra, valamint egyedi kapcsolattartásra, ezért kérjük, hogy a lenti adatokat töltse ki, vagy küldje el e-mailben az ugyfelszolgalat@officedepot.hu címre.

A lenti adatok kitöltése után munkatársunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és mindenben segítségére lesz.

Amennyiben már szerződött és regisztrált partnerünk, lépjen tovább a www.b2b.officedepot.hu oldalra, ahol belépés után láthatja az Ön cégére szabott ajánlatainkat.

Bármilyen további kérdés esetén kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@officedepot.hu címre küldött levéllel.

Tájékoztatjuk, hogy az Office Depot név- és márkahasználati, valamint az Office Depot sajátmárkás termékek forgalmazási jogát pályázat útján a BestByte Kft. nyerte meg 2020.szeptember 1-től.

Az Office Depot, egy olyan nemzetközi márka, amely 54 országban összeforrott a megbízható minőséggel, a kedvező árakkal, a széles választékkal és a kiterjedt szolgáltatással.

Az Office Depot márkanévvel a BestByte Kft. olyan vállalattá vált Magyarországon, amely az otthoni dolgozószobától a nagy irodaházakig, a berendezési tárgyak, informatikai termékek és technikai eszközök teljes skáláját kínálja, kiegészítve az irodai vendéglátás és higiénia cikkeivel. Több száz, különféle saját márkás - Office Depot, Iris Office – terméket kínálunk, ezen felül több, mint 100 000 cikk beszerezhető webáruházainkból - a gémkapocstól az iratrendezőn át a számítógépekig, áruválasztékunkat ezen felül is folyamatosan bővítjük. Törekszünk a minél szélesebb körű ellátásra, ami a kényelmes és eredményes irodai munkához szükséges.

 

Kérjük, kattintson a „tovább” gombra, ha szeretné elérni a B2B webshopot!

 

 

Utoljára megtekintve